Genç derken yani 20 yaşından daha genç erkeklerden bahsediyorum. Böyl erkeklerle tecrübeleriniz oldu mu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yaşı kaç ki
Ben size sordumdu
Benim yaşım 20 aynı yaşta biriyle ilişkiye girdim tecrübesi azdı
İlki miydi çocuğun acaba?
Bana artistlik yaptı çok iyiyim falan dedi ama bence yalan söylüyor çünkü korkunçtu 😂
Kötü olan neydi performans mı? Yani kısa mı sürdü?
Kısa sürdü
Valla benimki 18'den yeni 19'a geçmişti... çok fenaydı ama kötü değil fena...
Ben feminist güçlü biriyim ama 19 yaşında velet dar etti yatağı...
O yaşta o güç ve cesaret nasıl oluyor anlamadım.
Yapmam dediğim herşeyi yaptırdı yaptırmam dediğim herşeyi özellikle yaptı velet
Zevkli miydi
Maalesef evet :(
Niye maalesef ki zevk almamandan daha iyi ☺️
Ya öyle deme ya... beni origami kağıdı gibi katlayıp doggy pozisyonuna getirdiğinde hayır ben bu pozisyonu istemem dedim diye şaplaklar attı malum yere... at biniyor gibi ben de ar kadar çaresizim elimi uzattım göya vurmasını engelleyecektim
Kendi çorabımla ellerimi arkamdan bağladı pislik...
Neymiş haddimi aşmış mışım
Erkeklerle eşit varlıklar olduğumuza dair sağlam düşüncelerim vardı...
O gece bu düşünce ve hislerimi silindir gibi ezdi çünkü karşısında çaresiz kaldıkça daha da fazla kadın gibi hissettim bu da çok gıcık bir durum
Benim de hoşuma gitmezdi bu arada
İşin en kötü tarafı hem çok gıcık oldum hem de hiç hissetmediğim kadar kadın olduğumu hissettim... çok öfkelendim hem ona hem kendime
?
Oldu.
Yaşı kaçtı?
18 di
Sen kaçtın?
Bit de başarabildi mi?
25. Hem de nasıl :D
Sen mi yönettin yoksa domine edebildi mi seni?
Şöyle ki ben her sekse yönetme niyetiyle başlarım ama her defasında da kendimi erkeğe teslim olmuş ve beni dominenin alasını ediyor bulurum.
Bu çocuk da domine etti seni yani...
Bana da benzer bir şey oldu o gece yaa
Neler yaptı sana
Valla benimki 18'den yeni 19'a geçmişti... çok fenaydı ama kötü değil fena...
Ben feminist güçlü biriyim ama 19 yaşında velet dar etti yatağı...
O yaşta o güç ve cesaret nasıl oluyor anlamadım.
Yapmam dediğim herşeyi yaptırdı yaptırmam dediğim herşeyi özellikle yaptı velet
beni origami kağıdı gibi katlayıp doggy pozisyonuna getirdiğinde hayır ben bu pozisyonu istemem dedim diye şaplaklar attı malum yere... at biniyor gibi ben de ar kadar çaresizim elimi uzattım göya vurmasını engelleyecektim
Kendi çorabımla ellerimi arkamdan bağladı pislik...
Neymiş haddimi aşmış mışım söz dinlemiyormuşum
Yapar. Yapıyorlar yani. Yapacak bir şey yok :D
Dediğim gibi ben de hep dominant olmak istiyorum. Ama farkettim ki onun isteklerini yapınca onun zevki için çabalayinca mutlu oluyorum. (Her ne kadar zoruma gitse de :D )
Ben de öfkeden kudurmuş gibi oldum küfür ettikçe kalçama tokatlar geliyor nasıl fena ama durmadım... o da en kötüsünü yaptı bornozumun kuşağına bir düğüm attı.. olacakları anlayınca delirdim ama yapacak bir şey yoktu
Ağzımı da tıkadı anlayacağın...
Ama bunlar bizim hem zorumuza hem hoşumuza gidiyor 😂
Ama ben sözde feminist bir kadındım yaaaa
Ben de öyle. Ama gel gör erkeğe hizmet etmek, erkeğin bize hukmetmesi bizi kadın gibi hissettiriyor. İstemesek de :/
Ellerimi arkada birleştirip bağlaması ve bunu o kadar kolay yapmış olması böyle buzağı bağlayan kovboy gibi ufak velet yaaa..
