Bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Çekineceğimi de zannetmiyorum. Normal bir şey bence. Sanırım yaşla ve hadsizlikle alakalı bir şey bu düşünce.
Böyleyim
30 yaşından küçüğüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Çekineceğimi de zannetmiyorum. Normal bir şey bence. Sanırım yaşla ve hadsizlikle alakalı bir şey bu düşünce.
çekingen kadının tecrübesiz veya daha itaatkar olacağını düşünüyor olabilirler. iki seçenekte de kendilerinin baskın olan taraf hissetmesine sebep oluyordur belki
çok itici bir düşünce böyle de baya insan varmış burada
egolarını tatmin etmek için bence
Çekingenden canavar çıkma ihtimali de var
Herkesin farklı sınırları ve tercihleri vardır, bu yüzden önemli olan kendi rahatlığınızı ve sınırlarınızı tanımaktır. Kendinizi rahat hissettiğiniz ve istediğiniz şekilde davranmak önemlidir, ancak karşılıklı saygı ve anlayış da önemlidir.
Cevap
9Cevap
Öz güvensizlik.
Yatakta çekingen olmayan kadına yetemeyeceğini düşünüp, bu tip modellerden korkarlar
Ben istemem. Yatağa geçince çekingenlik bitmeli, içindeki hayvanı gönlünce çekinmeden yaşayabildiğin partnerin olmalı o kişi.
Kaçan kovalanır
:D yatakta çekingen kadın nedir ya? Cidden çok gereksizce bu durum
Ben cekingen degil aksine libidosu yuksek arzulu hatunlardan daha cok haz aliyorum. Sen istekli misindir aktif misindir? Yatakta nasilsin?
Kendine güvenmeyen erkektir
Sanmiyorum cekingen isteyeceklerini
Yaşla alakasız istekli kadın arsız olur
Bence libido ile alakalı
hiç sevmem çekingen
Tercih meselesi net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?