Cinsel fanteziler monoton bir ilişkiye renk katabilir, çiftler arasında uyumu artırabilir, çiftlerin birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayabilir, iletişimi güçlendirebilir. Daha rahat bir seksi hayat daha rahat iletişim demektir. Ten uyumu kavramını daha ileri seviyelere taşıyabilir. Çiftlerin birbirlerinin cinsel dünyalarını daha iyi tanımalarını ve anlamalarını sağlayabilir. İyi bir seks hayatı çiftlerin birbirleri ve dış dünya ile yaşadıkları sorunların çözümlerini kolaylaştırabilir.
Sizi çılgına çeviren cinsel fantezileriniz nelerdir?
Cinsel fanteziler konusunda sınır yok ama, fantezi dünyaları aynı iki kişinin denk gelmesi düşük ihtimal maalesef. Ülkemizdeki yetişme kültürü, gerek ailesel gerekse kültürel baskılar, dayatmalar vb. psikolojik algılarla, bu tarz konulara çekingen kalıyor insanlar. Yani öyle ciddi ve uç fanteziler varki, yapıldığında boşanma aşamasındaki çiftleri kurtaracak kadar heyecanı tazeleyen tarzda hemde. Fanteziler, evlilikleri kurtarır. Net... Ama zihin uyumu şart.
Yatak odasının monutonlugundan uzak olsunda farketmez mesela hatırlıyorum da çizkek yaparken mutfakta bir an sevişmeye başlayıp tezgaha oturttugum kız geldi aklıma şimdi deli gibi sert girmiştim. icine bir an kudurdum. sanki ikimizde
Olmaması en çılgın olanlarından biri. Daha sonra istense de olmaması var ya üfffff beni başka dünyalara götürüyor. Muhtemelen ömür boyu olmayacak olması... İşte bu tam bir nirvanalık zevk 😍
Cinsel fantezileri sorup surekli "çiftlerin birbirine" diye aciklama yapmak yüzeysel bir bakış açısı. Bircok insan maalesef boyle ve butun fantezilerinin genisligi arkadaş ortami kadar.