Peki sana yatakta hükmetmesini emretmesini sen mi söyledin yoksa kendisi mi aldı ipleri eline? Şu 18lik çocuktan bahsediyorum
Kendisi.
Seqn kaç yaşında
Yaşındasın*
Peki o veya başka erkekler sadece yatakta mı hükmediyor yoksa normal hayatta da mı? Bu genç delikanlı mesela sevgilin oldu mu bilmiyorum ama sana kural yasak filan koydu mu?
yasak veya kural koymasindan hoşlanmam. Ama mesela o otururken ona meyve tabağı, içecek getirmeye , masaj yapmaya bayılırım.
Ama erkek bu; illa ki karışır işte içgüdüsel bir şey koruma içgüdüsü varmış
Ben de 24 yaşımdayım... ama o 19 yaşındaki velet bunları bana yaparken 23 idim
Böyle işte bebeğim. Bir laf var bilir misin ben de şans olsa erkek doğardim diye :D o hesap işte
Yani hayatına karışsa da mecbur uyacaksın
İvit 🙈
Düşünsene 18 yaşında velet sana diyo ki
Akşam hava karardıktan sonra sokağa çıkacak olursan benden izin alacaksın; kuzu kuzu izin isteyeceksin
Yani bilmiyorum dediğim gibi kural yasak koyma vs. rahatsız olduğumu bildiririm yani
Zaten rahatsız olacak olmana rağmen bu yasağı koyması ve senin ceza korkusuyla o bebeğin iznini istemeye mecbur olman keyif verecek sana
Olabilir bilmiyorum :D öyle birine denk gelmedim. Sana keyif verir mi
Allah korusun çünkü verecek gibi :(
Feminist dominant gecinen kadinlar bile böyleyse öteki hemcinslerimi düşünemiyorum 🙈
Gibi desem de geçen sene o birey az dayağını yemedim... dayaktan zevk almadım ama gücümün yetmemesi çok fena kadın hissettiriyordu... bir de öyle tokat filan değil maalesef
Bdsm mi
Değil... söz dinleyince bahane aramaz... bir arkadaşımın arada eskortluk yaptığını ağzımdan kaçırdım...
Dedi bundan sonra onunla görüşmek yasak...
Olmaz sana ne filan diye başkaldırınca kaba ellerimi kemeriyle dövdü
Yok daha neler
20 kere vurdu saya saya hem de
Sert mi
Evet ama izi çıkacak kadar değil...
Dayak sonrası o kızı arattırıp "sevgilim senle görüşmeme izin verniyor" dedirtti
Kız sen nasıl feministsin
Eskide kaldı işte :(
Yatakta öyle domine edilmekten hoşlanmak normal ise feminizmin de anlamı yok demek ki onlar üstün bizden
:/ :/
Ve bu bizim hoşumuza gidiyor
Bence bir alfa erkek yani gerçek erkek karşısında mağlup olmak kaçınılmaz...
Erkekler sınıf sınıf güçlüsü vardır zayıfı vardır geröek alfa erkekler var ikinci kalite beta erkekler var..
Alfa varsa teslim olmaya mecburuz
Bence alfa beta fark etmiyor
Haklısın galiba
Sen bu oğlana oral de yaptın mı?
Evet.
Oralde patlayıverir yavrucak dikkatli olmak lazım
Patladığı olmuştu :D
Kızıp mahçup etmedin inşallah çocuğu
Edemedim :D
Etmeye çalıştın ama başaramadın yani :)
Yazık değil mi yavrucağa
Etmeye de çalışamadım :D
Ama istedin mahçup olmasını
Mesela ne gibi bir dialog geçti aranızda?
Yani o oral sırasında patladı; ağzına yüzüne boşaldı...
Sen ne dedin?
O ne dedi?
O "oğğhhhhh" dedi. Ben yaaaaa dedim
Sonra? :)
Yüzümü yıkadım :D
Sen aaaayyyyy dediğinde o ne dedi?
Oğğğhhh dedi
En gıcık oldupun çaresizlik durumu nasıldı? Yani gücü karşısında çaresiz kaldın sinir oldun ama yapılacak 1 şey yoktu
Buydu işte
Bunun güçle ne alakası var? Patlamış çocuk napacaktı yavrucak :)
Aşağılayıcı oluyor işte
Canım ne yapacaksın ki yani güçlü ve dominant olsan ne fark ederdi ki
Bilmiyorum. Fark etmezdi herhalde. Bu duruma mahkumuz :D
Ama seni pek mahkum eden olmamış... ellerin arkanda kilitlenmiş vaziyette debelenirken becerilmeyi bile tatmış değilsin anlaşılan...
