Benim eşimle aramdaki değişmez kurallar biri cinsel ilişkide karşı tarafın isteğine yanıt vermektir. İkimizin de birbiri üzerinde hakları var ve bugüne kadar ikimizin de hiç karşı tarafı cinsel ilişki isteği olunca reddetmişliği yok
* Bu aralar benim iş hayatımda ciddi sıkıntılar var; belkide işten çıkarılabilirim bilmiyorum Şirket kötüye gidiyor. Haliyle canım sıkkın ve yanlız kalmak istiyorum
* Eşim de bugün hareketliydi. Güzel yemekler yapmış güzel giyinmiş falan belli yani canı cinsel ilişki istiyordu. Gitmiş en sevdiğim yemeklerden yapacak diye kredi kartımızdan yüklü para harcamış malzeme falan almak için, işten çıkarılma riskine karşı her parayı tasarruf etmemiz gerekirken (hoş haberi yok iş durumundan)
* Neyse bu baş başa evimizde yemek yerken bir iki ilişki için bir şey söyledi ama anlamazdan geldim belki trip atar gider diye; trip de atmayacağı tuttu açık açık istedi. Aramızdaki kural gereği reddetmemem gerektiği için girdik ilişkiye
* Cinsel ilişki esnasında kafa hiç ilişkide kalamadı, normalden bile uzun sürüyordu ilişki çünkü kafa meşgul, her şeyde eşimin efor sarfetmesi gereken hareketler pozisyonlar oluyordu
* Ben bir kaç defa saate baktım ilişki esnasında. Eşim de farketti laf attı ne işin var saatle diye. Hiç öylesine baktım dedim ama yok hayırdır bir şey mi oldu, yok beni mi istemiyorsun diye bir başladı; farklı kadın mı var imasına kadar gitti
* Ne senin derdin olayın dedi; baktım çok üstüme geliyor bağırmaya başladı, derdimin sen olmadığı kesin merak etme dedim çıktım. Ne yapayım b*ka sardı durum
İş durumunu da söylemek istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer