Ben dedim ki en çok boyunun ve avucunu içini öpmeye seviyorum sen nereyi seviyorsun en çok öpmeye her yer aynı dedi Gerçekten her yer aynı mı? İlla daha çok sevdiğin bir yer vardır dedim Hepsi aynı dedi🤣 🥰❤️🙈
Güncellemeler
+1 yıl
Bana dedi ki sonra belki her yer sevilir (illa bir yeri yok) yani ❤️😍🥰Erkeler çok değişiksiniz valla Resmen utandı adam sorudm elini saldı durdu
En çok neremi öpmeye seviyorsun dedim her yer aynı dedi öyle mi oluyor?
Bak dudaktan başlayıp... Bu oyuna iniceksin oradan kulağına doğru hamle yapicaksin ordan boynuna doğru orası tahriş olacak... Sonra adaya doğru memelere inince inlicek.. memeler küçük olması güzel olur büyükse boku çıkıyor.🫨🫨🫨🫨 Oradan asaya dogruuuuuuu sonra bagricakkkk hadiiiii die
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
öyle değildir
Bak dudaktan başlayıp... Bu oyuna iniceksin oradan kulağına doğru hamle yapicaksin ordan boynuna doğru orası tahriş olacak... Sonra adaya doğru memelere inince inlicek.. memeler küçük olması güzel olur büyükse boku çıkıyor.🫨🫨🫨🫨 Oradan asaya dogruuuuuuu sonra bagricakkkk hadiiiii die
Senin nişanlı çok safff be yavrum ya
Sen ejderha o penguen sanki hahahh :) bende senin gibi hatun arıyorum
Dudaklar yanak boyun gerdan göğüsler göbek balkutun bacak içlerini öpmeye doyamam
En çok erkekler kukuyu kör sever sonr göğüsler popooar
İlla öyledir popo seviyor ama öpmek farklı sürekli o yeri bir insan öpesi gelir
Herye aybi değil optukce sullanan kumu ike göğüslerin kokusu ile kalça bir olmaz asla
Evet öpen için heryer aynı dudaklar hariç öpülen için değişir ama
Nasıl ya?
Yani öpen taraf için ssdece dudaklar farkli kalani ayni
Hmm
En çok zevk alınan bir yer yok yani
Mesela ben Avcunun içine öptüm de parmakları yüzüme gelmesi hoşuma gidiyor
Benim için sadece dudaklar
Adamın düşüncesi bir değişik
Gözünde değersiz olduğunu düşündüm nedense
Vajina popo meme öpülmezmi ya
Çok rahat çok profesyonel
Kim nişanlım mı
Evet
Niye öyle düşündün
ya hayal kırıklığına uğratmak istemem de ben öylesine yazdım bişey düşündüğüm falan yoktu :)
🤣🤣🤦🏼♀️
😂😂😂 zamanla değişir ama o düşüncesi :)
Genelde öyle denir
Ne denir
Tam öküz
Aynı değil tabiki
vajına opmemıstır
Hayır sevmiyor dokunuyor filan ama dilini değdirmyor
kadınını mutlu etmeyı bılmıyor
onu mutlaka yapmalı
Odun galiba bu
2 yer daha farklı