Öyle davranıyorum da o yüzden sordum. Hatta ve hatta yaşandı geçti bitti abartmaya gerek yok diye mesaj atasım bile var. Erkekler çünkü evlilik diye peşlerinden koşulacak sanıyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılKişinin size hissettiğini yapısına değerlerine göre değişiklik gösterebilir bunu kimse bilemez herkes bir tahminde bulunur ama bunlar sizin için yanıltıcı olabilir herkesin duygu ve düşünceleri farklı anlayışı farklı birisi çıkar oh başıma bela olmadı işimi gördüm der birisi çıkar siz de hissettiklerini unutamaz aklına takılı kalırsınız size arzulamayarak bilemezsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılModern biri gibi davranıyor. Önceki sevgilisiyle de yaşamış. Ama ben kimsenin peşinden koşmam. Avcı olan ben olmayacağım. Yüz yüze görüştüğümüzde nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
Özellikle bir şekle bürünme çalışırsanız kaybedersiniz olmadığınız kişi gibi davranmaya çalışmayın sadece kendiniz olup olaylar akışına bırakın yeterli bence bir şeyleri zorlamak başka biriymiş gibi davranmak ya da davranmaya çalışmak sürekli kafanızda düşünceler sizi hata yapmaya yöneltir aptal durumuna düşürebilir sonra da üzülürsünüz o yüzden akışına bırakın rahat olun doğal davranın yeter bence
Soran+1 yılPeki ya daha size yanaşmazsa dokunduğunuzda korkudan sıçrarsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer tek gecelik bir hikaye olarak gördüysen ve devamını istemiyorsan açıkça söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum emin değilim. Ama Avcı hiç değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek taraf için iyi birsokinti yok eğer ciddi dusunmuyorsam ama ciddiysem. kullaniliyom derim zoruma gider herelde ayrilirdim
014 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz. Lafını dahi açmadım
- +1 yıl
Bunun farkind
A cinselik yaşadıktan sonra sen bu şekilde tavir yapınca suratı dusuyormu memnunmu normal mi karsiliyo
Soran+1 yılHenüz görmedim yüzünü. Dün sızdı uyudu ben çıktım gittim yüzüne daha bakmadım
- +1 yıl
Nasıl bir cinselik yasiyonuz sonrasında falandami suratı asilmiyor başlarken falan
- +1 yıl
Sanırım bu sizinkini çocuk fucukbdy olarak benimsemiss
Soran+1 yılÖyle değil. Duygularını hiç belli etmiyor ki. Tuhaf birisi. O yapıyor ne yapsa. Çaba sarf eden ben değilim
- +1 yıl
Nasıl biri sana duygusal baglimi tam anlayamadin biraz detaylı anlatırsan net cevap verebilirim canim
Soran+1 yılDuygusal bağlımı bilmiyorum. Ama yıllarca bana olan hislerini saklamış
- +1 yıl
Himm olabilir
Soran+1 yılPeki sorunun cevabı ne
- +1 yıl
Bu hislerini sana itiraf ettimiki
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKalbi çok hızlı atıyordu
- +1 yıl
Fucukbdy olayında balanmalar çoğunlukla oluyor bu alismakla alakali
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Doğru olması gereken yapılmış iki tarafta keyif aldıysa o anı çevirip çevirip konuşmanın kimseye faydası olmaz
00 Yorumlacok memnun kalmadı heralde diye düşünür. nolmal havadan sudan mesaj at sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen böyle düşünürsen karşı tarafta hiç takmaz seni daha ne işte
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim biraz da korkum hareketleri aslında. Bu söylediklerimde ona bağlı. Üstümde egemenlik sürmeye çalışıyor. Avucuna almak içinde zorla yaptığını düşünüyorum. Ben böyle hiçbir şey gibi olmamış gibi davranıp uzaklaşınca da eminim daha çok hırslanıp daha beter şekilde davranacak. Etrafımı kapatacak.
Cevap sahibi+1 yılBelli süre devam edebilirsin buna. Nereye kadar yapacaksın bu taktikleri
Soran+1 yılBenim derdim değil onun derdi o zaten. O beni elde etmek için uğraşıyor
Cevap sahibi+1 yılZaten elde etmiş oluyor kendi kafasında cinsellik yaşandı diye.
Soran+1 yılAma hala peşimde?
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşamak istiyordur tekrardan
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili değilsiniz peki ne kadar tanıdığın biriydi?
027 Yorumla
Soran+1 yılUzun yıllardır
Cevap sahibi+1 yılUmursama ama olmamış gibi davranın böylece arkadaşlığınız da bitebilir ama iyi bir ilişkiniz de olabilir. Bakire değildin herhalde?
