Cinsel Yaşam Bu saatlerde niye durduk yere yükseliyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Bu saatlerde niye durduk yere yükseliyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Merak etme. tek başkan degilsin ki nerden baksak 1saat içinde kaç defa yükseldiğin belli değildir 😂 eline kuvvet 0 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Ben de yükseliyorum ama uçmuyorum sakince bekliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye sakince bekliyorsun 😂😂 Yorumla Ponce +1 yıl Napim Yorumla
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Normal bir şey yapmadığın için canın sıkılıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saati yok neticede 😅 Fazla yükselme tabi de, yere daha sert çakılırsın yoksa 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Merak etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vee bunu dedikten sonra çarşaf değiştirdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Abartma sadece iç çamaşırımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Belli olmazz, aşırı yükselince seni hafif kesmez diye tahmin ederek dedim Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkutasın mı geldi beni 😅 Yorumla Soran +1 yıl Lan yine sen 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Epi... yine mi senn 😂 Yorumla
bbusee_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bu saatlerde çoğu kişi durduk yere yükseliyor normal😂 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi 😂😂 Yorumla bbusee_00 +1 yıl Her zaman😂 Yorumla yigoloji +1 yıl Bende Yorumla
alperrohe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben de her gün aynı saatlerde yükseliyorum çok zor oluyor bazen 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Atesler gelir bu saatte normal 0 0 Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Normal sabah saatlerinde olur genelde 0 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Sabah libidosu. Hemen herkeste oluyor 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sabahları oluyor genelde 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gece dinlenme etkisi enerju yükseliyor psrtner bul 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bendee öyle sanırım arzularimizin zirve saati 0 0 Yorumla
solmez006034 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Bedenin dinlendi. Normal. Yanımda olnanı isterdim 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vucutt dinlendi ve hormonların özgür kaldi 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çünkü yalnız bir abazasın maalesef 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Anatomi arkadaş anatomi yaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabah libidosu benimki tavan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konuşalım mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Sabah libidosu Bende de öyle 0 0 Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Bende öyleyim 23 cm lik tavanda şuann 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yükseldiği zaman acimayacan hemen indirecen 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yukselme yukselme yat uyu 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Libido bu normal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sabah iyi olur 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soğuk su ile duş al 0 0 Yorumla
Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bende aynıyım 0 1 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Halen yüksekmisin Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Durduk yere mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Merak etme. tek başkan degilsin ki nerden baksak 1saat içinde kaç defa yükseldiğin belli değildir 😂 eline kuvvet
Ben de yükseliyorum ama uçmuyorum sakince bekliyorum
Niye sakince bekliyorsun 😂😂
Napim
Normal bir şey yapmadığın için canın sıkılıyor
Saati yok neticede 😅 Fazla yükselme tabi de, yere daha sert çakılırsın yoksa
😂😂 Merak etme
Vee bunu dedikten sonra çarşaf değiştirdi 😂
😂😂😂 Abartma sadece iç çamaşırımı
😂😂 Belli olmazz, aşırı yükselince seni hafif kesmez diye tahmin ederek dedim
Gizliden çıksana
Korkutasın mı geldi beni 😅
Lan yine sen 😂😂😂