oncelikle siz sormadan belirteyim 2 yildir evliyiz) esimle koltukta uzaniyorduk basimi bacaklarina koydum gayet masumdu oncesi sonra opmek istedim opustuk sonrasi orasina dokundum isirdim yaladim emdim biraz tam degil ama canim istedigini belirtmek icin , karsilik vermedi telefonla ugrasmaya devam etti , sonra “askim (oram) gidiklaniyor” dedim genelde boyle soylerim😂 olabilir dedi gecistirdi beni sonra kendim ugrasmaya basladim odaya cik orada yap sen dedi bana telefonu elinden dusmedi instagramda videolar izleyip durdu sinirlerim asiri bozuldu hic karsilik vermedi ayrica cok guzel cekici bi kadinim temizimde zoruma gitti ya gercekten libidosu dusuk adamin..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlilikte cinsel arzuların karşılıklı giderilmesi gerekir. Eşin burada hata yapmış. "Git kendin yap.", biraz bencilce bir ifade olmuş. Ona empati yapmasını öğret. Bir daha kendisi istediğinde, onu reddetmeden hatırlat ona. "Acaba ben sana, senin söylediğini söyleseydim, ne hissederdin?" Eşlerin, birbirinin cinsel arzularını gidermeleri zorunluluktur. Özel durumlar hariç tabi. Ama, böyle bir durumda da mazeretini belirtmek gerekir. Reddetme durumu ilerlerse, olay farklı bir yola girer. Bu da sıkıntı yaratır.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet cok guzel soylediniz bidahaki sefere oyle yapicam anlamasi icin bakalim
En İyi Cevaplar
Bugün bu sekil gördüğüm 2 soru yukarıda biri de eşi sevismede memelerini emmiyor demiş seninki semi doyurmamıs abi bunlar gay mi eşim beni isteyecek onu yatağa girdiğine pişman ederim yora yora bunlar ne sünepe erkrk bunlar erkeğim diye gezmesin. Ya seni boşaltsin ya da müsade etsin bu kadar alımlı güzel cilveli kızı red etmek ne demek
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba geçmiş olsun tek başınıza kalmak biraz da olsa gururunuzu kırmış duruyor bunu bir kenara not ediniz aynısını zamani kalınca yaşatmak gerekiyor eşiniz malasef bencil ve empati yoksunu birisi ona da küçükte olsa bir ders vermek gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen odama cikip makinamla yapiyorum saka gibi
- +1 yıl
Konuşmak isterseniz bu konuda ve ilerisi için nasıl bir yol izlemen gerektiği konusunda yardımcı olabilirim
+1 yılHep böyle kadınlar ilgisiz kalınca dışarıdan gelen ilgiliye kapılıyor, ihtiyacını başkalarıyla gideriyor.
İş yerinden bir çok evli kadınla bu şekilde ilişkim oldu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
56Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle istekli bir hanıma öyle davranması inanılacak gibi değil. Biz senin gibisini isteriz ama bulamıyoruz bence erkek adama yakış mamiş
02 Yorumla
Soran+1 yılesimin libidosu dusuk oldugunu dusunuyorm
+1 yılBelki seni altatiyirdur telefonla ugrastigina göre hangi erkeğin erkekliği ile oynansa azar demekki sana karşı pek bir hissi kalmamış
05 Yorumla
Soran+1 yılsanmiyorm aldattigni
- +1 yıl
Oral bile yapmışsın bukadar ilgisiz olması mantıksız ama
- +1 yıl
Oranın gidiklanmasi gectimi peki
Soran+1 yılevet kendim gecirdim
- +1 yıl
Sürekli canın istiyormu peki
+1 yılBence heyecan duyduğu kişi sen değilsin. Erkek elinin altında olanı çokta istemez
02 Yorumla
Soran+1 yılbende onu istemiyorum ama mecburluktan yoksa isteyen var
- +1 yıl
Mecbur değilsin bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok ilginç gerçekten. Ben böyle şeyler okuyunca kurgu gibi geliyo. Hiiiiiiiççç benim yapacağım hareketler değil ya, başkası da yapmıyodur sanıyorum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin maalesef seni hak etmiyor o kadar şeye rağmen reddeden istemeyen erkeğin erkekliginden suphe ederim. Bende bu durumu çok yaşadım hala da yaşıyorum ama erkeğin bu denli şeyden sonra reddedeni. de. ilk defa duydum.
