8 aylik evliyiz. Ilk birkac elbette sık iliskiye girdik. Daha cok isteyen eşimdi bende itiraz etmedim. Musaitsem beraber oluyorduk. Ama son 1-2 aydir eskisi gibi degiliz.
Ramazandan once sıklığımız azalmıştı. Ramazanda tamamen bitti. 2 defa falan olduk. Bayram sabahi zaten tatil ya. Aile, akrabalara gitmeden sabah bir açılış yapalim, ramazanin durgunlugunu atalim dedim ama pek yanasmadi.
Boyle değildi, acayip arzuluyordu beni. Her hareketim onu harekete geciriyordu. Heyecanlaniyordu, insaar icinde falan da bana bakisindan beni istedigini, yukseldigini anlıyordum, kimse farketmeden ufak temaslarda yapiyordu.
Beraber olmasak dahi temasta fazlaydi. Simdilerde temas azaldı. Iliskimiz de eskisi gibi degil. Eskisi kadar arzulandigimi, bana heyecanlandigini goremiyorum. Yeni ramazandan ciktik duruma biraz daha bakacagim belki erken tepki veriyorum ama canımı sıkıyor bu durum.
Hani ramazanda falanda iftardan sonra rahat birakmamasi lazimdi. Bayram sabahi beni geri cevirmesi de garipti bence. Iş, aile vs hicbir sıkıntısı yok. Bu kadar cabuk sıkılmış, arzuyu kaybetmis, siradanlasmis olabilir mi onun için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer