Cinsel Yaşam Sert popo mu, yumuşak popo mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sert popo mu, yumuşak popo mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sert olmasını tercih ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl On binlerce kadinin kalcasina dokunmusumdur meslegim geregi. Yumusak kalca bambaska bir guzel. Dokundugun zaman direkt icine gomuluyor. İster istemez avuclamak, parmaklarini yavasca icine gecirmek istiyorsun. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mesleğin ne jgolo mu ajfjnf Yorumla Soran +1 yıl Ahshajjckzjcjxjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yuzden cevabimiz kesinlikle yumusacik kalcalar 😌 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim ki yumuşak ya. Twerk yaparken iyi oluyor. 0 0 Yorumla
Contibey Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl Yumuşak olacak.. hafif alttan destek verip yaslayacaksın başını huzur içinde uyuyacaksın.. 😊 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. yuvarlark yumuşak popo tokatladıkça her yeri sallansın 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yunuşak kasıga çarptıkca dalgalancak 0 0 Yorumla
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sert nasıl yumuşak nasıl bilmiyorum 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sert ve sıkı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim yumuşak ama düzelir mi Yorumla criollo +1 yıl Büyük olsun öncelik Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sert 0 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Yumuşacık 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. yumusak 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şaka gibi be soru 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Duruşu önemli 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Dolgun popo 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Sert olmali 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Jel 😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Sert olmasını tercih ederim.
On binlerce kadinin kalcasina dokunmusumdur meslegim geregi. Yumusak kalca bambaska bir guzel. Dokundugun zaman direkt icine gomuluyor. İster istemez avuclamak, parmaklarini yavasca icine gecirmek istiyorsun.
Mesleğin ne jgolo mu ajfjnf
Ahshajjckzjcjxjd
O yuzden cevabimiz kesinlikle yumusacik kalcalar 😌
Benim ki yumuşak ya. Twerk yaparken iyi oluyor.
Yumuşak olacak.. hafif alttan destek verip yaslayacaksın başını huzur içinde uyuyacaksın.. 😊
Hiç fark etmiyor nasılsa benim şeyim sert hep😄
yuvarlark yumuşak popo tokatladıkça her yeri sallansın
Yunuşak kasıga çarptıkca dalgalancak
Sert nasıl yumuşak nasıl bilmiyorum
Ne sert ne yumusak :)
Çelik gibi zırh gibi popo
farkedermi popo olsun ahaha
Sert ve sıkı
Benim yumuşak ama düzelir mi
Büyük olsun öncelik
Yumuşak
Sıkı