00 Yorumla
+1 yılBöyle ince düşünen karısı varken videolara bakması kötü olmuş şanslı ama farkında değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibisi bize denk gelmezki, nereden buluyorsunuz bu odunları anlamadim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yanlış yapmış. Böyle durumlarda reddetmemesi gerekir ama belki bir sıkıntısı vardır. Onunla konuşmalısın bu konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu adam makine mi, onun da canının istemediği anlar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kadınlar böyle öküzlere denk gelip mundar oluyor cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş güç vs yorgun olamaz mı i günlük bir şey miydi daha önce böyle yaptı mı mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de kocanın dediğini yap gör kendi işini parmaklarını kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan biz bulamıyoruz , o yüzden uyuyamıyoruz, olsaydı şu an yatak kırııldıydı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adamın baya düşükmüş de sende direk çıkarıp yalayıp emseydin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılHiç olacak iş değil telefonu alıp kafasında kiraydin keşke
00 Yorumla Evliler sıkılmış biz bekarlar yanıyoruz neden dengesiz her şey
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ayni kadin olmasi adami skiyor galiba ama bende ayni kisidiyim mecbur ama istekli olunca oluyoruz mecbur adama gidicem libidosu dusuk gibime geliyor bu yüzden
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok garip yalamışsın bile iş oralara gelmiş ve sana odana git demiş, acaba kalkmıyor diye bahane mi ettl belki sorunu vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılgaliba oyle azoncede espri yapti seyiyle alakali minik kaldi diye bilmiyorm
Cevap sahibi+1 yılBelli ki kalkma konusunda son günlerde sorun yaşıyor üstüne gitme, yalarken nasıldı anlaman lazım
Neden acaba keşke senin gibi biri çıksa keşke sana değer vermiyor
00 Yorumla
+1 yılBen olsaydım kocanın yerinde neler yapardım sana 🔥
00 YorumlaBıkmış senden yeni aşk için özele gel.
04 Yorumla
Soran+1 yılsanmiyorum aslinda bikcagni kolay bikilcak kadin deglm
Soran+1 yıllibidosuzluktan olcagni saniyorum
Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Seni istemiyor artık
00 YorumlaMerhaba. Bence başka bir ilişkisi var.
00 YorumlaSevmiyor mu acaba
00 Yorumla
+1 yılBen olsam kemiriridim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep mi böyleydi yeni mi böyle oldu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Naptiysan adama artık kanmıyor bu numaraları
014 Yorumla
Soran+1 yılnaptiysam derken
Soran+1 yılbende skildim ama napim baska skmi alabiliyoruz
Soran+1 yılbayrama dekolte giyerim
Soran+1 yıloyle olcam cunku herzaman istekliyim busefer nazlanalim bakalim
Soran+1 yılkiskandirmakta zor simdi evliyken , nasil kiskandirabilirim var mı aklinda bisey
Soran+1 yılkiskanmazki sert tepki verir kafayimi yedin sen dalgami geciyon der asla gondermez yalan olsada
Soran+1 yılkiskandiralm ozaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜzdüüü. Yardım istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ra belki farklı şeyler denemen gerek
12 Yorumla
Soran+1 yılherzaman farkliyim zaten busefer ben kendimi geri cekicem bakalim herzaman istekliyim cunku
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılOram gidiklaniyor nsnsjsj
Cok güzel yaa02 Yorumla
Soran+1 yılhahsjsj evet ama gidik gidik oluyor istekli olunca ahhsjs
Cevap sahibi+1 yılCok tatlisin ndnsjjd
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biz bu durumda ne yapabiliriz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan gıdıklamıyor mu hala oranı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba adam biraz farklı fanteziler mi istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz olsak delice yapardık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçimden kocana iyi sövdüm
00 Yorumla
+1 yılıslanan çıksın
00 Yorumla
+1 yılvibratör seçmeye basla sen
02 Yorumla
Soran+1 yılvar zaten fantezi olarak kullaniyordkta
- +1 yıl
Partner bul o halde kendine 😉
Kendi kendine atesini sondurdun yani
02 Yorumla
Soran+1 yılevet azonce sondurdum saka gibi demi
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Orada yap derken
02 Yorumla
Soran+1 yılodanda kendinle oyna
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılİlginç
00 Yorumla
+1 yılYapma yaa ohooo
00 Yorumla
+1 yılÇok garip gerçekten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılDüşündürücü
00 Yorumla
+1 yılBana versen ben bugün partner arıyorum bulmadim
00 Yorumla
+1 yıllibido. yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Tuhaf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bi sorun var o zamn
00 YorumlaYazık etmişsin kendine böyle bir adamla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoğundur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanı bişey sıkkındır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZakso çekmene rağmen miiii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVur ağzının ortasına😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen mi gelim
00 YorumlaVardır bir sıkıntısı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayıp etmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cringe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKalkamıyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Oyna kendinle
Gizli Üye(25-29)+1 yılVurduğunu isteyen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği