Evet bende çok kasılmıştım ama ön sevişmeyi elimizden geldiği kadar uzun tuttuk. İyi ıslanmak lazım, eğer kadın hazır değilse birliktelik pek kolay sağlanamaz zaten.
Belirli bir yaştan sonra odaların ayrılması lazım yoksa sonuç bizimki gibi oluyor ikimizde kendimiz istedik yüzeysel birliktelik yaşadık tersten girdim bir iki ileri geri yapıp bıraktım bu işleri bilmedigimiz iyi olmuş yoksa farklı şeyler olurdu sonra ne bir şey oldu nede konusu bile açıldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Benim gibi sporcuydu.
Yolculuk esnasında gıdıklama ile başladı. En son yurtta son buldu
😄
😂😂
Netten fb olarak tanıştığım biriydi. Evlenmiş ayrılmış. Yanıyordu resmen. İkimizde söndürdük birbirimizi
iyi
İyi ok
Arkadaşlarla bir bara gitmiştik.. orada tanıştığım bir kızla olmuştu.. 😇🙃
Tam ilişkimi sevgilimle yaşadım. Ama ilk sevişmeyi olmaması gereken biriyle
Çooook yakınımdan olan biriyle
Bir arkadaşla
İyi
Sen?
Hiç sorma canım 😅
Söyle be
iş yerinde ki biriyle
İyiymiş😌
Çok özel, burdan yazamam 😂
Daha dün oldu sevgilimle
nasıldı
Pis acıdı 😔
Ooo neden ya
Birden yüklendi çünkü ve zaten korkuyordum , öyle yüklenince de fena acıdı işte 😔
Kötü olmuş yaa
Bakire misin? Yoksa oldu mu seninkisi de?
Yok değilim canım
Seninkisi ne zaman oldu peki yeni mi? Ve acıdı mı çok?
Evet yeni oldu. Benim canım hiç acımadı 🙈 Sanırım ön sevişmenin uzun tutulması lazım.
Yeni derken? Peki acımamasını nasıl sağladınız? Ben çok kasıldım , o rahatlığı sağlayabildiyseniz ondan acımamıştır çünkü benim fena acıdı
Evet bende çok kasılmıştım ama ön sevişmeyi elimizden geldiği kadar uzun tuttuk. İyi ıslanmak lazım, eğer kadın hazır değilse birliktelik pek kolay sağlanamaz zaten.
Zor oldu işte 😔
İlk olduğu için öyle olmuştur. Sonrakiler daha güzel olur
Umarım öyle olur yoksa soğurum hep böyle olursa
Sevgiline söyledin ama dimi
Kız burdan konu uzar gider , istersen normalden devam edelim? ya da konuyu kapatalım
affedersin
Affedicek bi durum yok , ya normalden devam edelim zaten uykum da pek yok ya da burdan uğraşmaktansa konuyu kapatalım dedim sadece 😏
Umarım pişman olunmaz
Yaşamadım, kaderimde ki insanı bekliyorum
Henüz yaşamadım
Babanemin komşusunun kızıyla doğuluydu
Eşim
Sevgilimle
Maalesef kız kardeşim ile anal yaptik
öz kız kardeşin?
Evet 😐😐😐
garip
Belirli bir yaştan sonra odaların ayrılması lazım yoksa sonuç bizimki gibi oluyor ikimizde kendimiz istedik yüzeysel birliktelik yaşadık tersten girdim bir iki ileri geri yapıp bıraktım bu işleri bilmedigimiz iyi olmuş yoksa farklı şeyler olurdu sonra ne bir şey oldu nede konusu bile açıldı
Evet doğru 👍🏻 daha farklı şeyler olabilirdi
32 yaşında bakirim.
Dayimin kızı ile
Üniversitede sınif wrkadasi ile oldu
İlk sevgilimle. Anal
Angela adında Alman bir kızla, Side'de sahilde
Burdan mı yazayım
Hiç olmadı
Sevgili
Yaşamadım ki.
bir kızla
Hiç tik yok