Cinsel Yaşam Yumuşak popo mu sert popo mu daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 hangisi daha iyi, yumusak sallanan popo mu yoksa sert kasli popo mu, seks yaparken hangisi daha iyi, veya normalde hangisi daha iyi? Yumuşak popo mu sert popo mu daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
blackwww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Yumuşak popo daha iyi ama ne kadar yumuşak orası önemli. Önemli olan şekli bence 1 7 Yorumla Soran +1 yıl sekli ve sarkik olmamasi Yorumla blackwww +1 yıl Sarkık olmaması da önemli tabi ama yumuşak olmalı ya bence 😅 senin nasıl acaba Yorumla Soran +1 yıl büyük beyaz yumusak sallanan popom var Yorumla blackwww +1 yıl Beyaz olmasıda artı hajdhs harbi güzeldir yani görmek isterdim Yorumla Soran +1 yıl görebilirsin Yorumla blackwww +1 yıl Nasıl Yorumla blackwww +1 yıl Tamam Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İkiside farketmez sert duran fit duran bence daha ilgi ceker 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şaplağı vurduğunda şlak diye ses çıkartan hangisiyse o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl benimki gibi yani büyük yumusak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmiyom da sert olanın hissiyatı daha iyi gibi ama Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Benim yumuşak ve dolgun dalgalanması delirtiyor sevgilimi. Selülit yok şükür 0 14 Yorumla Libodusorunu +1 yıl Harika ya Yorumla marcelostein +1 yıl 45> ? Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Yumuşak ve dolgun mu seviyor sevgilin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek yaşım 22 evet yumuşak ve dolgun seviyor. Git gel esnasında tokatlamaya bayılır. Lezzetli bir yemek gibi düşünün Yorumla Libodusorunu +1 yıl İyimisin sekste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi olduğumu söyler tabi iltifat için değilse bilemicem :) Yorumla Libodusorunu +1 yıl Bi konu var knka kız arkadaşımla ilgili yardımcı olurmsn Yorumla Libodusorunu +1 yıl burada yazsam KS engellio Yorumla marcelostein +1 yıl @Libodusorunu Kesin öyledir :D Yorumla Libodusorunu +1 yıl Evet öyle sanami daniscm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben seksolok değilim Yorumla marcelostein +1 yıl @Libodusorunu İstersen danışabilirsin ;) Yorumla Libodusorunu +1 yıl Yok neyse tm sn blrsn Yorumla marcelostein +1 yıl @Libodusorunu ay kıyamam üzüldü şimdi ama :( Yorumla
escinselbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl yumusak sallanan tabii ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden bu Yorumla escinselbiri +1 yıl ne neden Yorumla escinselbiri +1 yıl buyuk yumusak got ellemek avuclamak icin Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl yumusak daha iyi avuclanır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aynen öyle Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl 2sinin de gideri var bebeğem 😏 verecek misin 😏 0 2 Yorumla Soran +1 yıl daha kimseye vermediimm bu popoyu Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Niye, toprağamı götürecek sin bebeğem 😏 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl popo olsun da çamurdan olsun diyen var 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yumuşak popo daha iyi olur 0 0 Yorumla
BabyStark34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Sert daha iyi ama yumuşakda gideri var 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sert olsun. popoya şaplak atarken ele gelsin.☺👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ele gelmiyor ki sert popo ve saplakta atamiyorsun okadar iyi sallanmiyor oldugu yerde kaliyor Yorumla mrfatbee +1 yıl Doggy de sallanmasi hoş olur. Ama sarkma ihtimali var. Bundan sert olsun demiştim. Birde poponun şekli önemli. ince bel varsa tamamdir.👍☺ Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Sıkı olmalı 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yumuş 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dolgun sert 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl senin ki nasıl 0 4 Yorumla Soran +1 yıl büyük ve yumusak git gelde iyi sallanir yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl off off testisler vuracak girerken şap şap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesaja bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sustun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sert sert tabiii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden sert Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha istekli olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yumuşak popo daha iyi ama ne kadar yumuşak orası önemli. Önemli olan şekli bence
sekli ve sarkik olmamasi
Sarkık olmaması da önemli tabi ama yumuşak olmalı ya bence 😅 senin nasıl acaba
büyük beyaz yumusak sallanan popom var
Beyaz olmasıda artı hajdhs harbi güzeldir yani görmek isterdim
görebilirsin
Nasıl
Tamam
İkiside farketmez sert duran fit duran bence daha ilgi ceker
şaplağı vurduğunda şlak diye ses çıkartan hangisiyse o
benimki gibi yani büyük yumusak
bilmiyom da sert olanın hissiyatı daha iyi gibi ama
Benim icin farketmez 3 4 saat dayanmasi yeterli 😀😀
Benim yumuşak ve dolgun dalgalanması delirtiyor sevgilimi. Selülit yok şükür
Harika ya
45> ?
Yumuşak ve dolgun mu seviyor sevgilin
Gerçek yaşım 22 evet yumuşak ve dolgun seviyor. Git gel esnasında tokatlamaya bayılır. Lezzetli bir yemek gibi düşünün
İyimisin sekste
İyi olduğumu söyler tabi iltifat için değilse bilemicem :)
Bi konu var knka kız arkadaşımla ilgili yardımcı olurmsn
burada yazsam KS engellio
@Libodusorunu Kesin öyledir :D
Evet öyle sanami daniscm
Ben seksolok değilim
@Libodusorunu İstersen danışabilirsin ;)
Yok neyse tm sn blrsn
@Libodusorunu ay kıyamam üzüldü şimdi ama :(
yumusak sallanan tabii ki
neden bu
ne neden
buyuk yumusak got ellemek avuclamak icin
yumusak daha iyi avuclanır
aynen öyle
2sinin de gideri var bebeğem 😏 verecek misin 😏
daha kimseye vermediimm bu popoyu
Niye, toprağamı götürecek sin bebeğem 😏
Sert mama kemik deyil dolgun
Yumuşak daha hoş oluyor
İkisinin de hakkını veririm 😃
popo olsun da çamurdan olsun diyen var
Yumuşak popo daha iyi olur
Farketmez ikiside iyidir
Sert daha iyi ama yumuşakda gideri var
Sert olsun. popoya şaplak atarken ele gelsin.☺👍
ele gelmiyor ki sert popo ve saplakta atamiyorsun okadar iyi sallanmiyor oldugu yerde kaliyor
Doggy de sallanmasi hoş olur. Ama sarkma ihtimali var. Bundan sert olsun demiştim. Birde poponun şekli önemli. ince bel varsa tamamdir.👍☺
Yumuşak popo avuca gelmeli
Seks yaptık da poposunun kıvamı kaldı
yumuşak ama sıkı
Sıkı olmalı
Yumuşak
Pamuk gibi pürüzsüz popo
sert olmöası :d
Yumuşak popo
Yumuş
Sert
Yumuşak candır
Dolgun sert