İlişkide tutku ve arzu her iki taraf içinde eşit derecede mi olmalıdır¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🧡
İlişkide tutku ve arzu her iki taraf içinde eşit derecede mi olmalıdır¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🧡
Seks birlikte yapılan, birlikte zevk alıp birlikte mutlu olunan bir eylemdir. Dolayısıyla bana göre ortamda taraflardan biri daha az diğeri daha çok tutkuyla yanıyorsa eşitlik değil bencillik var demektir.
Evet Aynen söylediğim gibi eşit derecede olmadı Eğer eşit derecede olmazsa artık bu iş cinsellikten çıkıyor Çünkü bencilliğe giriyor ilişkilerde zevk aldığı kadar zevk vermesini bileceksin hangi fanteziyi yaparsan yap hangi ilişkiyi yaşarsan yaşa ama zevk vermeyi bilmiyorsak hayattan öğrenecek çok şeyimiz var demektir
Her iki cinsde karşısındakinin göz bebeklerinde alev görmek ister bence. O ateşin insanın kendisi için yandığını bilmek işte o tutku. Ortalık yangın yeri olursa işte onun adı seks olur.
🙏✨🎈
Tutkuyu bence her iki tarafta alev alev hissetmeli tek taraflı olmaz ki tadı çıkmaz.
Evet bence de birlikte uyum içinde olmak aynı anda yanmak daha tutkulu.
Mesela şu olur bak kadın yükselir aniden erkeğe geçirir o tutkuyu bu sefer aynı anda yanarlar
Dimi fitili ateşlemek de önemli
Öylesi sanki daha fena
Cevap
15Cevap
Öpmüyor ki vakumluyor sanki :D bence ortak olmalıdır.. yani bencil olmamalı iki taraf da ve karşılıklı zevk almaya bakmaları mutlu olmaya bakmaları lazım.. zaten bir taraf alıp diğer taraf almıyorsa sorun var demektir
Gifden bi tık etkilenmişiz sanırım 😃
Çok haklısın bende katılıyorum bu düşüncene
Soruyu açınca direk karşıma çıktı ondan şey ettim :D
Teşekkür ederim 🙏
😃 rica ederim
:D
Esitsizlik varsa bı tarafta büyük eksiklik olur
Bu konuda her ne kadar eşit olmalı desek de kadının tutkusu, erkeği de ister istemez o koda sokar..
Erkekler daha somut/gorselci olduğu için biz de tutkudan ziyade boşalmak ve eylem daha önemli... O yüzden kadın tutkulu olmalıdır, yine kendisi için tabii ki...😂
İlk başta bir tarafın ateşi daha çok olur/olmalı
Sonra sonra eşitlenebilir zirveye çıkabilir bir tarafı ki azıcık düşse diğerininki yükselebilir vs :D
Kadınların demek istiyorum. Ancak bunu da başarabilen erkek olmalı ki sobaya ne kadar odun atarsan o kadar gür yanar.
bencede tutkuyu iki tarafta hissetmeli yoksa bir anlamı kalmaz
İki tarafın kalbide atarsa zevkine tavan olur. İlişkide tutku onemli
Zorlaştırıcı sorulara gerek yok. Gayet basit bir şey seks.
Öncelikle erkek daha tutkulu davranmalı ki kadın hem zevk alsın hemde oana uyum sağlasın.
Abi yavaş öp, resmen gif sorunun cevabını vermiş. İki tarafında kalbinde yanmalıdır, eşit!
İki tarafta yanmalı
Tek taraflı olmas mı
Yaşat hissettirki fazlasını hissesip yaşıyasın prensip budur 😉
Kadın ateş almalı ki erkek o ateşle yansın
Karşılıklı alev almalı🙈😂
Çift olarak yanmalı.
Bu karşılıklı olmalı bence
Erkek dediğin kadını eritmeli
Alaz alaz yanalım. 😊
Kim daha çok aşıksa
Kadının
her ikisinde de