Cinsel Yaşam Lezbiyen ya da biseksüel olan var mı? Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ne zaman fark ettiniz Lezbiyen ya da biseksüel olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Biseksüelliğin direğinden döndüm ama olmadım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bisexim aktif olarak , fakat gel gör ki sonradan insanlar değişiyor inanmak zor haliyle, herkes bisexim der sonra ortaya gerçekler çıkar 2 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin ilginiz var mı Gri3480 +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl Ne zamandır Gri3480 +1 yıl Çocukluğumdan beri Cevap sahibi 1 yıl Ben size takip etmek istedim aslında ama kabul etmediniz Gri3480 1 yıl Öyle mi fark etmemiş olabilirim isteek atar mısınız Cevap sahibi 1 yıl Tâbi hemen Gri3480 1 yıl Takip isteği atttım size kabul etttim
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kişiler gerçek cinsellik yaşamadan ne olduklarını bilip karar veremez 0 1 Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Gerçek ilişki derken karşı cinsle seks cinsel birleşmeden bahsediyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dürüst kimse yok burada onu fark ettim. 6 13 Yorumla Gri3480 +1 yıl Düzgün dürüst birini bulmak zor gibi maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kesinlikle Yorumla Gri3480 +1 yıl Siz biseksüel misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Gri3480 +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle Yorumla Gri3480 +1 yıl Sohbet etmek konuşmak isterswniz yazabilirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güvenmiyorum size de. Yorumla Gri3480 +1 yıl Oky Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkeksin yani Yorumla Gri3480 +1 yıl Kimseye kendimi kanıtlama gibi merakım yok beni bilen biliyor sizede kanıtlama gibi bi çabam olamaz önyargılı olmak hoş değil herkesi aynı kefeye koymak zaten bu lafınızın üstüne ben sizinle konuşmak istemem artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende öyleyim kanıt olmadan sohbet edemiyorum Yorumla Gri3480 +1 yıl Dediğim gibi sizin tercihiniz sizin fikriniz oky.. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. biseksüelim 5 1 Yorumla spartacus343 +1 yıl Biseksüel değilim ama , biseksüel kızlara hayranım 👏 Yorumla
ShinyBlackPantyhose Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Uzun zamandır lezbiyenim 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. ben değilim ama olan 3 4 tane arkadaşım var 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 13 umde 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. napacankı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sen biseksul misin 1 6 Yorumla Gri3480 +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak mı ediyorsunuz Yorumla Gri3480 +1 yıl Eşcinselim ben hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanı erkek sin Yorumla Gri3480 +1 yıl Hayır ne erkeği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşcinsel ne demek? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Biseksüelliğin direğinden döndüm ama olmadım.
Bisexim aktif olarak , fakat gel gör ki sonradan insanlar değişiyor inanmak zor haliyle, herkes bisexim der sonra ortaya gerçekler çıkar
Sizin ilginiz var mı
Evet
Ne zamandır
Çocukluğumdan beri
Ben size takip etmek istedim aslında ama kabul etmediniz
Öyle mi fark etmemiş olabilirim isteek atar mısınız
Tâbi hemen
Takip isteği atttım size kabul etttim
Kişiler gerçek cinsellik yaşamadan ne olduklarını bilip karar veremez
Gerçek ilişki derken karşı cinsle seks cinsel birleşmeden bahsediyorum
dürüst kimse yok burada onu fark ettim.
Düzgün dürüst birini bulmak zor gibi maalesef
kesinlikle
Siz biseksüel misiniz
evet
Anladım
öyle
Sohbet etmek konuşmak isterswniz yazabilirsiniz
güvenmiyorum size de.
Oky
erkeksin yani
Kimseye kendimi kanıtlama gibi merakım yok beni bilen biliyor sizede kanıtlama gibi bi çabam olamaz önyargılı olmak hoş değil herkesi aynı kefeye koymak zaten bu lafınızın üstüne ben sizinle konuşmak istemem artık
bende öyleyim kanıt olmadan sohbet edemiyorum
Dediğim gibi sizin tercihiniz sizin fikriniz oky..
biseksüelim
Biseksüel değilim ama , biseksüel kızlara hayranım 👏
Ben lezbiyenim hahaha
Uzun zamandır lezbiyenim
Ben lezbiyenim yavrum
ben değilim ama olan 3 4 tane arkadaşım var
3 yaşımdan beri lezbiyenim
ben ikisi arasındayım
13 umde
Ben..
Ben varım biseksüelim
Bu yaşta ne lezi teyze