Kendim için söyleyecek olursam karşılıklı güvene çok önem veririm karşımdakine güvenmem gerek ayrıca sadece kendi zevkine değil ikimizin zevkinede odaklanmalı sırf kendi işini halletmek için yapıp ardından kaybolan erkekler kadar soğutucu ve itici varlıklar yok.
Bir erkekte veya bir kadınla sevişmeden önce nelere dikkat edersiniz?
1. Güven olmadan olmaz. yani bu cinsel birliktelik tek kişiye bağlılık olur (yani herkezle oluyorsa bu jogololuk bir meslege dönüşmüştür) 2. duygusal olarak sevdigi hoşlandığı sevgi beslediği biriyle olmak isterim. ten uyumu olmalı normal muhabbet ederken ki pozitifligi işvesi cilvesi olmalı ki beni kendisine hem bedenen hem ruhen çekmeli haz ve zevke gelmeliyim. 3. Temizlik bakımlı olması yanındayken kokusu beni şevke getirmeli. Teni yumuşacık olmalı dokundukça tenini tenimde hissetmek isterim. bütün bedenini baştan aşağı a'dan z'ye imil imil emcüklemek isterim. 4. teslim olması gereken yerde teslim olmalı hakimiyet kurmak istediği yerde hakim olmalı bu cinsel ilişki tek taraflı değil iki kişinin yatakta birbirinden alacagi haz şehvet sıcaklık ten uyumu Nirvanaya etkisi yaratmali ve yasatmali
Öncelikle sevgilim olmayan biriyle hiç yapmadım. Sevgilim ya da flörtümse de kesinlikle kişisel bakımına ne kadar önem veriyor ona bakarım. Kendisine saygısı olmayanın karşısındakien de yoktur.
Temiz kokması, temiz olması ilk kriterimdir. Sevişme esnasında ise dümdüz durup yatıyorsa heves kırar. Utangaç olabilir, çekingen olabilir ama o arzuyu ve isteği gösterebilmeli bence bir kadın da. Ölü gibi yatmak çok yanlış.
Bilemiyorum güvenmediğim biriyle olmak bi jgoloyla olmak gibi onu tanımalıyım zevk noktalarını bilmeliyim güven derken o da benim sınırlarımı bilmeli ve ben istemiyorsam ileri gitmemeli beni rahat hissettirmeli
Evet bu arada bazı erkekler sadece özel bölgesini temizlerse yeteceğini düşünüyorlar ama saçmalık ben karşımdaki adamın sadece orasıyla svişmem tüm vücuduyla svişirim
Benim bir flörtüm vardı onunla işte bir şeyler oldu yakınlastık oral yapıcam. Bir koku geldi. Abartmıyorum 2-3 hafta kendime bile mastürbasyon yapamadım.
Erkek olarak bize düşen sadece penis bölgesi değil tabiki, genel temizliği olacak. Göğüs bacak bölgesinde erkekte illa kıl olur şimdi ama oralarda da temiz kokmak, temiz olmak önemli. Kadın öptüğünde ağzında dudaklarında kötü bir tat bırakmamalı. Aksine iştahlanabilmeli.