Cinsel Yaşam İlk cinselliği kiminle yaşadınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben kendimden 13 yaş büyük (35 yaşında) birine verdim İlk cinselliği kiminle yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Kimseyle yaşamadım 2 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 12 Aralık 2015 tarihinde ben o zaman 24 yasimdaydim 33 yaşında bir abla ile yaptım askere gitmeden birkaç gün önce😁😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaşamadım. Eşime saklıyorum kendimi. Keşke müslümanların hepsi zinadan uzak dursa 2 2 Yorumla Ayşeaynur +1 yıl Doğru yoldasın kardeşim böyle devam et Allah senin gibi temizliğini çağıracaklar karşına olmasa da sıkma canını kurtarayım tamamdır tertemiz muhafaza et kendine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ayşeaynur Hayırlısı olsun, teşekkürler kardeşim. Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Hala devam etmiyor musun? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ediyorum Yorumla Hahaha2020 +1 yıl Yeni tekliflere açık değilsin o zaman Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ağzının tadını biliyorsun.😅 1 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. tecrübelidir o her şeyi layıkıyla yapmıştır 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Egecan18 +1 yıl evlimiydi bekarmıydı Yorumla Soran +1 yıl Bekar Yorumla Egecan18 +1 yıl o zaman halen ona veriyorsun dimi Yorumla Egecan18 +1 yıl artık duramazsın her zaman canın ister Yorumla Soran +1 yıl Evet devam Yorumla Egecan18 +1 yıl çok zevkli dimi yedikçe yiyesin geliyor Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ama seninle evlenmeyecek 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Lise zamanları okulun kaşarıyla 0 0 Yorumla
Keyf00 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl 50 yaşındaki ile yapsaydın 35 az 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok 35 iyidir Yorumla Keyf00 +1 yıl Aferin devam et Yorumla
Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Yazik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiçte bile Yorumla Հայերեն_և_քրդերեն +1 yıl Yazık yazık ahiretinizi yaktiniz Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. İyi yaptın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimii Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Emin misin 🤔 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet? Yorumla Mertcan3499 +1 yıl İlginç geldi neden peki? Yorumla Soran +1 yıl Olgun olması çekici geliyor Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Bişey dicem konusalim mi 🤔 Yorumla
count4r6cul6 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 71% +1 yıl Bravoo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tsklerr Yorumla
GlnrByrr Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İyi halt ettin 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Keyfim ve kahyası Yorumla Soran +1 yıl İyi yaptim tabii Yorumla musty0638 +1 yıl Sen kime vereceksin ya da kime verdin Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıldı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzeldi Yorumla Mrbrawn +1 yıl İlk mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Aferim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olgun candır Yorumla Beyazorkiden +1 yıl Tabi ki.. Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Hey maşallah 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübeli tercihim Yorumla Lubricant +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Lubricant +1 yıl Tüh ben küçük kalıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen kaçsın Yorumla Lubricant +1 yıl 33 Yorumla Soran +1 yıl Tecrüben var mı Yorumla Lubricant +1 yıl Ee var elbet bu yaşa geldik Yorumla Soran +1 yıl İlk kaç yaşında başladın Yorumla Lubricant +1 yıl 22 olması lazım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kac yıl önce 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tadını aldın mı bagımlılık yapaaar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kimseyle yaşamadım
12 Aralık 2015 tarihinde ben o zaman 24 yasimdaydim 33 yaşında bir abla ile yaptım askere gitmeden birkaç gün önce😁😃
Yaşamadım. Eşime saklıyorum kendimi. Keşke müslümanların hepsi zinadan uzak dursa
Doğru yoldasın kardeşim böyle devam et Allah senin gibi temizliğini çağıracaklar karşına olmasa da sıkma canını kurtarayım tamamdır tertemiz muhafaza et kendine
@Ayşeaynur Hayırlısı olsun, teşekkürler kardeşim.
Hala devam etmiyor musun?
Ediyorum
Yeni tekliflere açık değilsin o zaman
Ağzının tadını biliyorsun.😅
tecrübelidir o her şeyi layıkıyla yapmıştır
Aynen
evlimiydi bekarmıydı
Bekar
o zaman halen ona veriyorsun dimi
artık duramazsın her zaman canın ister
Evet devam
çok zevkli dimi yedikçe yiyesin geliyor