Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Karşılıklı anlayış ve sabır çok önemli. Bence eşin çok sabredememiş. Unutmaması gerekir ki böyle bir durumun sorumlusu sadece sen değilsin. O da en az senin kadar eksik veya hatalı davranmış ki böyle bir durum yaşanmış. Peki reçete ne?
Öncelikle derhal karşılıklı 'anlayışla' konuşma işine başlamalısınız. Tüm süreci gözden geçirip birbirinize iyi niyetle yaklaşmalı ve nerede yanlış yaptığınızı aklıselim bir şekilde tartışmalısınız. Mutlaka bazı yanlış ve eksik noktaları fark edeceksiniz. Önce onları düzeltin. Daha sonra cinselliği her zaman yaptığınız yerin veya stilin dışına çıkarın.. farklı şeyler deneyin... Tavsiye çok valla uzun uzun yazmak şimdi zor geldi (((00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba yaşamış olduğum durumun vajinismus olduğunun farkında değilmisin gerçekten..
Kasılman-kilitlenmen ve acı çekmen bundan kaynaklanıyor..
Tam ilişki için uygun ortam ve fiziki koşul sağlanmadığı içinde sürekli acı cekmişsin buda kalitesiz bir cinsel deneyime neden olmuş..
Eşinin anlayışsızlığı bilgisizliğinden geliyor , bu sorunun bir isteksizlik değil vajinismus olduğunu farketmemesi gerçekten kötü olmuş..
tavsiyem ön sevişmenin uzun ve gerekli ıslanmanın sağlanması , fakat psikolojik olarak sende bu korkuya neden olduğu için ilk ve tam birleşmenin sadece doğru olması bakımından nefes egzersizleri ile ve her seferinde biraz daha bütünleşmeye gitmeli cinsellik..
eczaneden anestol krem almanı tavsiye ederim, ilişkiden yarım saat önce rahim içi duvarlarına Sürmen acıyı biraz daha hafifletecektir..
ama bu her ilişki için değil, sadece ilk birleşmenin acısız olması ve nefes egzersizleri ile bu durumun ortadan kalkmasını sağlamak için..
Aranızdakş kırgınlık son bulduğunda eşinle yaşadığın bu sorunun, ne olduğunu ona anlatıp neler yapmanız gerektiği konusunda da birbirinize yardımcı olun..
Hersey gönlünce olsun123 Yorumla- +1 yıl
Beğenmeyenler neden beğenmedi acaba? Sadece kendilerinde mi cinsel sorun var sanıyorlar nedir 😁 Onların ereksiyon problemlerini sağır sultan bile duydu, bizimki mevzu oldu mu böyle tepki veriyorlar. Garip..
- +1 yıl
Beğenmeyen 2 kişi Vajinismus.
- +1 yıl
+1 yılBu ne demek ya böyle olsa evlenmezdim?
Kocanda çok saygısız bir odun anlayış sıfır
Sen neden kasıyorsun hala kendini? Vücuduna mi guvenmiyorsun? Korkuyor musun hala? Yoksa sert mi iliskiye giriyor.
Az gevşe rahatla gerekiyorsa seks öncesi gidip bir masaj yaptır kendine pamuk gibi ol sonra akşam seks yap70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumu düzeltebilmek için bir şeyler yapıyor musun? yoksa ben böyleyim diyip kenara mı çekiliyorsun? Kenara çekiliyorsan eşinin darılmasına hak veririm.
Eğer alkol kullanıyorsanız hafif bir alkol alıp o şekilde ilişkiye girin rahatlatır seni.
Ön sevişmenizi oralınızı uzun tutun haliyle isteğin çok fazla artacağı için sen gir artık diyeceksin kasmayacaksın kendini21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler eig için umarım çözebilirsin sorununu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
+1 yılDaha çok yeni. Kendini kasmak senin suçun değil. Bunu tetikleyen bir panik durumun oluyor gibi. Kasılmaların sebepleri vardır.
Korkun mu var, daha önceden birlikte olduğunuzda yolunda gitmeyen bir şeyler mi oldu, yeterince kayganlık sağlanamıyor mu, panik sebebin ne? Önce bulmamız gereken bu.
Durup dururken kasılmazsın, eşinin söylediğine takılma. O hevesini alamadığı için sinirinden sallamıştır. Eminim pişman olmuştur söylediğine. Severek evlendiyseniz her şeyin bir çözümü vardır.
Önce bir kendin sorgula, sorun ne, neden kasılıyorsun? Yanıtını bulabildiğinde zaten sorunu çözmeye yaklaşmışsın demektir.
