Hayır utanmam normal bir şey. Gelecekte daha utanabileceğim sorunlara yol açmasındansa anlık olarak utanacağım hale soksun beni kesinlikle utanmaların gereksiz olduğunu düşünüyorum 🤨 Özellikle son dönemlerde artan cinsel hastalıklar sebebiyle.
Farkındaysan yıl 2024 yani utanacak ne var ki bunda artık Artık insanlar eskisi gibi Peki şu an artık bir şeyleri rahat rahat isteyebiliyorsun söyleyebiliyorsun devir bu şu anda
Valla normalde utanılmaması gerek ama alırken güneş gözlüğü kapşonlu giyip alıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğum kontrol hapı alırım hatun olursa hiç birinden utanmam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır onlar satarken utanmıyorsa ben alırkenmi utancam 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yok utanmam eczaneden alıyorum sürekli kız enson coksik kullaniyosun sanirim demişti rahat durmuyi kizlar dedim en son onunla da kullandık nöbette olduğunda 😁😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
utanmam.
Hayır utanmam normal bir şey. Gelecekte daha utanabileceğim sorunlara yol açmasındansa anlık olarak utanacağım hale soksun beni kesinlikle utanmaların gereksiz olduğunu düşünüyorum 🤨 Özellikle son dönemlerde artan cinsel hastalıklar sebebiyle.
Farkındaysan yıl 2024 yani utanacak ne var ki bunda artık Artık insanlar eskisi gibi Peki şu an artık bir şeyleri rahat rahat isteyebiliyorsun söyleyebiliyorsun devir bu şu anda
ben utanırdım. zaten onu erkek kullancak yani o alsın. hem benim almam tuhaf olur
Hiç almam sevmiyorum prezervatif kullanmayı tercih etmiyorum zevk alamıyorum et ete değecek bana göre almaya utanmam almış olsamda
You gayet normal bir ürün. Hatta kasada güzel kız varsa ondan istiyorum
Kesinlikle utanmam giderim direk alırım nesi ayıp ki almanın
Kullanmaya utanırız. Ne ulan öyle eldivenle evlat sever gibi
Prezervatifi kim takıyorsa o alsın.
Valla normalde utanılmaması gerek ama alırken güneş gözlüğü kapşonlu giyip alıyorum
Doğum kontrol hapı alırım hatun olursa hiç birinden utanmam.
Hayır onlar satarken utanmıyorsa ben alırkenmi utancam 😂
Yok utanmam eczaneden alıyorum sürekli kız enson coksik kullaniyosun sanirim demişti rahat durmuyi kizlar dedim en son onunla da kullandık nöbette olduğunda 😁😁
Utanmiyorum fakat boyutunu gören kasiyer lerin bir çoğu ile göz göze gelmek bazen sıkıyor
Hayır adam satarken utanmıyor ben alırken mi utancam
Başlada çok utanırdım
Hayır utanmam ama kullanmam
Lazım sa alırım gerek yoksa almam
Yoo, utanacak ne var ki?
Balon almakta ne var jsjsj
İnternet üzerinden sipariş ederim stoklarım 😀
Utanmam ama daha almadım ihtiyaç duymadım
Mansur başkan dağıtsa utanmadan alırım
Utanırdım herhalde hiç. almadım ki
Cok aldim, ama internetten ksdfjg
Utanmam