Bazıları sever bazıları sevmez ama ben encok bunu bikadıns oral yapmsyı severim çünkü cıkardıgı istem dışı sesler inlemeler hareketler aldıgı zevk heycan banada yansıyor kadın erkegine daha ateşli yaklaşıyor
Yani vajinayı yaladıkca suyu daha çok çoğalıyor buda demek oluyor vajinanın içi iyice ısınmış vıccık vıccık olmuş demek onun vereceği haz aklımıza gelir hoşumuza gidiyor
O suyu emdikce dudaklarım ıslaklancak sonra o ıslak dudaklarla dudaklarlarına yapısırım öyle ateşli bir opusme olur... böyle ardından kasıklarına öpücük kondururum hayalim zaten sırt üstü eşin yatarken bacaklarıyla kafamı kıstırıp kendine gömsün istiyom böyleee teşekkürler senin hayalin var mı
Cogu kadın bakmayın bunları kabul etmez. Sitede goruyorum kadının teki sormus , eşim sabah bana oral yapıyo ben uykudayken bu bildigin tecavüz sayılmazmı kendi istemim dısında olyo demiş. Ne zihniyetler var siz düsünün. Ben ise sabah orale basladıgımda eşimin zevke gelip o an ki zevkle uyurken bile hafif inleme sesi ckartmasını bide vajinasını böyle yukarı aşağı ağzıma sürtmesini istiyorum o anki zevkle. Ama uyanmadan yapsın bunu farkında olmadan sanki rüyasında seks yapıyomuşuz gibi rüya gördüğünü sansın. Ah ahh hayaller böyle işte
Saatlerce yalayıp emebilirim ordann. kilitoris ordann göbek ordan göğüsler boyun dudak odan geri in assagi vajina kalça neresi varsa dilimi gezdirebilirim mutlu olması için yeterki sağlam sakso yapsın tiksinmeden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bazıları sever bazıları sevmez ama ben encok bunu bikadıns oral yapmsyı severim çünkü cıkardıgı istem dışı sesler inlemeler hareketler aldıgı zevk heycan banada yansıyor kadın erkegine daha ateşli yaklaşıyor
Yani vajinayı yaladıkca suyu daha çok çoğalıyor buda demek oluyor vajinanın içi iyice ısınmış vıccık vıccık olmuş demek onun vereceği haz aklımıza gelir hoşumuza gidiyor
Tadını seviyomusunuz o suyun anlamadım?
Ya yaladıkca sıcak sıcak çıkınca lezzetli ama ilk akan tadı biraz kötü oluyorda sonrakiler baya güzel ben tiksinmem herkese göre değisir
Istahlı olunması cok hoş
Yani aynı şeyi biz erkekler sizlerden bekleriz karşılıklı daha süper olur
Normalinden daha çok severim neden bilmiyorum tercih meselesi
Partnerin cok sansli o zaman
:)
Çünkü partnerimin çok zevk aldığını görürüm o da beni mutlu eder
Evet ama tertemiz olacak ve en az 5 kez oralla boşaltıp başlarım sevişmeye... 5 kez yapınca uyuşuyo genelde orası her değen şey zevk veriyo kıza...
hanimda pek ilgimi cekmiyor ama baldiz olunca akan sular duruyor :)
Nasıl yani aldatıyomusunuz esinizi?
Peki baldiziniza neler yapiyosunuz?
Biz tüm herşeyi siz mutlu olun diye yapıyoruz kıymet bilirseniz bilmezsiniz...
