😀goruyoruz duyuyoruz okuyoruz yani benim boyle bir tane tecrubem oldu sadece. genelde hep bu sekilde soyluyorlar sebebi nedir? halbuki mesela ortaya cikcak o zaman utanmiyor musunuz yalan attiginiza? merak ediyorum durust olsun gizliden yazin😁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurada bir kadın bir zaman paylaşım yapmıştı. Adam kola şişesi kadar demiş, çay bardağı kadar çıkmış.
Ulan bu yalan ortaya çıkınca ne yaparım diye düşünmez mi insan?12 Yorumla
Soran+1 yılİste onemli olan yapmakmis? sonuc olarak azdiririm bir sekilde iliski olur birdaha gelmesede olur yanima kadin, yeterki atayim yataga mantigi ama cok rezillik bence
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Neyse doğrusunu söyle de, yalancı durumuma düşüp rezil olma.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası benimki max 10 12cm yalan söylememe gerek yok bir kadın benimle sadece penis boyum için birlikte olacaksa bir ömür o karım değil ancak fhişem olur
06 Yorumla
Soran+1 yıl* ne yapsin ama yani istese dolu penis var dimi:) ancak karin olcak kisi kabul eder bunu
Cevap sahibi+1 yılzaten insanın eşi olacak kişi ilk önce cinsel organını düşünmez karşı kişinin
Soran+1 yılHerseyi dusunur arkadasim:) emin ol yani evet oncelikleri farklidir ama cinsellikte onemli evlilikte en nihayetinde. he isteksiz kadinsa fazla takmaz bu durumu.
Cevap sahibi+1 yılbenim alet kurtarır mı sence :D
Soran+1 yılKalin mi ince mi kalinsa kurtarir:) bir de hemen kalkiyorsa falan iyifir
Cevap sahibi+1 yılincenin bir üstü 2 3 parmak genişliğinde hemen kalkıyor bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNapsın a.. m görmemiş abazanlar.
Sitenin p.. ornodan başka yerde ç.. ük görmemiş sanalcı bakire kezoları atıp tutuyor burada beni 18-20 cm den aşağısı kesmez diye.
Onlarda sallıyorlar. Bu kezolar 18 cm’i tezahür edemiyorlar, abazanlarda nasıl olsa bilmiyorlar diye yaw hee heee tamam 18 diyip şansını deniyorlar işte.
00 Yorumla Ne de olsa sosyal medyadan öteye geçmiyor zavallılar kendilerini kandırıyorlar
10 YorumlaBurdakiler 18/19 ya da 22 bro hatta 24e yukseldiler
21 Yorumla- +1 yıl
Artırıyorum 25 dskks
onlar kızları boyutu ile etkileyebileceklerini sanıyorlar çünkü :D
08 Yorumla
Soran+1 yılYani kadinlarin etkilendigi cok sey varken bu arada kaynar benim dusuncem:)
Soran+1 yılSenin odak noktan ne:)
Soran+1 yılAma cinsellik acisindan konusuyoruz:) bu anlamda sordum
Soran+1 yılSevismeyi iliskiye girmekten daha mi fazla sevyrsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben 13 diyorum 19 cikinca deliriyorlar. Boylesi daha eglenceli😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kini gören gördü hepsi büyük dedi sorun yok yani boş yere boyut dememe gerek yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yalana gerek yok neyse onu demek daha mantıklı her zaman yalnız ortaya çıkması daha kötü ya ☺
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalan söyleyenlerdir onlar. Öyle biri varsa önce şüphelen görmeden emin olma.
Benim 15-17 cm civarında00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskere gidene kadar bu konunun ne olduğunu bilmiyordum ya Türkiye’nin ortalaması belli 13.50 gerisi fasa fiso hikaye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim yemin ederim 22 cm ispat edemezsem adam değilim yaşımda 19
07 Yorumla
Soran+1 yılYok kalsin 😀
Cevap sahibi+1 yılKorktun dimi
Soran+1 yılHayir neyden korkcaz ergenismus seni
Cevap sahibi+1 yılAma siz bize bizde size lazımız siz olmasanız o 22 nin yuvası olmaz
Soran+1 yılSizin yastakiler bizleri gecti yavrum isine bak;)
Cevap sahibi+1 yılSizin yaş derken ben 2004 doğumluyum sen?
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç yalan atmam neyse o 18 cm isteyen ister istemeyen gider banene rakamın fazlasın dan 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılReklamın iyisi kötüsü olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılAma kadin o hayalle gelecek yaniniza belki de o sebepten istedi sizi ama yataga girince ogrendi o an yalan atildi diye birakip gitse yeri yani😂
- +1 yıl
:))) yatağa girecek eline alacak ama içine almadan gidecek o da ilginç doğrusu. Neyse onu da yalanı atan düşünsün
Soran+1 yılTercih meselesi sevisir gider hadi diyelim icine aldi birdaha n.. bulursunuz o kadini😂birkere de yeterli diyeceksin belki ama resmen acinasi bir hal utanirdim sahsen
- +1 yıl
:))) bulur bulmaz orasını bilemem nasıl olsa keyfini aldı der belki de
+1 yılYani hoş değil neyse o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılBir hikaye var dinlersen anlatayım
00 Yorumla Cogu atmayı seviyor ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Klavye delikanlıları işte ya tutarsa
00 Yorumla
+1 yılSanal diye bol keseden sallayanlar çok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aşağılık kompleksi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİspatı var yazarsan ;)
00 Yorumla
+1 yıl18 bucuk aaa yalan mı söylicezzz wksk
00 Yorumla
+1 yılBenim 15 cm ve kalın iyi mi sizce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir de şey var kafası hariç 20 cm olan tayfa 😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂evet yani anlamiyrm bu degil ki onemli olan yatakta tutku ve kalkmasi penisin ne bileyim iste islev denen birsey var😀
Cevap sahibi+1 yılYanii ben her zaman beklentiyi düşük tutarım ters manyal 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseye yalan demem 15-16 arası
00 YorumlaHepsi yalan atiyor
10 YorumlaYalancılar 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbartiyorlar
00 Yorumla
+1 yılÖyle değil mi ki 😲
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl17 yeter mi
02 Yorumla
Soran+1 yılİdeal
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim 12 mesela
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz