Cinsel Yaşam Bu saatlerde neden istek gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Bu saatlerde neden istek gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oluyor ya hep yalnız kalmaktan bir boşluk oluyor ilgi sonra bu da libidoya vuruyor 1 20 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle değil mi ben bana genelde öyle oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 17 cm Yorumla Soran +1 yıl İmmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an yüksek misin Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet ederiz olmazsa Yorumla Soran +1 yıl Bilmem.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ya da hayır de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Test mi yapıyorsun yoksa Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç erkek düşüyor diye mi 😄 Yorumla Soran +1 yıl Bende engelli değilsen yazıyorum şuana kdr 5 kişi ye yazvaktim hepsini önceden engellemisim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani çıkıyım bak bakalım Yorumla Soran +1 yıl Ok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden engelledğn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koşuyorduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ?( Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl isteğin saati olmaz geldiyse gelmiştir. hoş geldin dersin buyur edersin :D 1 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Onu bende anlamadım neden sabah böyle oluyoruz zaten uyanırken kalkmış şekilde uyanıyoruz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabah sabah öyle oluyor. Bende de yeni uyandım ve ereksiyon durum. burada olsan səni Parçalayacak durumdayim 1 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Bu saatte senin halin kalıyor mu ki uykusuzluktan? 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Yeni uyandim Yorumla burakk000 +1 yıl Uyanır uyanmaz o kafaya nasıl girdin ki ne oldu da yani 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yalnizlik Yorumla burakk000 +1 yıl Artık yalnız değilsin ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Yooo Yorumla burakk000 +1 yıl Ee geldim işte Yorumla Soran +1 yıl Ee Yorumla Soran +1 yıl Napim Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon ya Yorumla burakk000 +1 yıl Yok bişey. Yorumla Soran +1 yıl Hemen gizlenmis korkak hepiniz aynısının varya bı bok olmaz sizlerden hadi by Yorumla burakk000 +1 yıl Seni mi kıracağız çıkarız gizlilikten. Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Uçuk fantezilerden hoşlanrmsn 1 2 Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Cidden seni bu sitede ciddiye felan alan var mi Yorumla
Buse2134 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Bu saatlerde yükselmeyenler cindir 4 2 Yorumla Buse2134 +1 yıl evet o cin benim Yorumla Soran +1 yıl . d. d Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Enerji almak enerji patlaması yapmak için 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O saatler sevisme saatleri oldugu için. Cok mu fazla istegin var 1 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Vücut dinlendi beyinde çalışmaya devam ediyor. 1 0 Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Gece hormon üretimi daha fazla 😂 1 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. sabaha karşı size de mi geliyor? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl He ya Yorumla NangaParbat +1 yıl ooo ben de taş gibi uyandım. anlatamam :) Yorumla Soran +1 yıl İmmmm Yorumla NangaParbat +1 yıl şöyle biri olsa da üstüne otursa dedim ne güzel olurdu Yorumla Soran +1 yıl Ezerim ben onu çıtır degilim Yorumla NangaParbat +1 yıl içine aldıktan sonra ezemezsin. tadını çıkar ;) Yorumla Soran +1 yıl Keske Yorumla NangaParbat +1 yıl ben de çok isterdim... Yorumla Soran +1 yıl Kismet Yorumla NangaParbat +1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Asıl bu saatte olur en güzel hali 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyandır hemen maniti Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sabaha karşı genelde çoğu kişi de arzu artıyor 1 0 Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Tatlı çokmu yiyosun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bazen Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Yaşıniź kaç hanim efendi Yorumla Soran +1 yıl 80 var Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Pekala Yorumla
bpjanec Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. ne isteği knk 1 1 Yorumla bpjanec +1 yıl ha cinsel yaşammış tamam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tam vakitleri 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sessizce odana girmenin sana dokunmanın tam zamanı olmaz mıydı Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hala öyle misin ;) 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Ne gibi istek bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Oluyor ya hep yalnız kalmaktan bir boşluk oluyor ilgi sonra bu da libidoya vuruyor
Öyle değil mi ben bana genelde öyle oluyorum
Kaç cm
17 cm
İmmmm
Ne diyorsun
Şu an yüksek misin
Bilmem
Sohbet ederiz olmazsa
Bilmem..
Evet ya da hayır de
Test mi yapıyorsun yoksa
Evet
Kaç erkek düşüyor diye mi 😄
Bende engelli değilsen yazıyorum şuana kdr 5 kişi ye yazvaktim hepsini önceden engellemisim
Yani çıkıyım bak bakalım
Ok.
Bak
Neden engelledğn
Koşuyorduk
?(
isteğin saati olmaz geldiyse gelmiştir. hoş geldin dersin buyur edersin :D
Onu bende anlamadım neden sabah böyle oluyoruz zaten uyanırken kalkmış şekilde uyanıyoruz
Sabah sabah öyle oluyor. Bende de yeni uyandım ve ereksiyon durum. burada olsan səni Parçalayacak durumdayim
Bu saatte senin halin kalıyor mu ki uykusuzluktan?
Yeni uyandim
Uyanır uyanmaz o kafaya nasıl girdin ki ne oldu da yani 😅
Yalnizlik
Artık yalnız değilsin ☺️
Yooo
Ee geldim işte
Ee
Napim
Ne diyon ya
Yok bişey.
Hemen gizlenmis korkak hepiniz aynısının varya bı bok olmaz sizlerden hadi by
Seni mi kıracağız çıkarız gizlilikten.
Uçuk fantezilerden hoşlanrmsn
?
Cidden seni bu sitede ciddiye felan alan var mi
Bu saatlerde yükselmeyenler cindir
evet o cin benim
. d. d
Enerji almak enerji patlaması yapmak için
O saatler sevisme saatleri oldugu için. Cok mu fazla istegin var
Halini hatrini sormak için
Vücut dinlendi beyinde çalışmaya devam ediyor.
Çünkü uyarılma saatidir bu saatler: )
Gece hormon üretimi daha fazla 😂
sabaha karşı size de mi geliyor?
He ya
ooo ben de taş gibi uyandım. anlatamam :)
İmmmm
şöyle biri olsa da üstüne otursa dedim ne güzel olurdu
Ezerim ben onu çıtır degilim
içine aldıktan sonra ezemezsin. tadını çıkar ;)
Keske
ben de çok isterdim...
Kismet
:D
Asıl bu saatte olur en güzel hali
Uyandır hemen maniti
Ne zamandan beri böyle sin
Sabaha karşı genelde çoğu kişi de arzu artıyor
Tatlı çokmu yiyosun
Bazen
Yaşıniź kaç hanim efendi
80 var