Onun dışında sana iki önerim olabilir. 1.'si ayık kafayla madem kasılıyor ve geriliyorsun o halde bir kez de hafif mayışmış olmayı dene. Birlikte güzel bir yemek yiyin hafifçe seni gevşetecek bir şeyler için alkol kullanıyorsan bir iki kadeh iç rahatla. Kullanmıyorsan da sakinleştirici kullanabilirsin.
2.'si de ön sevişmeyi uzun tutmak. Yeterince gevşersen zaten alkol almadan da alkol almış etkisi alırsın. Eğer her şeye rağmen hala sorun varsa bir jinekologdan yardım almanı öneririm her şeyden önemlisi sağlığın. Seninle ilgili bir sağlık problemi olabilir.
Ve erken teşhisle yine her şey çözülebilir. Canını sıkma. Düzeltirsiniz.10 YorumlaSöyledikleriniz vajinismus belirtileri. Kendinizi aşırı geriyorsunuz ve buna bağlı olarak vajina kaslarınız da geriliyor ve birleşme sağlanamıyor. En iyi çözüm önce jinekolog gerekiyorsa psikoloğa görünmek.
40 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bu korku neredeyse çoğu kadında var. Psikolojik bir durum. Cinsellik bir tabu olarak görüldüğü için "ayıp" şeklinde çocukluktan beri yapılan bir baskı var. Ve bu bilinçaltınıza da işlemiş durumda. Cinsel ilişki olduğunda da ortaya çıkıyor. Bu durumu ön sevişmeyi uzun tutarak ve vücudunuzu tanıyarak aşabilirsiniz. Vücudumu nasıl tanıyacağım? diyebilirsiniz. Şöyle ki; mastürbasyon yaparak. Onun dışında "vajinusmus" da olabilir. Bunu kegel egzersizleri ile evde veya bir doktora danışarak çözebilirsiniz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizde cinsellik te cok bilgisiziz cünkü kültürümüz bunu ayıp yasak ve kimseye anlatılmayan sır görmüşüzdür aynı araba kulanmasımı hiç bilmeyen bir kişinin trafikte araba kullanmak gibi kendi kemdimize ögrenmrye cslışıyoz kimseye soramıyoz dorunlarımızı. Sizin tek sorununuz ilişkiye tam yalaysmamak cunkü vajina duvarlsrı aralanıp orda yer acılmalı bunu da penis yapar tabşkş biraz can yanar sen canın yanmasıyla ilişkiyi bırakırsan o duvarlsr ancak dogumda acılır artık biraz kendfini salmalısın ve eşine daha ileri gitmesine izin vermelisin bunu ilk severdr acıycak sonrakilerde daha az acıyla azalacak bırda tıbbın yapıca bişey pek yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seksi başka şekilde yaşayın. Eşiniz sizi gevşetsin, telkinde bulunsun. Bir çok yöntemi var bu durumu aşmanın. Bir şekilde bu durumu aşacaksınız. Üzmeyin o da kızgınlıkla söyledi biraz kendi tarafından bakınca haklı. Diğer taraftan siz de haklısınız. Çözümlenir biraz emek ve sabır.
12 Yorumla
+1 yılBunun çözümü psikolojik destekten geçiyor, bir aile terapistiyle görüşün. Sizi rahatlatacak öneriler de bulunacaktır. Geçmiş olsun.
20 Yorumla
+1 yılVajinismus söylediğine göre. Doktora gitmelisin. Eşinede bu dönemde anlayışlı olmasını ve birlikte aşacağınızı anlat sabırla. Ona da hakvermen lazım sonuçta nedenini bilmediği için kafasında istemediğini düşünüyor olabilir Doğal olarak düşünceleri de gerilmesine sebep oluyordur
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle cinselliği bırakıp. Televizyon izlerken ya da sohbet ederken sevişmeye başlayın. Sevişmede süre tutmayın. Rahatlayana kadar sevişin ve sarılın. Nefes kontrolünüzü iyi ayarlayın. Zaman geçtikçe düzeleceksin.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk iliskimde bende oyleydim, zamanla geciyor cok ileri durumda degilse.
Alkol aliyorsan biraz kullan derim, farkli daha kolay pozisyonlar var daha rahat ettigim benim, ve en onemlisi esin aceleci olmasin.
Daha bir suru sey sayabilirim ama senin neler yaptigini bilmek lazim.51 Yorumla
+1 yılben bile çok kırıldım şu an. Ama tedavi ol sen de artık 5 ay olmuş
30 Yorumla
+1 yılSeninle seks yapmak için mi evlenmiş. Psikolojik yardım alarak düzeltilebilir sonuçta isteksizlik değil kendini kasma durumu var. Halledilir diye düşünüyorum.
30 Yorumla
+1 yılVajinismus deniyor bu duruma, cozulebilecek bir sey esinle aranizi bozmayin. Doktora gidin..
