Cinsel Yaşam İtaatkar kadın mı dominant kadın mı? babygirl32 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Cinsel iliskidee itaatkar kadın mı dominant kadın mı? İtaatkar kadın mı dominant kadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Tabi ki itaatkar kadın 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Baskın ve dominant kadın tabi ki de.. 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl itaatkarlık ve dominantlık bence bir ilişkide olmamalıçünkü dominantlık bencilliğe giriyor sadece benim dediğim oluritaatkarlıkta karşının zevkine boyun eğmektirilişkide iki kişide zevkini ve isteklerini dile getirmelidir 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bazen itaatkar, bazen baskın olabilen kadın. 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İkisinin yeridw farlı güzel yaa iteatkari daha çok tercih ederim 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İtaatkar bana uygun olan. Baskın rol oynamaya alıştık 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gerçekte nasılsa öyle olsun orada başka burada başka hiç sevmem öyle karakter 0 0 Yorumla
luckbudy Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl itaatkar olup kendini teslim etmeli ki fethetmenin tadını çıkarayım 0 0 Yorumla
benaslındayoğum35 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Her türlü domin. ant kadın isterim beni kullanmalı 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İtaatkar olmalı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İtaatkar iyi olur istekli dominatida iyi ur 0 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Olur Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Dominant kadın candır. 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. itaatkar kadın favorim 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her ikisinde 0 0 Yorumla
suskunprensinöpücüğü Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Sınırsız kuralsız ve itaatkar tabi ki! 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yerine göre 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dominant 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. İtaatkar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Tabi ki itaatkar kadın
Baskın ve dominant kadın tabi ki de..
itaatkarlık ve dominantlık bence bir ilişkide olmamalı
çünkü dominantlık bencilliğe giriyor sadece benim dediğim olur
itaatkarlıkta karşının zevkine boyun eğmektir
ilişkide iki kişide zevkini ve isteklerini dile getirmelidir
Bazen itaatkar, bazen baskın olabilen kadın.
İkisinin yeridw farlı güzel yaa iteatkari daha çok tercih ederim
İtaatkar bana uygun olan. Baskın rol oynamaya alıştık
Ben dominant seviyorum kölesi bile olurum o derece🙈
Gerçekte nasılsa öyle olsun orada başka burada başka hiç sevmem öyle karakter
itaatkar olup kendini teslim etmeli ki fethetmenin tadını çıkarayım
Erkek olarak dominant tercih ederdim
kafam karıştı o olsun da derim
Her türlü domin. ant kadın isterim beni kullanmalı
İtaatkar olmalı
İtaatkar olacak ezwceksin
İtaatkar iyi olur istekli dominatida iyi ur
Olur