Tabi herkesle olmaz ama sevgili olmasinada gerek yok gizlilik ve deneyim kriterleri oluncada fırsatı değerlendirmek lazım yani mesela burdan biriyle tanıştım ben ilk buluşmada yattık en zevk aldığım ilişkilerim arasında ilki alır desem yeridir çok şey aramamak lazım mutlulugu yakalamak için
Yatmak için ilk defa yapacak biri için deneyim önemli özel olması değil senin için en özel biri olsun deneyimi yoksa ben yüz katı fazla zevkini veririm sana o acı ve pişmanlık verir başka bişey değil 😊deneyimle sabit
Bir erkekle sadece cinsellik için tanışmam. Bunu anlayamamışsın. Özel olmayan bir erkekle bir şeyler yaşamak istemiyorum. Çok basit. Bu konuyu neden uzatıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Atmadım ki daha. Bunun dramını yaşıyorum birde.
Bu yaşa kadar nasıl kalabildinki
Kaldık bir şekilde.
Bir yandan helal diyorum ama bir yandan böyle bir zevkten mahrum kalmakta sıkıntı tadinca o zevki ne düşünürsün sence
Evet, sıkıntı. Yapacak bir şey yok.
Peki neden yapmadınki bugüne kadar senmi istemedin
Benim kararım.
Biliyosun illa sevgili olmasına gerek yok bu işlerde
Herkesle birlikte olunmaz. Bunu sen de biliyorsun.
Tabi herkesle olmaz ama sevgili olmasinada gerek yok gizlilik ve deneyim kriterleri oluncada fırsatı değerlendirmek lazım yani mesela burdan biriyle tanıştım ben ilk buluşmada yattık en zevk aldığım ilişkilerim arasında ilki alır desem yeridir çok şey aramamak lazım mutlulugu yakalamak için
Yatmak için özel bir kişi olmalı.
Yatmak için ilk defa yapacak biri için deneyim önemli özel olması değil senin için en özel biri olsun deneyimi yoksa ben yüz katı fazla zevkini veririm sana o acı ve pişmanlık verir başka bişey değil 😊deneyimle sabit
Tecrübeli ama özel erkek tercihim. İlgi duymadığım bir erkekle yatmam.
Senin için özel ne demek illa tanıdığın birimi olmalı yani sırf bu iş için tanıştığın biri özel olabilirmi mesela senin icin
Bir erkekle sadece cinsellik için tanışmam. Bunu anlayamamışsın. Özel olmayan bir erkekle bir şeyler yaşamak istemiyorum. Çok basit. Bu konuyu neden uzatıyorsun?
22 yaşında
😮🙁
Noldu geç mi kalmışım jdjdjdjd
Hayır ne alaka 🙁 ben 22 yaşındayım bir şey yaşamadım hâlâ ama yine de bekliyorum
Ben 22 yaşında evliydim olum bekle sen de jdmdmd
Bekliyorum zaten ama yaş 30 u devirirse yapacağım bir şey kalmıyor 🙁
Kalır kalır bekle sen :)
İnşAllah 🤲🙁
19 yaşında üniversite de
Erken mi 🤔
@Mertcan3499 gecmi
Bilmem bence ideal sanki
13 yaşındaydım
daha atmadım bende
cinsellik hiç yaşamadım
14 yaşında oldu