60 YorumlaAyrılsın o zaman tutan mı var. Hiç düşünmeden direkt ayrılık sebebi.
20 YorumlaSen de vajinusmus var yardım almalısınız bu kadar korkacak bir sey yok ön sevismeyi uzun tutun sen bir rahatla ıslan açıl gerisi kolay sevgili yapıp erkeklerin altında inliyen kizlar var catir catir yapiyorlar l sen korkuyorsun
00 YorumlaAçıkçası bunun için tedavi görebilirsin ayrıyeten tedavi olmadan da eşinin seni rahatlatabilmesi ve uygun hale getirmesi lazım saygılı bir şekilde daha fazla yardımcı olmak isterim takip edersenis geri dönüş yaparım
00 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşımda kasılma sorunu yaşıyor denk geldim çok acı çekiyor bence seninki anlayışla karşılamalı
33 Yorumla- +1 yıl
Nasıl denk geldin izledin mi
- +1 yıl
Gündelik yaşamında da yaşıyor bu durumu bir cafede okulda evde yaşıyor bu durumu uyurken bile
- +1 yıl
Çok ilginç
+1 yılvajinusmus deniyodu ona galiba adam için çok kötü bir durum kangren olur mazallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle olduğu bileydim evlenmezdim diyen mi seviyor :)
47 Yorumla- +1 yıl
bir tarafı suçlamak değil çözüm bulmak için sorulmuş soru. nasıl anladığına bağlıdır hayat da işte gizli!
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo bak soruya kendide kırılmış peki erkek bu durumu nasıl düzeltiriz demiyor bide laf soluyor direk ben senle seks için evlendim demiş bu cümleden o çıkıyor
- +1 yıl
soruna çözmek için yaklaşmak gerek evlilik seksten ibaret değil elbet çok daha önemli değerler var ama bazen o değerlerin de iyi anlaşıp karşılıklı anlayış ve saygının da daha sağlam temellere oturmasını sağlayan bir etken malesef. biraz anlayışlı olmak elzem olan aslında saygıda sevgide cinsellikte evlilik bambaşka bir olgu zaten
Cevap sahibi+1 yılErkek lafı soksun bu kızın canı yanıyor demsin ama kız Altan alıp saygılı yaklaşsın yenede bu mu yani
- +1 yıl
kız veya erkek üste çıksın demiyorum iki tarafta alltan alsın yeri geldiğinde kimse kimseye bir üstünlük ve suçlama yapmamlı zaten evli olduğunda. evlilik bu değil zaten
Cevap sahibi+1 yılTamamda burada erkek yapmış kızı üzmüş kırmış bide ve o denen cümlede ben sevgi görmedim yani böyle olacağını bilmesem evlenmezdim demek ne anlama geliyor sen söyle
- +1 yıl
o da onların sorunu iyice tanısalarmış kendilerini seviyor zannetmişler demek ki. tercihleri neye göre yapıyorsa kişi sonuçlarına katlanacak artık. iki tarafta doğru tercih olduğuna emin değilmiş demek ki özellikle erkek gerçekten sevmemiş işte ama illaki bu haklı demek yerine yine de oturup sorunu çözecek yol bulmalılar. sen haklı ben haklı olayı değil yani gizli. anlayışlı ve sorunları çözmek için var insanoğlu hayatta
+1 yılAllah aşkına "böyle oldugunu bilseydim evlenmezdim" ne demek ya? Sadece s**mek icin mi evlendin deseydin sende.
22 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılEşin de haklı sende haklısın birbirinize zulm etmeyin ya doktora başvurun ya da boşanmak için mahkemeye
20 Yorumla Doktora git ve cinsel ilişki yaşamadan da sadece sevişerek geçireceğiniz geceler planlayın ve acı duyduğunda bunu rahatlıkla dile getir herşey iletişimden geçer
00 Yorumla
+1 yılSorun sayılacak birsey degıl çok bile beklemıssıniz doktora gidin ya da ön sevişmeyi uzun tutun kayganlastırıcı kullanın ve daha birsürür sey var denenecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. kilitlenmeyi tam anlayamadım ama biraz stresli geçiyor anlaşılan. bu durum için bir doktora danışabilirsiniz diye düşünüyorum. bunun için sevginizi harcamayın, bira çaba ve sabır işi çözer bence. bunu yapmak insanın doğasında var sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılBence bir uzmandan yardım almanız gerekiyor..
biz ne desek boş.. o yüzden bu konuda uzman destek olan birisiyle eşinizle birlikte randevu alıp sorunu çözmeniz gerek00 Yorumla
+1 yılo da haklı sende haklısın kendince iki ucu dışkılı değnek :/
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma bak sana o kadar anlayış göstermiş adamdaki de can yabi nihayetinde. Tam birleşme olmuyor derken vajinal ilişki mi olmuyor? Eğer öyleysen vajinismus olabilirsin doktora git bence evlilikte cinsel hayat hafife alınacak bir konu değil
10 YorumlaBu bir hastalık ve bunun çözümü için bir doktora başvurmalısınız. Öyle ahım şahım bir tedavi değil bir kaç test falan çözüyorlar bu durumu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ilișkiye girmeden önce ön sevișmeyi uzun tutun tahrik edin birbirinizi iyice ıslanması lazım vajinanın onun haricinde de Kocan bol bol yalasın seni zevk alırsan ve canın ne kadar çok isterse o kadar az engelle karșılașırsın.
