Cinsel Yaşam Prezervatif alırken utanır mısınız? blackdeviI Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Prezervatif alırken utanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. almadım almam da 0 0 Yorumla
nisatakana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl 8. sınıftayken prezarvatifi şeker sanıp elimde sallayarak kanka bunu alalım mı demiştim kasadaki herkes bana bakmıştı. Anılarım depreşti bir anda. 5 12 Yorumla woow_naber +1 yıl Vay Bee senden beklemezdim Yorumla nisatakana +1 yıl Neden Yorumla woow_naber +1 yıl Yani bilirsin diyordum 🤣 Yorumla nisatakana +1 yıl Neyim ben ortak mal felan mı Yorumla woow_naber +1 yıl Ne alaka Yorumla woow_naber +1 yıl Hey heylerin üzerinde heralde Yorumla nisatakana +1 yıl Evet üzerimde delirttiniz hep beraber Yorumla nisatakana +1 yıl Sanki sürekli erkeklerle birlikte oluyormuşum gibi Allah Allah ya Yorumla woow_naber +1 yıl 😂😂😂 Ya tamam sakin ol bebeğim millete ne bakıyorsun sen kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin ki Yorumla nisatakana +1 yıl Bebeğin felan değilim kanıtlamak zorunda da değilim ne yaparsanız yapın Yorumla lightOfMind +1 yıl trajikomik bir durummuş :D Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Bzhshshs @nisatakana Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. Utanmam ama gidipte ben almamda erkek tarafinin almasi gereken bisi 3 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl hayır utanmam utanılacak bir şeyi alışveriş standına koymazlardı sanırım 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle sıkıntılarım hiç yoktur. Ped bile almışlığım var. 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlk zamanlar öyleydi 😂 vayy be ilkleri hatırladım 😂 0 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben Getir’den söylüyorum hep. Ama ella alırken utanmıyorum. Demek ki kondom alırken de utanmam 0 0 Yorumla
Çılgın_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Utanmam ama erkek kasiyerden almaya önem gösteririm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Eczaneden almam BİM'de a101'de var orası rahat oluyor istemeye gerek kalmıyor 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Trendyol dan alıyorum genelde hem daha hesaplı geliyor çok alınca 0 0 Yorumla
gökçe2334 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl utanmam niye utanayım be 5 1 Yorumla hardiesss +1 yıl İşte bu Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Niye ben alıyorum ki bunu? Ben mı takıcam 4 0 Yorumla
kkartallggibiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Hayır ama pek kullanma taraftarı değilim açıkçası 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Utanmam da, almam pek 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır ama kullanmam , anal dışında 0 0 Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Hiçte bile satan utanmıyor ben niye utanayım 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç almadım ama elbette utanırım 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Seninle prezervatife gerek yok güzelim, maşallah 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. utanırım 1 0 Yorumla
cemnudist Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl O değilde ben kadın iç çamaşırı alırken utanıyorum 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yok utanmam ki 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Hiç almadım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayır utanmam 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır utanmam 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Utanırım 0 0 Yorumla
Sağlamkişi Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Prezervatif kullanmayı sevmiyorum hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Hayır niye 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. utanmam 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tabiki hayır 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
almadım almam da
8. sınıftayken prezarvatifi şeker sanıp elimde sallayarak kanka bunu alalım mı demiştim kasadaki herkes bana bakmıştı. Anılarım depreşti bir anda.
Vay Bee senden beklemezdim
Neden
Yani bilirsin diyordum 🤣
Neyim ben ortak mal felan mı
Ne alaka
Hey heylerin üzerinde heralde
Evet üzerimde delirttiniz hep beraber
Sanki sürekli erkeklerle birlikte oluyormuşum gibi Allah Allah ya
😂😂😂 Ya tamam sakin ol bebeğim millete ne bakıyorsun sen kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin ki
Bebeğin felan değilim kanıtlamak zorunda da değilim ne yaparsanız yapın
trajikomik bir durummuş :D
Bzhshshs @nisatakana
Demek bunu aldın..
Utanmam ama gidipte ben almamda erkek tarafinin almasi gereken bisi
hayır utanmam utanılacak bir şeyi alışveriş standına koymazlardı sanırım
Öyle sıkıntılarım hiç yoktur. Ped bile almışlığım var.
İlk zamanlar öyleydi 😂 vayy be ilkleri hatırladım 😂
Ben Getir’den söylüyorum hep. Ama ella alırken utanmıyorum. Demek ki kondom alırken de utanmam
Utanmam ama erkek kasiyerden almaya önem gösteririm
Eczaneden almam BİM'de a101'de var orası rahat oluyor istemeye gerek kalmıyor
Trendyol dan alıyorum genelde hem daha hesaplı geliyor çok alınca
utanmam niye utanayım be
İşte bu
Niye ben alıyorum ki bunu? Ben mı takıcam
Hayır ama pek kullanma taraftarı değilim açıkçası
Hayır utanmam gerek yok utanmaya
Utanmam da, almam pek
Hayır ama kullanmam , anal dışında
hayatım boyunca hiç utanmadım.
Hiçte bile satan utanmıyor ben niye utanayım