24 yaşındayım bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı cinsellikte yaşamadım ama artık çok yoruldum, detaya bakar mısınız?

Öncelikle yargılayacaklar ya da dalga geçecekler hiç gelmesin kimseyi çekemem.

24 yaşında kapalı bir kızım bu yaşıma kadar hiç sevilmedim çevremdeki herkes güzel olduğumu söyler ama biraz asosyal olabilirim çünkü şimdiye kadar sadece derslerimle okulumla ilgilendim hala da derslerle boğuşuyorum onun dışında çok aşırı istekliydim neredeyse her gün mastürbasyon yapıyordum ama son bir aydır ondan bile zevk almıyorum boşaldığımı hissediyorum ama zerre zevk yok ortada ve artık korkmaya başladım bu durumdan ileride evlendiğimde de böyle olurum diye, evlenmek istiyorum ama hala gerçekleştiremediğim hedeflerim var bu yüzden ailem de onay vermez diye düşünüyorum. Az önce mastürbasyon yaptıktan sonra oturup ağladım ben böyleyken şimdi eşim olacak kişi kim bilir kimin koynunda yatıyor o kadar zoruma gidiyor ki dersi de saldım hiç bi şey yapasım yok öyle içimi dökesim geldi

24 yaşındayım bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı cinsellikte yaşamadım ama artık çok yoruldum, detaya bakar mısınız?