Evli bir erkek ne kadar süre seks yapmadan durabilir?

Eşimle bir aydan fazla süredir seks yapmıyoruz. İşler inada bindi diyebilirim. Eşimin hayatında başka biri yok. Bu durumdan sıkıldığım için artık bende yanaşmıyorum. Genelde isteyen taraf ben oluyorum ve hatta reddediliyorum diyebilirim. Çirkin ya da bakımsız bir kadın değilim işve cilve vs neyse hepsini yaparım. Sekste tabu sınır falan da bilmem. Ama eşim hep çok ruhsuz. Beni de seksten soğutacak kadar ruhsuzlaştırdı.
Benimle seks yapmadığı zamanlarda mastürbasyon yaptığını düşünüyorum hatta yapıyor musun diye sorduğumda evet demişti. Kızmadım bile keşke benimle yapsan falan dedim. Belki de bağımlıdır bilmiyorum. Yapmasına da kızmıyorum yeter ki beni ihmal etmesin. Ama şu an tam olarak düşündüğüm şey şu: Benimle olmak yerine elini tercih eden bir adam…
En son seks isteğimi reddettiği için bozulup git işine bak, bundan sonra ben yokum demiştim. O günden beri de asla yanaşmıyorum ama o da yanaşmıyor

Böyle bir durumda ne yapmak gerekir bilmiyorum. Taktik falan verin de hayra geçin a dostlar

Güncellemeler
+1 yıl
Bu sabah konuştuk arkadaşlar uyanınca surat yaptım bişey olmuş sana söyle dedi. Bende sen beni artık sevmiyorsun ya da istemiyorsun dedim. O da ben de aynı şeyi düşünüyorum dedi. Ben senin bana gelmeni bekliyorum dedim o da bende senin gelmeni bekliyorum dedi. Ben seni istiyorum zaten biliyorsun diyorum. E o zaman neden bekliyorsun diyor. Sabah ev halkı uyanık olduğu için bizim iş yalan oldu geceye sözleştik bakalım neler olacak😂 3 sezonluk dizi çıkar bizden net!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün gece seks yaptık fakat sonunu getiremedik. eşimin penisinin kenarının derisi mi incelmiş ne olmuşsa bi anda yanmaya başladı😂 canı çok yanınca da ereksiyon falan kalmadı haliyle e bende de heves kalmadı zaten yattık uyuduk. Benim fikrim fazla mastürbasyon yapmaktan tahriş oldu herhalde ne dersiniz😅 ayrıca şöyle de bir diyalog geçti: sen dün mastürbasyon yaptın mı ben yokken dedim yooo ben sensiz mastürbasyon yapmıyorum ki diyor. Ümüğünü sıkıcam az kaldı
Evli bir erkek ne kadar süre seks yapmadan durabilir?