O kadar özgüvensizim ki sevişince ya zifiri karanlık ya da ona bile kalmadan soyunamadan direkt terk ediyorum. Nasıl aşacağım bu durumu? Sırf bu özgüvensizlik yüzünden aşk hayatımda da kimseye şans vermiyorum, çok mutsuzum. Seven insan yatakta kusurları kabul eder diyorlar ama bana hiç öyle gelmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana o ışığı kapattığın an geri açacak adam lazım tavsiyem de şu bi ara iple ellerini yatağa bağla öyle seviş, karşı koyamayacağın için partnerinin zevk alıp almadığını görürsün
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Spor yapmaya devam et. Biraz sikilasmaya başladığında ozguvenin de geri gelecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılGenetik mirasım da pek iyi değil vücut tipim elma bunu sporla değiştiremem ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYo bu kusur degil ki özgüvenzizlik ve yeteri kadar sevmiyorsun partnerini bence sevsen utanmazsın
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyenlerde var evet ama çok sevdiğim adamla bile soyunamadan terk ettim yatağı
- +1 yıl
Ohaa o neymiş abla ya hiç bana bçylr denk gelmedi ama şey oldu böyle utanan falan zaten bi yerden sonra ben rahatlatıyorum o utangaçlık geçiyor
Soran+1 yılValla öyle adam ne yapsa da yok öpüşmeden öteye gidemedik kalktım geçtim salona napim yapamıyorum
- +1 yıl
Karanlıkta licking falan yapsa sana belki salarsın krndini ya da öncesin de ylang ylang yagıyla bi masaj dişil enerjini daha da yükseltebilir
Soran+1 yılİlk dediğini denedim yine de çok kasıyorum dokununca bile vicudumun sertliğinden hissetmişti çocuk niye bu kadar kasıyorsun diye valla beni tek estetik kurtarır herhalde daha bi özgüvenli olurum ama öğretmen maaşıyla zor :(
- +1 yıl
Abla partnerine veya kocana Allah sabır versin ne diyim yani bi travman var veya başka bişey meslektaşız bu arada 😂 umarım atlatırsın da rahstlarsın 👌
Soran+1 yılİnşallah inşallah meslektaşım 😂
- +1 yıl
Hafi hayırlısı 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni mutlu etmenin yolunu biliyorum keşke denk gelebilsek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kabul eder knk özgüven sorununu aşman gerekiyor
00 YorumlaMerhaba neden böyle düşünüyorsun vücudun mu kötü
08 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef evet
Soran+1 yılYok ya ilk deneyimimde çocuk açıkça dedi
Soran+1 yılYok üst üste dedi ve gayet ciddiydi eminim
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç birşeyi önemi yok rahat ol
05 Yorumla
Soran+1 yılSen seviştiğin kişinin kusurlarına bakmıyor musun
Soran+1 yılVücudum sarktı kilo vermekten göbek bacak falan e çatlak cabası göğüslerim de aynı şekilde sarktı ve içi boşaldı genç durmuyor vicudum
+1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın !
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana destek veren birini bulman lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO an memeden başka görmeyiz merak etme
010 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya asıl sorun ondaysa o zaman?
Cevap sahibi+1 yılMeme mi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBüyük mü küçük mü sorun ne?
Soran+1 yılKilo verdim baya sarktı ve içleri boşaldı
Cevap sahibi+1 yılKaç kilosun?
Soran+1 yıl61
Cevap sahibi+1 yılEski kız arkadaşımın da öyleydi en azından kilon yok sevişirken pek soyunmazsın sorun olmaz
Soran+1 yılŞişman değilim zaten sorun vücut şeklim ve derimin pörsümüş olması
Cevap sahibi+1 yılSıkılaşabilirsin sporla ama emin ol sevişirken kimse bir şey görmüyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Neden peki
08 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki kişi beğenmez ve alay eder içten içe diye sanırım
Soran+1 yılAma nedense hiç yanıltan olmadı her erkek haklı çıkardı beni
Soran+1 yılNe dedi kız
Soran+1 yılSen bilirsinn
+1 yılSeni rahatlatayim bennoGuvenngelir
00 Yorumla
+1 yılYazık
00 YorumlaCok sacma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ben
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hakanesk Nasil yani
Cevap sahibi+1 yıl@Hakanesk Bu devirde pek mumkun degil, herkes mukemmelin pesinde, degilim diyen de yalan soyler
Soran+1 yıl@Hakanesk Herkes kadınlar üzerinden tabu koyuyor böyle olmamız normal değil mi
Soran+1 yıl@Hakanesk öyle de gel de anlat insan ister istemez kendini özgüvensiz hissediyor
+1 yılen sıkıntılı durum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım