Cinsel Yaşam Hiç bir ilişkiyi yarıda veya başlamadan bıraktınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yakın arkadaşı alt kattaydı ve kapı açık olmasına rağmen umursamadı ama ben umursadım Güncellemeler+1 yıl Bir şey yaşadığımızı düşünen erkekler sizin aptal mısınız soruda ne yazıyor Hiç bir ilişkiyi yarıda veya başlamadan bıraktınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Birileri tarafından görülme veya izlenmeye müsait bir ortamdaysak zaten yakınlaşmam. Seks iki kişinin özelidir sonuçta, özel kalmalıdır. 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet gördü korktu ve kaldıramayacağı için yarıda bıraktığımız olmuştu. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yarıda bıraktığım oldu evet çok yoruluyorum bazen boşalamıyorum hatun boşaldıysa bırakıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk kez gordugumde cok korkmustum yapmak istemedim sevgilimde anlayis gosterdi 0 3 Yorumla fibula77 +1 yıl Büyük müydü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @fibula77 evet sonradan anladim daha once gormedigim icin:) Yorumla fibula77 +1 yıl Kaç cmdi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi yapmıs basladıysan devam ediceksin yoksa hiç baslamasaydıb, 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne yapmış akli dengeniz mi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başladıysanız sevişmeye yarıda mi bırakcaksıb Yorumla Soran +1 yıl silmiyorum iğrençliğini herkes görsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deli soruyu yankıs sorma o zaman yarıda falan Yorumla Soran +1 yıl istediği an bırakabilir insanlık hali Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yani noldu sonuç üstü kapalı bir şey attın ortaya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Soruda ne yazıyor siz ciddi misiniz Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Senle biri mi ilişki içindeydiniz de sen umursadın o umursamadı Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Herkes aynı şekilde anlamış demek ki sorun sende kimseye hata bulma Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Niye seks yaptımız o zaman 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben iyi bir insanım kibarım ne yazıyor Yorumla ThisisBad +1 yıl Başlıkta bıtskıp bırskmadınız yazıyor yazıyor sizin böylr bir şey yapıp yapmadığınıx yazmadığı için söyledim iyi ve kibar insan , benim şahsi fikrim çok uzun bi ilişkiniz olmamış belli ciddiyetide olmayabilir Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Başlamadan bıraktığın ilişki değildir zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Araya alınmaktan kurtulmuşsun kıl payı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iğrenç zihinler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araya aldıkları zaman bunu onlara söylersin. Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. bırakmadım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bırakmam 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Birileri tarafından görülme veya izlenmeye müsait bir ortamdaysak zaten yakınlaşmam.
Seks iki kişinin özelidir sonuçta, özel kalmalıdır.
Evet gördü korktu ve kaldıramayacağı için yarıda bıraktığımız olmuştu.
Yarıda bıraktığım oldu evet çok yoruluyorum bazen boşalamıyorum hatun boşaldıysa bırakıyorum
İlk kez gordugumde cok korkmustum yapmak istemedim sevgilimde anlayis gosterdi
Büyük müydü
@fibula77 evet sonradan anladim daha once gormedigim icin:)
Kaç cmdi
İyi yapmıs basladıysan devam ediceksin yoksa hiç baslamasaydıb,
ne yapmış akli dengeniz mi yok
Başladıysanız sevişmeye yarıda mi bırakcaksıb
silmiyorum iğrençliğini herkes görsün
Deli soruyu yankıs sorma o zaman yarıda falan
istediği an bırakabilir insanlık hali
Yani noldu sonuç üstü kapalı bir şey attın ortaya
Soruda ne yazıyor siz ciddi misiniz
Senle biri mi ilişki içindeydiniz de sen umursadın o umursamadı
Herkes aynı şekilde anlamış demek ki sorun sende kimseye hata bulma
Niye seks yaptımız o zaman
ben iyi bir insanım kibarım ne yazıyor
Başlıkta bıtskıp bırskmadınız yazıyor yazıyor sizin böylr bir şey yapıp yapmadığınıx yazmadığı için söyledim iyi ve kibar insan , benim şahsi fikrim çok uzun bi ilişkiniz olmamış belli ciddiyetide olmayabilir
Başlamadan bıraktığın ilişki değildir zaten
Bir kez yarıda bıraktım
Araya alınmaktan kurtulmuşsun kıl payı.
iğrenç zihinler
Araya aldıkları zaman bunu onlara söylersin.
evet
bırakmadım
Hayır bırakmadıM
Bırakmam
Hayır
Evet
Evet çok güzel oluyor
Bir kere oldu
Nasıl oldu
Hayır
Nasil ya anlamadim
Gördü mü arkadaşı