Soran+1 yılBakireydim
Soran+1 yılAcımadan parmaklarını soktu istemediğim halde
Cevap sahibi+1 yılAa bu tecavüz ama başvurmayı düşünmüyor musun? Kaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yılSonra tam bir cinsel birliktelik oldu mu? Ne hissettin?
Soran+1 yılOlmadı sürtünerek boşaldı
Soran+1 yılVe çok sertti
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın? Bu bir suç ama sen nasıl hissediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKanama olmamış. Sen tekrar istiyor musun?
Soran+1 yıl27. Kötü hissediyorum açıkçası. Ama ayılıp bayılacak psikolojik olarak çökecek kadar değil. Çocukken tacize uğramıştım kıyafet üzerinden. O olay beni mahvetmişti. Herkese şikayet etmiştim. Ama bunu bilerek yaşadım zevk aldım. Yani dediğin gibi de değil. Birde alkollüydü. O bile eminim pek kendini kontrol edemedi.
Soran+1 yılİkimizde de hata var. Ona pişman değilim desem de pişmanım.
Cevap sahibi+1 yılHmm zevk aldın ve istediysen tamam. Bekaretin de gitmemiş ama fazla yüz verme bence olmamış gibi davran. Eğer böyle istemediğin hareketleri yapan biriyle arkadaş kalmak da saçma bence, kendine dikkat et
Soran+1 yılKan gelmedi ama sonuna kadar parmaklarını sokmuş
Cevap sahibi+1 yılKan gelmediyse sorun yok esnektir. Sen onunla arkadaşlık yapma bence daha. Çünkü istemediğin şeyi yapmış.
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılLütfen ilerde daha fazla zarar verebilir size. Böyle erkeklerden uzak durun.
Soran+1 yılEğer bir daha olursa kan gelirse o zaman yandım.
Cevap sahibi+1 yılSiz niye böyle garipsiniz? Size bunu yapmış bir insanla olabileceğini düşünüyorsunuz? Biraz kendinize saygınız olsun
Soran+1 yılYa olurda bir şey olursa diye diyorum. Kontrolü vermeyen birisi her yerde aynı. Normal hayatta da öyle. Ayrıca çok sinirli. Korkuyorum biraz ondan.
Soran+1 yılYumruğunu masaya vurup söz dinlettirecek türden.
Cevap sahibi+1 yılBunun için görüşmeyi kesmelisiniz. Size daha diyecek bir şeyim yok.
Soran+1 yılTamam keserim
Soran+1 yılYa peşime düşerse. Çünkü bu olayın burada kapanacağını hiç düşünmüyorum. Takıntılı gibi.
Cevap sahibi+1 yılYazık daha fazla kadının canı yanmasın.
Cevap sahibi+1 yılSiz hiç sormayın bakalım. Eğer bırakmazsa artık şikayet etmelisiniz.
Soran+1 yılBenim biraz da korkum hareketleri aslında. Bu söylediklerimde ona bağlı. Üstümde egemenlik sürmeye çalışıyor. Avucuna almak içinde zorla yaptığını düşünüyorum. Ben böyle hiçbir şey gibi olmamış gibi davranıp uzaklaşınca da eminim daha çok hırslanıp daha beter şekilde davranacak. Etrafımı kapatacak.
Tek seferlikler öyle oluyor
08 Yorumla
Soran+1 yılTek seferlik olmayacak sanırım. Kafayı bana taktı
- +1 yıl
Yapışkan tipleri hiç sevmem
Soran+1 yılNasıl davranmalıyım
- +1 yıl
Küçümseyici davran bence
- +1 yıl
Anlamadım
Soran+1 yılSanki kötü bir olay yaşamış gibi davranıp sizden kaçarsa diyorum?
- +1 yıl
Kaçarsa da yapacak bir şey yok
orada olan orada kalmalı uzatmaya gerek yok
09 Yorumla
Soran+1 yılModern biri gibi davranıyor. Önceki sevgilisiyle de yaşamış. Ama ben kimsenin peşinden koşmam. Avcı olan ben olmayacağım. Yüz yüze görüştüğümüzde nasıl davranmalıyım
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılKahve ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılsuper bas agritmayan tip ne gusel
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo ararsa bir kac kere ertele oyle bulus. bulustugunda da baska bir programin oldugunu soyleyip erken ayril. sonrasinda yine seni ararsa tamam simdi agzina edersin
Soran+1 yılNasıl edeceğim
Cevap sahibi+1 yılkenfine bagladiktan sonra ne istersen yaptirirsin
Cevap sahibi+1 yılerkek adam diyosun demi bu kisi erkek?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılboyle biri erkek degildir yanlisin var
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yıldokununca korkan erkek mi olur
Soran+1 yılBen ya. O bana dokunduğunda ben biraz korktum da
Cevap sahibi+1 yılnasil bir dokunmaydi da korktun hamm yerim filan mi dedi 😜😁😁
Soran+1 yılYok zorladı beni irademi hiçe sayıp
Cevap sahibi+1 yıltecavuz mu etti hayvan
Soran+1 yılBakireyim sadece sürtüneyim dedim ama duymadı. Zevke gelmemi fırsat bilip parmaklarını soktu sonra kendini sokmaya çalıştı ağlayınca sadece sürtünmeye başladı ama onda bile acıyordu
Cevap sahibi+1 yılaglamissin hala devam etmis. olacak sey degil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradığım kadın sensin
00 YorumlaFb misinix
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılArkadaştık
Mutluluk düşünüyor
01 Yorumla
+1 yılAferim kiz sana ama mesaj atmanada gerek yok
036 Yorumla
Soran+1 yılTamam atmayım o zaman.
- +1 yıl
Atma atarsan umursandigini dusunur
- +1 yıl
Bu neyin senin takiple beni bi detay anlat
Soran+1 yılHiçbir şeyim
- +1 yıl
Yuzyuze gotusme sikliginiz ne
Soran+1 yılHaftada en az 3 gün
- +1 yıl
O bayada yakinsiniz bu olay nasil oldu
Soran+1 yılArkadaştık. Oturmaya gittim. Olanlar oldu. İstemediğim halde elini sokmuş. Islandığım için anlayamadım. Baya kurcalamış. Bakireydim. Ama kanama da olmadı
- +1 yıl
Ha tam birlesme olmadi yani
- +1 yıl
Mesaj kutum acik
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Olaydan sonra davranisi nasil oldu sana
Soran+1 yılÖnceki ile aynı
- +1 yıl
Sen peki hoslanti
Soran+1 yılSoğudum yaptığı şeyden sonra. Aklımdan çıkmıyor
- +1 yıl
Nasil yani
Soran+1 yılBakireyim dediğim halde parmaklarını sokup zorladı alkollüydü.
Soran+1 yılAma kan gelmedi.
- +1 yıl
Sen istemedigin halde olduysa taciz bu resmen
Soran+1 yılÖpüştükten sonra kontrolü ele aldı beni duymadı. Ama ıslandım hem zevk aldım hemde acı çektim ağladım.
- +1 yıl
Sende sanirim alkolluydun
Soran+1 yılAlmadım. Güçlü olduğu için engelde olamadım
- +1 yıl
Daha fazlasida olabilirdi ama buyuk bi olay sonucta
Soran+1 yılDaha ne olabilirdi. Hayatımın en büyük şeyini yaşadım neredeyse
- +1 yıl
Beteri var ole deme ama travmasi kotu
- +1 yıl
Buna bi tepki gostermelisin
Soran+1 yılNe yapmalıyım sanki bomboş gibiyim. Hiçbir şey hissedemiyorum. Duygu hissedemiyorum. O kadar ruhsuz gibi hissediyorum ki
- +1 yıl
Ya olan olmuş tabii ki kolay bir şey değil ama unutmalısın sonuçta Hayat devam ediyor bir şekilde düştü dimdik olmalısın
- +1 yıl
Yani bunu koz olarak mı kullanmaya çalışacak diyorsun
Soran+1 yılEski sevgilimde böyleydi. Benimle evlenmek için elinden geleni yapmaya çalıştı. Ama onun tuzaklarına düşmedim. Hala peşimde. Ama bunun tuzağına düştüm yaptım. Eline koz geçti. Diğerini yanıma bile yaklaştırmamıştım.
- +1 yıl
Ya sorunun başına döndüğümüz gibi Eline koz geçmedi Bu bir koz değil Aksine ortada Çok ciddi bir durum var Ama eminim ki sen bunu çok kısa sürede ve çok hafif sayılıklarla atlatacak olgunluğa sahipsin
Soran+1 yılÖyle evet. Bir sorun daha var. Baya bir boşaldı. Sürtünerek yaptı. Korunmadı da. Hamile kalma ihtimalim olmaz değil mi o kızdı saçmalama diye ama bunu yapan birine güvenim kalmadı
- +1 yıl
Evet böyle bir ihtimal var Eğer yüzeysel üzerindeysen
- +1 yıl
Ya Bir şey söyleyeceğim Sen gizliden çıkar mısın bana ya da takibi atabilir misin
+1 yılHoş değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki yaşadıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam eden ve umursamayan, pek fazla muhatap olmayan kız ne düşündürür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat