Evliliğin dışında olunca aradaki o masumlugu bozuyor. Oldukça duygusal bir insanım, evet arzu da duyuyorum ama cinsellik benim için oldukça kutsal bir şey. Ve hani birine karşı sevgi besledigim vakit özellikle karşı taraf bir şekilde dönüp dolaşıp en son cinselliğe getiriyor ve bütün o saf sevgim vs vs bir anda yıkılıyor. Oysa ben evlilikten önce sadece sevmek istiyorum arzuluyorum ama dokunamam. Neden cinsellikle bu büyü bozuluyor ki ya. Soğudum ya gerçekten.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü türkiyede senin gibi düşünen adam az var hepsi abaza eski adam nesli bitti nadir var artık
Knk gene de 30 yaş çok değil mi be
Yahu 30 yaşlarına doğru işte en çok 30 yaş mesela 25 sonrası yaşları diyorum
Hıı öyleyse tamam. Ya şimdi herkes olgun seviyor da başta heves gibi oluyor. Somra zaman geçirince bin pişman oluyorlar genelde
Üzücü...
@Esrablabla biliyorum herkesin kendi düşüncesi canım 💖
Ben pek inanmadım soran abi soskxlöd
İnandırıcı olmak için sormadım ki :) iç dökme olarak kullanmak istedim burayı.
@ela_ya ben mesela yaşıma yakın insanların olgun olmasını daha özel çekici buluyorum. Ama daha büyüjleri artık yaşlılık yorgunluk gibi görüyorum. Bir de yaşıma yakınlar sanki daha güçlü ve hayatta çok şey yapabilcek enerjileri var gibi geliyor jspdödk. Bir ara ben de sen gibi düşünüyodum ondan değişebilirsin diye paylaşmak istedim.
@soran ben de inanmak istedim de ondan üzerine düştüm knk ksğxödl
@Esrablabla evet bende tam tersi ama 😂😂
Eyvallah🙏
sorunlu oldugun belli. cinselligi kutsallastirmak nedir
Kutsal derken öyle bir kutsallık değil sadece yoğun bir aşktan doğan bir cinsellikten söz ediyorum arzusal cinsellikten söz etmiyorum. İkisi arasında oldukça fark var.
e tamam da sevince de istersin bakir misin
Elbette ki istersin ama kendine hakim olabilmek mesele. Cinsellik benim için oldukça önemli bir konu ve her sevdiğim kadın ile de yaşamam. Evet sevdiğim kadını arzularım hem de çok arzularım ama ona dokunmam. Dünya ve göklerin biz olduğumuza şahitligi olmadan bu mümkün olmaz. Ama tabii Allah nefsimize kurban etmesin
anliyorum
Adam kanatsız melek😇
Estağfirullah, eyvallah 🙏 :)
Sorunun güvenilirline bin şahit lazım.
Bunda özgürsünüz.
Cinsellikte masum bir şey. Sevgi gösterisi.
Ne alakası var lan ezik
Ha ciktir git kıvırma kıvırma