Oral seks erkekler için bir zevkmidir zorunlulukmudur...

Oral seks erkekler için bir zevkmidir zorunlulukmudur...
Bir erkeğin bir kadına oral yapması demek seni her halinle arzuluyorum hiçbir halin beni tıksindirmiyor demek ve bu bir kadına kendisini değerli hissettiriyor. Oral yapamayan sevişmesin de mümkünse sonra aldatan kadınlara neden aldattın diye sormasınlar. Oral seksi sevmemek bir kenara komik bulan adamlar bile var, klitoris orgazmının nasıl uçurduğunu bilmedikleri için. Adam yalıyor yutuyor neden böyle bir adamla sevişince sevgilisini aldatmasın ya da sevgilisinden ayrılmasın ki? Eğri oturmak doğru konuşmak lazım. Oral sevmeyen adam kimseden uzak duramıyorsa boğa burcu kadınlarından uzak dursun lütfen 🤚🏻
Kadınlar zevk aldığı için onlar da zevk alıyor. Kadın oraldan hoşlanmamiş olsaydi bir erkeğin kolay kolay oral yapacağını düşünmüyorum sonuçta boşaltım sisteminin olduğu bölge eğri oturup doğru konuşalım. Aynı şey kadınlar için de geçerli. Ben sahsen oral yapabilmem için çok aşık olmam gerekiyor.. falan filan. Sevdiğin insanin bir seyden zevk alması seni mutlu ediyor katlanıyorsun diyemem erkek de bence bu durumdan zevk alıyor.
soruna bilimsel açıdan bir cevap vereceğim kadının iki tane zevk noktası vardır birincisi klitoris vajinanın önünde sarkan bir et parçası ikincisi vajinanın derinliklerinde bulunan g noktası bu g noktası erkeğin penisi ne kadar büyük olursa olsun O g noktayı tetikler gelinim senin asıl soruna bir kadın için külteriz çok önemlidir o yüzden oral seksi ciddiye almayı tavsiye ederim çünkü inanılmaz çıldırcısın
Yapılmasını istiyorsa yapacak, ne kadar ekmek o kadar köfte.
Adam sevmiyor belki ala ala
Ben de sevmiyorum, aa tesadüfe bak :D cinsel uyum sıfır, yürümez bye hdjd
Otur. 0
Ayakta iyiydim ben :D
Teşekkürler gecekuşu 🦉
Rica ederim şekerim
Cevap
12Cevap
Severek yaparım yapıyorsam
Evet eşime yapmaktan hoşlanırım
O vajinal dil danslarından ne kadar yüksek zevk aldıklarını ve o zevkin getirdiği hevesle nasıl iştahlı işlem yaptıklarını biliyoruz.
Oral sevmeyen erkek, zevkin nirvanasını hak etmeyen erkektir.
Önceden hoş gelen ancak sonradan pek tercih ettiğim bir yol değil
Neden bana kimse yapmıyor
Neden sence?
bakarım. Ağzıma boşaltmadan asla bırakmam
Zevkdir tabiki hemde cok acayip zevkdir
bakımlı temizse :)
Çoğunluk hoşlanıyor
Ben hoşlanıyorum
Bayılırım
Hastasiyim
severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?