Yok o olmadı
Pek bi dişil çaresizlik yaşamamışsın
Sen neler yaşadın
Ellerimi arkamdan bağladı.. küfrettim diye de ağzımı bornosumla tıkadı pislik..
Baştan ven feministim doggy istemem kabul etmem dediğim için oluyor tüm bunlar... sabaha kadar başka pozisyona getirmedi velet...
Bir de odanın ışığını da açtı; gardrobun aynasından göz göze geldik...
Öfkeyle homurdandım... dalga geçer gibi çıkardığım acı homutuyu taklit etti :(
Sonra 2 kalçama birer şaplak ve devam :(
aslında benim 8 yıl kadar önce yaşadığım bir olayla başlamıştı bu süreç. Anlatsam belki de inanamayacağın bir olay. İnsanın korktuğu ürktüğü şeyler başına gelir derler ya biraz da o hesap.
Hmm anlatsana
15-16 yaşlarımdaydım. teyzemler üst kattaydı. Eniştem ölmüştü yeni. teyzemin bir kızı vardı benden çok büyük benim şimkdiki yaşımdan bir kaç yaş da küöük gibi 21-22 filan. uçarı mı uçarı serseri diyorlar resmen mahallede. okulu uzatmış sürekli geziyor orada burada takılıyor; sigara gnde 2 paket; içki desen var ama yasaklı bir şey kullanmıyordu henüz. Ama arkadaşları arasında gezip tozdukları arasında vardı öyle şeyler içen.
Bir zaman sonra bunun 15-19 yaşlarında bi küçük erkek kardeşi vardı 3 yaş küçğü. bu başladı abla bak bu gdiş iyi değil filan. Kız tınmadığı gbi benle de sürekli muhabbet esnasında dalga geçiyordu onun bu erkeklenmeleriyle. Sonra kural yasak filan koymaya kalkmış bizimki dalga geçmişti hatta bana da söylemişti "velet" diyordu; aklı sıra bana karışıyor. Beni de uçarı olmaya kimseye hesap filan vermemeye teşvik ediyordu. Annem de gıcık oluyordu tabi.
Bir gün evdeyiz. üst katta bağırış çığırış filan geldi böyle mücadele ve bağırmalar filan. Annem teyzemi aradı. Annem beklediği bir haberi almış gibiydi; "o zaman biz de gelelim Pelin de görsün" filan dedi "hadi kızım çıkıyoruz" dedi
dedim nereye? neyi görecekmişim uzağa değil teyzenlere çıkıyoruz dedi ama hazırlanmamıiz 20 dakika filan sürmüştür. Belli ki göreceğim şeyi söylemeyecekti ısrar etmedim. Üst kata çıktık içeriden sızlanma sesleri geliyor. Biz kapıyı çalınca o sesler daha da güçlendi kapı açıldı salondan Esra ablamın sesi geliyor "hayır olmaz ne olur gelmesinler hele Pelinin önünde asla olmaz"... (ben Pelin bu arada)...
Neyse sesler salondan geliyor o ana kadar hep böyle burnundan kıl aldırmayan Esra ablamı ilk defa böyle yalvarır yakarır tarzda konuşurken duymuştum. Merak ve korku aynı anda. Tam kapıyı açıp içeri girecekken gökhan abinin "mızırdanmayı vırak ablacığım artık çok geç geldiler bile" dediğini duydum ve kapıyı açınca ne göreyim?
Ne gördün
İnanmayacaksın ama kızı bildiğin falakaya yatırmış ayaklarınınislandikav kanepeler olur minderi ama kalanı ahşap iskelet şeklinde işte onun sort dayama kısmının kenarına sımsıkı bağlamış
Karşımda kızcağızın yan yana sımsıkı bağlı ve kıvrım kıvrım kıvranan 2 çıplak tabanı karşımda ama dayak olmamış henüz bizi beklemiş gökhan abi... kız beni görünce elektrik çarpmış gibi öyle bir debelendi ki sorma
Neden böyle bir şey yapmış
Çok sigara içiyordu... derslerine girmiyordu
Sabaha kadar orada burada geziyordu
Meğer anneme demiş ben m3cbur döveceğim demiş... annem de keşke sen döverken Pelin de olsa da görse onu kışkırtan ablasının halini demiş
O gün de Esra ablam "sigaradan rahatsız olduysan balkona çık" demiş alay etmiş... gökhan abi de işte o vaziyete getirip ayaklarını koltuğun kenarına bağladığı zaman aklına annemi çağırmak gelmiş... annem de fırsatı kaçırır mı...
