Cinsel Yaşam Benim gibi sürekli cinsellik düşünen kız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 mastürbasyon yapmadan duramayan 😅 Benim gibi sürekli cinsellik düşünen kız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hayır düşünmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet ya hiç aklımdan çıkmıyor yolda yürürken karşımdan gelen erkeklerin beni nasıl şey yapacağını falan düşünüyorum hep 7 3 Yorumla Soran 1 yıl Ahhahaha aynı ben Yorumla Bergaforr35 1 yıl tamam birazdan özele geçersiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ya sevmiyorum böyle sanaldan insanlarla konuşmayı Yorumla
21yaşındabirkız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl mastürbasyon yapmıyorum ve sürekli cinsellik düşünmüyorum ama libidom yüksektir 1 1 Yorumla barut777 1 yıl Hiç mi yapmıyorsun Yorumla
Malikalgan001tlgrm Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Mastürbasyon her kız yapar 4 duavar arasında ama dısa vurmaz 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya böyle kızlar gerçekten var mı ben inanamıyorum pek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok var merak etme aklı şeyinde olan kız erkek 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam abla sen farklısın Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. herkes öyle de. kimse davul zurna ilan etmiyor.. sen biraz daha açık sözlüsün sanırım. en son ne zaman yaptın ki 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Iyyyy kendine saygın yok erkekleri düşünüyorsan 2 5 Yorumla Soran 1 yıl Sen yaparken kızları düşünüyorsun demek jssjjss Yorumla LoveBuzz_ 1 yıl Erkekler sizinle dalga geçiyor patlak diye Yorumla LoveBuzz_ 1 yıl Erkekler kadınları kendinden küçük görür aşağılar den de onları mı arzuluyon sevişmek isteyen kadına da kaşar derler Yorumla Soran 1 yıl mastürbasyon ayıp bişey değil patlak ne alaka Yorumla LoveBuzz_ 1 yıl Fark etmez bir gün sevişince patlak derler daha patlamamış bir balonsun şu an onlara göre Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Harika tam istediğim hanım tipi 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Mutlaka vardır 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Herkesin içinde vardır , herkes bundan gizli 😃 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin gibisini bulmadım be 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin durumun iyi değil 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. var ama kız değilim :) 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yapma sıklığın nedir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Niyetli diil misin 4 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka şeye niyetlisin :d Yorumla EliteCombine34 1 yıl O güzel şeylere niyetli') Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fazlasıyla 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bise denk gelsen 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. harikasın ;) 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Eline kuvvet 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Olmaz olur mu 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Tek hayalimmmmm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne sıklıkla yapıyorsun 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Günde 2 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerde yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evde odamda Yorumla Soran 1 yıl Bazen banyoda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayal mi kuruyorsun video mu izliyorsun Yorumla Soran 1 yıl İkiside Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bugün yaptın mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
hayır düşünmem
Evet ya hiç aklımdan çıkmıyor yolda yürürken karşımdan gelen erkeklerin beni nasıl şey yapacağını falan düşünüyorum hep
Ahhahaha aynı ben
tamam birazdan özele geçersiniz
Yok ya sevmiyorum böyle sanaldan insanlarla konuşmayı
mastürbasyon yapmıyorum ve sürekli cinsellik düşünmüyorum ama libidom yüksektir
Hiç mi yapmıyorsun
Mastürbasyon her kız yapar 4 duavar arasında ama dısa vurmaz
Ya böyle kızlar gerçekten var mı ben inanamıyorum pek
Çok var merak etme aklı şeyinde olan kız erkek
Tamam abla sen farklısın
herkes öyle de. kimse davul zurna ilan etmiyor.. sen biraz daha açık sözlüsün sanırım. en son ne zaman yaptın ki
Iyyyy kendine saygın yok erkekleri düşünüyorsan
Sen yaparken kızları düşünüyorsun demek jssjjss
Erkekler sizinle dalga geçiyor patlak diye
Erkekler kadınları kendinden küçük görür aşağılar den de onları mı arzuluyon sevişmek isteyen kadına da kaşar derler
mastürbasyon ayıp bişey değil patlak ne alaka
Fark etmez bir gün sevişince patlak derler daha patlamamış bir balonsun şu an onlara göre
Harika tam istediğim hanım tipi
Mutlaka vardır
Herkesin içinde vardır , herkes bundan gizli 😃
Senin gibisini bulmadım be
Senin durumun iyi değil
var ama kız değilim :)
Yapma sıklığın nedir?
Yok da pembeli maviler var
Niyetli diil misin
Hayır
Başka şeye niyetlisin :d
O güzel şeylere niyetli')