Kıymet bilen çıkar er ya da geç merak etmeyin
Değilim çıkar mutlaka yıllarımı çıktı diye birine verdim aldı gitti artık mutluluk yatakta kaldı oda gittiği yere kadar
Benim hayalim ne biluonmu. Evlenince hatunu her sanaha yalaya yalaya eme eme uyandırmak
Esiniz zevk icinde kıvransin mı her sabah
Evvvveeet böyle hatta bana kalsa gece yatarken emzik gibi vajinayı ağzıma alıp yatcamda işte 😂😂
Cok ama cok sansli olucak boylesine birisiyle birlikte olmak tanrica gibi hissetirir insana
Tanrıcam karsıma cksa evette daha ckmadı işte 😂 sürskli bosaltasım var evlenince eşimi ya
Ama surekli o suyu emmek sizi sıkmaz mı? Opusme falan sizi cok mutlu etmek ister insan boylesine istahli birisi nadir bulunur
Yani sizinle yatmak dunyanin en harika seyi olmali
O suyu emdikce dudaklarım ıslaklancak sonra o ıslak dudaklarla dudaklarlarına yapısırım öyle ateşli bir opusme olur... böyle ardından kasıklarına öpücük kondururum hayalim zaten sırt üstü eşin yatarken bacaklarıyla kafamı kıstırıp kendine gömsün istiyom böyleee teşekkürler senin hayalin var mı
Sizin son yazdiginiz benim hayalim aslında ama erkeklerin tepkileri nasil onu merak ettim
Boyle o haldeyken beni opup daha da odullendirmesi ve basimin donmesi simarmak falan
Sizinlede yatıcak olan eşiniz cok sanslı
Sizin disinizda bu hayale sahip biri yok ki 😔
Su dedikleriniz bile beni mahvetti dusunun
Cogu kadın bakmayın bunları kabul etmez. Sitede goruyorum kadının teki sormus , eşim sabah bana oral yapıyo ben uykudayken bu bildigin tecavüz sayılmazmı kendi istemim dısında olyo demiş. Ne zihniyetler var siz düsünün. Ben ise sabah orale basladıgımda eşimin zevke gelip o an ki zevkle uyurken bile hafif inleme sesi ckartmasını bide vajinasını böyle yukarı aşağı ağzıma sürtmesini istiyorum o anki zevkle. Ama uyanmadan yapsın bunu farkında olmadan sanki rüyasında seks yapıyomuşuz gibi rüya gördüğünü sansın. Ah ahh hayaller böyle işte
Ama her insan degisir ki benim hayalim bi baskasinin sevmedigi sey olabilir. Ayrica rizasız dokunmak taciz tecavuz sayilir her ne kadar evlide olunsa
Üzdün beni şu an
Üzülmeyin siz benim çok değerlim oldunuz sizi üzmek asla istemem
Burdan bile beni mahvettiniz kim bilir gerçekleşse nasıl olacak
Dilimin ucunda zevkten kıvranan inleyen bir kadın. Nasıl zevkli olmasın.
Zevk vermek cok guzel anliyorum
Kesinlikle. Zevk vermeden zevk alınmaz.
Kadının zevk aldığını görmek bile bana yeter tatmin olmam için
S. e. k. s yaparken en keyif aldığım aktivite bu 😉
Nasıl yapıyosunuz peki
Temiz ve görüntüsü güzel olduğu sürece bizim için de keyif.
"alttan 2 kaburgayı aldır hacı, kendi işini kendin gör."
marilyn manson, 2008
Ben seviyorum. Tadınız çok güzel anlatılmaz.
Biraz bahsetsenize neler yaparsınız partnerinize
Zaten ilişkiye oral ile başlarım. 69 severim. Yani ilk boşalana kadar oral. Daha sonra başlar normal ilişki
Hmm peki yalayarak mı yapiyosunuz emerek mi
Hahaha yala em okşa öp. Hepsi
Bayılıyorum.. saplantılı bir oral hastasıyım hatta
Kötü kokmazsa çok severim😉
Ben pek sevmem yaparim ama yaptirmam
Ben karşımdakine zevk verdiğimden severim
Sevdiğim, hoşlandığım, beğendiğim kadınsa ve temizse evet.
Temiz olduğu sürece severiz :)
Tadını unuttum. Temiz ve pis kokmayan ise evet.
Kadın zevk alıyorsa ben de alırım ondan dolayı
Bem seviyorum ama temiz kişilere
güzel bir vajinaya neden yapılmasın
sızın o bacaklarınızın tıtremesı harıaka
Siz bu gidisle zevk manyagi yaparsiniz partnerinizi😄
hemde neler yaparım bılsen oradan kudurturum senı :*
Heyy ordamisin
Saatlerce yalayıp emebilirim ordann. kilitoris ordann göbek ordan göğüsler boyun dudak odan geri in assagi vajina kalça neresi varsa dilimi gezdirebilirim mutlu olması için yeterki sağlam sakso yapsın tiksinmeden
Kadınlar da sever
Yaptın mı hiç
Çok seviyorum hemde
evet çok severim
Seviyoruz temizse
çok güzeldir