En kötüsü de yani bizim oraya çıkmamız 20-25 dakika sürdü... o kadar süre kızcağız falaka yiyeceğini bilerek ve benim de gelip seyredeceğimi bilerek beklemiş o vaziyette m3cbur
Sonrası çok berbattı... dayak başlamadan bir de kıza anlattırdı neden o vaziyette olduğunu... kızın boğazı düğümlendi resmen neden o vaziyette oldupunu az sonra neler olacağını anlatmak... ama ağlaya ağlaya anlattı çaresiz
Hmm üzücü. Zor bir durum
Evet üzücü... 25 sağ ayağının altına 25 sol ayağının altına
Bağırta bağırta
Yalvarta yalvarta
Kaçıncı sopa oldupunu da kendine saydırtarak
Bundan sonra neler yapamayacağını da kendine söyleterek
Başka neler var?
İlk başta kızcağız ayaklarını büzüşyürdü parmaklarını kıvırdı
Bak dedi böyle olmaz böyle daha çok canın yanar dediğinde Esra ablam yavaş yavaş ayaklarını açtı parmaklarını düzeltti:(
Sonra da ne dese beğenirsin
Her sopa sonrası 10 saniye izin veriyorum ama sopayı havada 2 kez vınlatınca ayaklarını dğzelteceksşn
İnanır mısın kuzu kuzu dğxeltti her sopa öncesi... sopa havada vunlamaya başlayınca... çok fena idi...
Her 10 sopada bir durup mola veriyordu ama zavallı göreceksin nasıl yalvarıyor
40. sopanın molası sonrası tekrar başlayacağı sırada altını ıslattı tam rezalet
Bizim önümüzde altını ıslatması ayrıca kötü oldu
Sonraki dönemde 4-5 ayda 8-10 defa kızın böyle ciyak ciyak bağırtıları ve yakvarışları duyuldu giderek azalan sıklıkta
Sonra tam olarak bitti kaçamakları, sigaraymış filan hepsi bitti
Annem yine çağır demiş az değil yani annem de... ama gökhan abi bir daha bizim önümüzde dövmedi ablasını
İnanılmaz değil mi?
Evet
Benzer durum şimdi başıma geldi :(
Senin yorumun nedir?
Gökhan abi gibi bir sevgilin olsa korkar mıydın?
Korkardım tabi ki. Senin başına ne geldi
Ben de dayak yedim benden küçük sevgilimden bu defa kalçama
Seks sırasında mi
Hayır ya... sadece o değil...
Anlatsana
bir arkadaşımın arada eskortluk yaptığını ağzımdan kaçırdım...
Dedi bundan sonra onunla görüşmek yasak...
Olmaz sana ne filan diye başkaldırınca kaba ellerimi kemeriyle dövdü
Popomu yani
Kötü olmuş
40 kere vurdu 20 bir tarafa 20 diğer tarafa
Sonra da kızı aratıp "sevgilim görüşmemize izin vermiyor" dedirtti
Bunu anlatmiştin 😂
Evet anlatmıştım ama unutmuşsun
😂😂
Unutmadım
Her dayağı yatakta yemedim işte...
Anladım
Unutmasaydın yukarıdaki soruyu sormazdın..
Anlattığım eski olayı okurken ne hissettin?
Bilmiyorum. Üzücü
Ben sen keyif almışsındır diye tahmin ettim
Cinsellik dışında şiddete karşıyım
Sorumluluğu yok mu ablasını iyiliğini sağlamak için
Var da şiddet çözüm değildir
Ama çözdü işte... mum gibi yaptı
Kendi hayatları sonuçta bizi bağlamaz
Erkek işte yatırdı falakaya hizaya soktu
Tamam anladık tekrar tekrar söylemene gerek yok
Yökhan abi diyordu ki dayakla hizaya sokabildiğime göre dayak atmayıp kendi haline bıraksaydım sınyçlqrından sorumlu olurdum
Ok