Evli abiler ve ablalar sizce maksimum zevk uğruna yatakta her şey sınırsızca yaşanılmalı mı?
Evlilik sınırsızca yaşanır.
Evlilik sınırsızca yaşanmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaç dakika sürüyor bu maksimum zevk ona göre cevap vercem
Mevzu dakikası değil sadece fantezi olarak sinir koymamak gerekir örneğin anal seksi merak edeyen yaşayıp hoşuna giden bir kadın benim gözümde doyumsuz biridir ve bu kadın iki erkekli grup veya swinger seks (eş degisimi) fantezini merak eder sevgilisi veya eşiyle yaşamak ister ayrica ben henüz bekar bir erkeğim...
Bir şey sorabilir miyim?
Tabiki buyur her konuda istediğini sorabilirsin.
Group, swinger ve gangbang aynı şeyler mi?
Öncelikle bu kavramı Gangbang ilk defa duydum tabiki aynı şeyler değil ama zevk olarak ortak fanteziler olduğunu düşünüyorum yani grup isteyen swinger seks (eş değişimi) ister veya toplu tecavüz (gangbang) isteyebilir.
Group ve gangbang çok hayvani geliyor yine swinger bi tık iyi, bi de diğer çift hoşlandığı bi adamsa kadınsa o zaman değme keyfine ev sahibi çiftin, ama eşini paylaşan insanı da anlamıyorum kıskanmıyor mu acaba eşini de başkasıyla paylaşıyor?
Yaaa haklısın swinger seks güzel ama kıskançlık olmuyor o an sadece gözünün önüne zevk geliyor ayrıca bir kadın olsun veya erkek olsun çok istekli ve doyumsuz ise zevk uğruna herşeyi yapar kiskanmaz diye düşünüyorum
Bu arada swinger sekse sıcak bakan bir kadınsın burcun nedir merak ettim cinsellik özelliklerini cidden.
Aslında kıskancım bu konularda ve eşimi asla paylaşamam ama çok çok hoşlandığım bir adamsa ve eşim de kabul ederse bir kez deneyebiliriz aslında. Ama dediğim gibi adama karşı hoşlanmak aşık olmak gibi bir his olmalı içimde sıradan herhangi bir adamı kabul edemem. Boğa'yım sen?
Oooo boğa kadını aşırı istekli doyumsuz olur anal seksi de merak eder diye biliyorum yaa peki biseyi merak ettim mesela diyelim bir kere swinger seks eş değişimi yaptın sonra da iki erkeğin arasında tost oldun ama doyumsuz bir hatin olduğun için acayip zevk aldın bu durumda bu uclardaki fantezilerle yaşam tarzına gerçekten devam eder misin 🤔🙈
Kusura bakma mütevazı olamayacağım ama gerçekten de boğa burcu kadını bir tanedir 😎 anal manal kesinlikle sevmem, toast da aynı şekilde... hımm... devam edersek diyorsun? Devam edersek muhtemelen eşimle aramıza soğukluk girer soğuruz birbirimizden, çünkü ben biraz ayran gönüllüyüm gönlüm duygusal anlamda tamamen o adama kayarsa tam anlamıyla kim kime dum duma durumu olur. Sen hangi burçsun?
Bende aşırı istekli yay burcu erkeğiyim eğer cinsellik anlamında ortak beklenti ve arzularımiz olursa sizi yakından tanımak isterim çünkü ben sınırsız bir erkeğim karşımda da zevkine düşkün sınırsız bir kadın isterim ne dersin 🤗🥰🙈
Boğa burcu kadını nereye kayboldun?
Yani konuşmak çok mu zor kaçmak kolay tabi
Sınır mı? Ne sınırı..
Cevap
4Cevap
Evliydim, sınır yoktu. Sınır koyduğunda isteksizleşiyordum zaten.
Evet haklısın peki evliyken grup seks swinger seks yaşadınız mı?
Hayır, sen yasamak mı istiyorsun?
Evet bekarım ama yay burcuyum sınırsız bir erkeğim yaşamak isterim ama hayatıma alacağım kadın istemezse hayallerim suya düşer.
Sınırsız olmalı
Sınır olmamalı
Peki Özge hanım madem sınırsız birisiniz o halde evli olsanız swinger seks yapar mısınız?
Sınır huzursuzluk yaratir
emredersin
Emir askerde olur yiğidi
En İyi Cevaplar