çoğu erkek yatakta kontrolü ele alan kadın seviyor. bazıları da ben ona istediğimi yapayım o bana itaat etsin diyor. siz hangisini seversinizz? Kızlar siz de dominant erkek mi pasif erkek mi. Benim tercihim dominant erkekten yana. İtaat etmeyi severim. sizlerr?
Dominant kadın/erkek
Pasif kadın/erkek
Her ikisi de olur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben yatakta.
Yorumumu sadece beğenmekle geçme Kimsin sen Ve dahası dediklerime ne kadar uyuyorsun
boş konuşma beğendim yetin onunla
Olmaz
Neden daha fazlası olmasın 🤪
Dediklerimin ne kadarı sende var?
hiçbiri
Nesin o zaman sen tam olarak yatakta?
Cevap?
cinselliğin dominantı pasifi olmaz sfottan harda geçişler olur o da çiftler isterse
ama anlamıyorum hem cinsellik sorusu sorup neden gizli üye olursunuz çözemedim
Ben pasif kalamam.. Her zaman kesinlikle dominant olmalıyım ve süreci tamamen yönetmeliyim.. İtaat beni daha çok tahrik ediyor.
evet ben de yönetilmeliyim her an. bu beni tahrik eder. ama gündelik yaşantımda değil. normal hayatta biri bana emir verse kafasını kırarım. ama yatakta bambaşka
Cinsellik penceresinden yorumlamıştım. Normal hayatta pek etik bir durum değil zaten. Fakat yatak için kesinlikle erkeğin bir ağırlığı, gücü ve kontrolü elinde tutabilme kabiliyeti olmalı.. Ve en önemlisi yönetici olan erkek asla bencil olmamalı.
evet gerçekten yöneten bencil olmamalı. aynı zamanda aldığı zevki hissettirmeli
Kesinlikle hissettirmeli ama bu sadece yöneten için değil, itaat eden içinde geçerli...
evet. aslında cinsellik çok derin bir konu. zevk diyip geçilmemeli diye düşünüyorum
Aynı fikirdeyim.. Ön sevişmesinden, karşılıklı tatminine, tekrar sayısından, için ruhu ve menünün zenginliğine kadar, çok fazla atlanmaması gereken değerli unsur var.
ön sevişmeye çoğu kişi sıcak bakmaz. bunu yanlış buluyorum. iki taraf da yavaş yavaş şehvetlenmeyecekse seksin bir anlamı kalmaz
Lezzetini bilmediğim bir şeye nasıl daha fazla şehvet duyabilirim ki.. Daha şehvetli olabilmem için tadını bilmem lazım, temas edeceğim her yerin.
sürtünmek benim için en önemli şey. gerçekten iki tarafın da alabileceği en iyi zevk
Öpüşürken veya elleri kullanırken çok güzel oluyor sürtünme.. Haz duygusu gerçekten yüksek.. Hele ki.. Neyse fazla detay olmasın :)
evet evet. birinin elleri bütün vücudunda dolaşacak. tüm sinir uçların uyarılmış olacak..
Kesinlikle.. Yani dominant tarafın üzerine düşen çok şey var. sadece dominant olmak da yetmez. Erkek, her türlü kadını anlayacak ve onu doyuracak. Doyuma ulaşan kadın, o adama asla doyamaz zaten...
evet evet çok haklısın gerçekten
Teşekkür ederim.. Kisses...
😙
😚
@Soruüreten bu benim için miydi?
Size Katılıyorum anlamında
Teşekkür ederim
☺️
çoğu erkek yatakta kontrolü ele alan kadın sevmiyor. yanlış varsayım. aksine domine etmeyi seviyor.
cevapların çoğu dominant kadın oldu. ama neden
cevaplara baktım da çoğu diye bir olay yok şu an. ama genel olarak dominant olmayı sever erkek. dominant edilmek ne bileyim.. daha kadınsı geliyor bana
evet bence de. erkek olarak ağırlığını hissettirmeli diye düşünüyorum
kesinlikle
Yatakta dominantlık kadınlara uygun değil. Çoğu erkek de itaatkar kadın ister.
yatakta kadın dominant olmalı evirip çevirip
Bence ara ara roller değişmeli
evet olabilir. hep aynı olay sıkar
Kesinlikle sen nasıl seversin peki
ben itaat etmeyi severim
Bişey sorabilir miyim ama burdan değil
pekala
Hep aynı olmasın yeter. Sıkılırım
pekalaa
İkisinin de yeri ayrı be
birini seçmek zorunda olsan
Dominant
vay be
Ellerimi bağlasa beni memeleriyle boğsa güzel olur bence arada penisimi sıkar
Baskın kadın severimmm
hmm neden
Kadının baskın ve istekli olmasj azdırıyor beniii
peki kadın istekliyse ama aynı zamanda yönetmeni istiyorsa.
Yönetirimmm, istekli kadına can veririmmm, sen istekli mısın?
istekliyim ve yönetilmeyi severim. farklı fantezilere açığımdır.
Yazsana banaa
hayııır
Dominant severim.
peki nedennn
Yatakta hoş oluyor ya ben biraz tembelim yatakta 😂
ıdgusaghkjghşaskjghşas kendini bilmen güzell
😂😂 öyle
Geç boşalırım ama tembelimdir 😂
Dominant
peki nedenn
Çok pasif kalınca yalnızmışım gibi hissediyorum
yani pasif kalma derken. sana itaat edecek bir kadın
O güzel de ama onun da fazlası yalnız hissettirir yine. Yazar mısın bana burdan takibi zor oluyor :)
yaa olmaz üzgünüm yazamam
Ne olcak ya istersen engellersin