00 Yorumla
+1 yılBenimde en nefret ettiğim durum. Git doktora görün benim canımı aşırı sıkan durum çok kadından ayrıldım. Kendimi tecavüz ediyor gibi hissettiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorunu bende yaşadım ve bunu kayganlastırıcı ile çözdük. Al bir dene fiyatları da uygun. Demeden de edemeyeceğim eşine yaptığı okuzluk için cezasını da ver iyice ama
20 YorumlaVajinismus olabilirsin tek çare doktor bu kadar basit
19 Yorumla
+1 yılSelam vajinismus. en yakın zaman da bir uzmandan yardım alman gerekiyor. sorunun piskolojik.
10 Yorumla
+1 yılEşinle berabet bir doktora git dostum. Çözümü beraber bulun
00 Yorumla
+1 yılBence bir doktora görün ama eşinde biraz anlayışlı olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutlaka doktora gitmelisin esin cok anlayisli olsa bile bu sorunu cozmek ister dogal olarak. Ama seni boyle kirmasi cok yanlis olmus o laf kavgada soylenmez
00 Yorumla
+1 yılBunu aşman rahat olmam lazım. Nereye kadar adam alttan alıcak.
00 Yorumla
+1 yılön sevişme çok uzun olmalı saatlerce yalamak yalanmak şart
00 Yorumla
+1 yılHekime git, kocan acele etmesin biraz uzatın ön sevişmeyi, biraz biraz rahatla bence geçer zamanla
00 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tutun düzelir. Yani ilk orgazm o an olsun ön sevişmede.
00 Yorumla
+1 yılKarşı tarafın seni rahatlattığı söylenemez doğru yerden başlamıyorsunuz sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah maşallah herkes kız erkek fark etmez hepsi haydar dümen olmuş
00 Yorumla Bu durumda yapilacak tek sey iliski uzmanlari profesyonel destek almalısınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ona da hak ver ama sende haksız değilsin. uzmana basvur caresi var üzülme
00 YorumlaÜsttekisen ol iliskiyi yönlendir ayrıca bu korkunun sebebinin bulunup ortadan kaldirilmasi lazım
00 YorumlaKendını kasmamalısın on sevısme ve oral yapmadın dırekt esın gırmeye calısmasın
00 Yorumla
+1 yılÇok ağır konuşmuş ya cinsellik için mi evlendi saçmalık
10 YorumlaBunun için dargın kalabiliyosa senle niye evlenmiş eskort dolu hheryer saçmalığa bak
10 Yorumla
+1 yılTıbbi veya psikolojik bir rahatsızlık söz konusudur. Tedavi yoluna bakmanız gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzman yardımı almalısın
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir bayan arkadaşın daha sorunu aynıydı. Biraz konuştuk. Hala da konuşuyoruz oncesinde. Artık düzeldi. Başarabilirsin.
00 Yorumlaanestezik madde kullan aci cekmezsin lidokain anestezik al vajina sur dene bakalim ne olacak baska yontemde aklima gelmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinismus sorunu sanirim. Doktora gidin, o sekilde cozersiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini sal sevgiline birak , ya da hafif sarhos gir iliskiye alisana gerek yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlıkçı olan bir arkadaşım var bu konuyla ilgili komik bir anı anlatmıştı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSık sık ilişkiye girer misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojiktir zamana yayarsanız düzelecektir rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimde ilk zamanlarda olan durumlarımızdı. Doktora gidildi sonuç belli ön sevişme olmalı ve ıslanmalı Yoksa acı hisseder ve korkar kadın bu kadar 🤷♂️ Şimdi herşey güzel
00 Yorumla
+1 yılKendini eşine teslim et seni seven biri zarar vermez
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşindayım 43 yaşinda biriyle bu sorunu yaşadık uzun sevişme önemli o kasılıyor ki anlatamam şu an rahat ama çok canımız acıyordu
00 YorumlaEşinden de kaynaklaniyor seni rahatlatamiyor yataktaki ufak maceralara giremiyor veya sende engel oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılEn iyi bir doktora gitmen kendini kastığın için acı hissediyorsun sulanma olmuyor
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat