Hepimiz farklı zevklere sahipiz bu zevkler sevişme hayatımızı bile etkileyebiliyor. Peki zevk almak yerine saçma bulduğunuz hoşunuza gitmeyen seks fantezileri var mı?
Hiçbir şeye karşı değilim ama sadece şu anal ilişkiye karşıyım Bilmiyorum neden ama o tarz bir ilişkiyi ben gerçekten sevmiyorum Evet yapmışlığım var mı var ama gerçekten hem karşı tarafa acı veriyor hem de şimdi burada kimsenin belki midesi kaldırmaz daha kötü şeyler söylemek isterdim ama dediğim gibi yani Uzun lafın kısası anal hariç her şeyi severim
Sekste fanteside nicin yapilir? Zevk almak ve vermek icin. Sacma sapan iliginclik olsun diye ya da tek tarafli karsindakini dusunmeden yapilan hersey sacma. Bunlara ben fantezi demiyorum sacmalik diyorum. Yok isemeli scmali yok karsindakine eziyet etmeli. Simdi ben buradan ayni kisiye laf etsem abuuu neler olur ama is partnere gelince fantaezi olur sacma. Dusuncesiz ve bencil olmak zevki bitirir. Bu kisiler karsisindaki bosalmadan kendi bosalip donup arkasini uyuyanla ayni tip kisilikler bnce
Bende öyle düşünüyorum ama deli gibi anl isteyen erkekler var acısını geçtim sırf bi gecelik zvk için kendi sağlığımı riske atamam ilişki için yaratılan bir organımız var zaten neden kendi kendimi zorlayayım ki
Gitmene gerek yok her yer abaza kaynıyor. Kast ettiğim şey yasaklı ilişki yani olmayacak biri ile olmak ve duygusallık barındırmadan sadece o perdeyi o kişi ile aşıp riski heyecanı hissetmek. Olay bu yani.