Birini sevip alamayan erkek mecburen bir baskasiyla evlenirse evlendigi kadini arzular mi cinsel hayati nasil ilerler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek sevmediği biriyle evleniyorsa cinsel dürtülerini doyurmak için evleniyor bu da cinsel yokluktan düzenli cinselige geçmek için bu evlilikte eşine değer vermez onu eşi gibi görmez sadece yatakta ilgi gösterir dışarda arayışı devam eder başkalarıyla da düşüp kalkar hatta gerçekten seveceği birini bulursa o evliliği yıkar gider bile
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet iste kiza deger vermiyor esi statüsünde degil gibi tipki anlattigin gibi hic önemsemiyor hatta gerçekten istediği arzuladigi kadin bendim benle olmadigi icin onla evleniyor ama seks hayatlari nasil olur merak ediyorum çünkü benle cinsellik vs hayati olmaz asla
- +1 yıl
Cinsellik çok büyük farketmez çünkü erkekler için her kadın farklı tad heycandir ama bu cinselliğin yaşanmasına mani değil ondada o hazi zevki işini görür duygusallık olması gerekmez ama başka kadınlarla da olması için duygusallik gerekmez her kadını arzu edebilir yeterki şeyi kalksın ona
Ve her gördüğü çıplak kadinada 100/99 kalkar ayırt etmez
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olacağını düşünüyorum ya sevmediğin birine ilgi duyamazsın direksiyon sorunları yaşanabilir çünkü arzu duymuyorsun ya da anlık olur sürekli yapamazsın SORUNLAR buyur tatmin düşebilir gibime geliyor bir ilişkim olmadı yaşamadım bilmiyorum ama öyle olduğunu düşünüyorum olacağını düşünüyorum çünkü ben her kadına ilgi duymuyorum duyamıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
+1 yılDeğişir.. zamanla sana ilgi duymaya başlayabilir, ve sevgi oluşmaya başladıkça cinsel arzusuda olusur. fakat sana karşı bir şey hissetmez ise , sadece cinsellik için arzulanirsin. yani amaç değil, araç olursun..
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen bulduğuyla evlenince sevdiğinindeki özellikleri onda arıyacak ve onunla sevişirken bile sevdiğini hayal edecektir.
00 YorumlaSevdiğini alamadıysan aldığını seveceksin derler ama olmaazz, yanındakiyle yaşlanır yüreğindekiyle ölürsün.
00 Yorumlaarzular tabiki bakma sen başka yorumlara herkes unutulur
00 YorumlaArzular ve onda istediği şeyleri yaparmı yapamaz mı diye düşünür.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArzular tabiki yani sonuçta eşi ve o da kadın yani ama hiç sevmiyor nefretle bakıyorsa orası başka
020 Yorumla
Soran+1 yılValla nefret duzeyinde sanmıyorum ama hic sevmiyor bence digerinde bile olabilir akli hala
Cevap sahibi+1 yılEşinle sen mi bu anlsttığın iki kişi
Soran+1 yılYok burada unutalamayan diger kadin benim evlendigi kiz baska
Cevap sahibi+1 yılAnladım ya cinsellik başkadır tabiki böyle aşık olduğu kişi ile olan gibi doyumsuz olmaz belki ama yine de canı ister yani bir de evlendiği kişi de onu istiyor sonuçta
Soran+1 yılTabi ama aylardir suratı bes karis yuzu hic gülmüyo bence o kizla nasil desem depresyonda gibi anladin mi bide hala benim mutlu olmam veya mutlu olma ihtimalimden bile rahatsizlik duyuyor. Yine de beni es gecip onu arzular mi zamanla
Soran+1 yılBeni cok arzuladigini biliyordum mesela zamaninda bakmaya doyamazdi
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrıldığınıza da bağlı bir durum bu yani
Cevap sahibi+1 yılVe zamanla değişebilir bu şeye de bağlı biraz o evlendiği kadının ona karşı davranışlarına yanç
Soran+1 yılKiz kul kole olur ona öyle bir kiz ben oyle degildim tam tersi güçlü istekleri olan daha seksi ve onun pesinden kosan biri degildim o her istediğini yaptirabilecegi birini istiyordu dogrusu benim oyle biri olmami istiyordu ben de olmayinca bitti bana karsi hala ofkeli farkindayim
Cevap sahibi+1 yılYani belli bi olay yok aranızda
Cevap sahibi+1 yılPeki siz cinsellik yaşıyor muydunuz ya da ne kadar yaşıyordunuz eğer evet ise ne boyutta
Soran+1 yılYok ya hicbir sey yasamadik ne cinselligi ama yillarca bu bana oyle takili kaldi ama istedigi arzuladigi belliydi suanki kiz memleketlisi kültürüne vs uygun masum bir kiz bence
Cevap sahibi+1 yılBence cinsellik yaşar yaşıyordur yaşamıştır yani
Cevap sahibi+1 yılSen rahat rahat yaşasın mı istersin yoksa aklına kendinin gelip yaşamamasını mı
Soran+1 yılBeni uyduramayinca direk uyani aldi ama yuzu bes karis kizi gizler gibi hicbi yerde resmini vs paylasmiyor nisanindan bile resim atmadi cocuk
Soran+1 yılBilmem sonuçta benimle oyle veya boyle bisi yasayamaz bundan sonra :))
Cevap sahibi+1 yılYani düşündüğnde peki ne hissediyorsun gerçekten
Soran+1 yılNe gibi yani
Soran+1 yılMesaj atiyim mi cok kisa ozetleyim ne hissettigimi
Cevap sahibi+1 yılTamamdır bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayalleriyle aldatır o kişiyi muhtelemen. Gözlerini kapatır ve onu düşünür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşıdakini beğenmiyorsam evlenmem , evlenirsemde yeteri kadar ilgili olamam yapım böyle.
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik olarak nasil olursun peki o da oyle biri cunku
Cevap sahibi+1 yılBen mesela zayıf gögsü küçük kalçası küçük ve kısa boylu kızlar ilgimi çekmiyor. Cinsellikte fazla aktif olamam kendimi zorlarım ama arzululu cinsellik olmaz. En iyisi böyle bir kişiyle evlenmemem daha hayırlı olur. Karşıdakini üzmek ve kötülük yapmak istemem.
Cevap sahibi+1 yılTam tersi olarak gögsü büyük kalçası geniş uzun boylu bir kızla evlenirsem cinsellik olmayan günüm olmaz zevkim tavan olur 7/24 ilgili olurum kesinlikle ilgisiz bırakmam 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbim sevdiği kizla evlenemedi şu an bin defa şükrediyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Herakkles su anki yengemi seviyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk yapayım da oyalasın bizi modu hakimdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendini nasil tatmin eder peki herkes o hisleri yasamak ister sonuçta
- +1 yıl
Zamanla gelişecek bir şey bu eğer uyum yakalanırsa kısıtlamalar ve davranışlar değişecektir.
+1 yılBu ozlu soz gibi olmus 😃
10 YorumlaKadin iyi verirse özler arzular
00 Yorumlaçok sert geçer skxkkds
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArzular sonuçta ateşle barut yan yana durmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler cinsellige hemen ayak uydurur merak etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla sever
00 Yorumla
+1 yılPekte arzulamaz
00 YorumlaYürümez o şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuzel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevdiğini alamayan erkek bulduğuyla evlenirse evlendiği kadını arzular mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat