Ben çok bakımlıyım aslında kıl problemim falan asla olmaz lazere gittim cildim temiz fiziğim de güzel ama yatakta öyle manken gibi yatmak da olmaz düğünümuze çok az kaldı ama yatakta ne yaparım adamı nasıl mutlu edebilirim bilmiyorum hatta biraz ilişkiden korkuyorum kocamı bu durumda nasıl mutlu edebilirim ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yıl- Öncelikle bol bol mastürbasyon yap kendi vücudunu tanı nelerden zevk alığını bil.
- İlk seferde olacak diye bir şey yok zamanla alışırsın müstakbel eşinle bu konuyu konuş açık iletişim c*nsellikte çok önemli
- Ön s*vişmeyi uzun tutun
- YouTube da bu konuyla alakalı psikologların video larını izle
- Umarım mutlu sağlıklı bir evlilik ve c*nsel yaşamınız olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeninle ilgili belirgin bir özelliğin, cinsel ilişkiye duyduğun endişe ve kaygı. Bu normaldir ve birçok kişi cinsel deneyimlerle ilgili endişe duyabilir. Ancak, bu endişelerin üstesinden gelebilir ve cinsel hayatınızı güçlendirebilirsiniz. Önemli olan, partnerinle açık ve dürüst iletişim kurmak, ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı net bir şekilde ifade etmektir. Cinsellik hakkında daha fazla bilgi edinmek ve rahatlamak için bir cinsel terapist veya danışmanla görüşmek de faydalı olabilir. Unutma, cinsellik sağlıklı bir ilişkinin sadece bir parçasıdır ve önemli olan, partnerinizle birlikte mutlu ve tatmin edici bir ilişki sürdürmektir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılGözbebeklerinin icine baka baka yarım saat 45 dakika doyasıya öp, Kalbine söz geciremeyeceksin o an.Kalp atislarin nefesini kontrol edemeyecek.Heyecandan kollarınin arasında tir tir titreyecek ve tamamiyle saf tecrübesiz birde doğallığın ve tatligin, deli edecek..
02 Yorumla
Soran+1 yılRoman alıntısı gibi fidndudbdudj
- +1 yıl
Devam edebilirim 😃
Öncelikle rahat ol.. sonrasinda ise icinden geldigi gibi yap.. opusmeyle başla.. oralla devam et.. gerisi cok daha rahat gelir..
07 Yorumla
Soran+1 yılOral yapan kadını süt dilimi gibi goruyorlwrmis gözlerinden dusuyormus doğru mu bu
Soran+1 yılKa... şar yazmıştım site süt dilimi diye çevirmiş ahahahahahah
Soran+1 yılAma benden soğursa onu yapınca
Soran+1 yılİnanır mısın hiç konuşmadık seviyeli bir ilişki çünkü aileler falan isin içinde Derken hiç o muhabbetler açılmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli seksi seven karşındaki erkeği arzuluyorsan onunla azmak içindeki kudurmuş kadını göstermekten çekinme o zamn olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi bir kızla sevişmek o kıza oral yapmak zaten zevklerin en özeli olur
09 Yorumla
Soran+1 yılBende onun için bir şeyler yapmak istiyorum ama oral yapan kadına erkek * gözüyle bakarmış asagilanirmis gozunude doğru mu bu
Cevap sahibi+1 yılDuyduğum en saçma söz bir kızın erkeğini mutlu etmek istemesi suç mu böyle şeylere sakın takılma sakın ve sen dediğin gibi bir kızsan inan yorumum çok doğru karşılık veremesende bu kıza oral yapmak inanılmaz bir zevktir
Soran+1 yılNeden ki inanılmaz bi zevk ne var bunda anlamadim
Cevap sahibi+1 yılPürüzsüz genç bir kız ve sanıyorum hiç bir şey yaşamamış buda dil değmeden bile ısınacak oluşun
Oral için doyasıya oral yapmak için daha ne olsun ki
Birde boy ve kilon sevişmede bazı şeyleri sana zevklerle sunulmasına sebep olacak
Soran+1 yılBoy 1.67 kilo 56 bu bana avantaj mi bilmiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılSende sanırım yaşanacak en özel zevk için hayal ötesi bir fizik var inan bana sevişen erkek oral yapan dil ne sana doyar nede sınır tanır
Bu sınır tanımayacak dilin neler yaparken senden zevk alacağı yapılamayacak kadar özel
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle olgunlaştıkça zevkler çok değişip yüzeyselde yapmak yaşamak kadar bir kıza da yaşatılması gereken bazı sevişmede olsa denen saklı zevkler hepimizde mutlaka var inanırmısın bilemem ama o en özel zevk ve yaşatan olsaydım denecek uç arzuları sadece yapan olmak için fiziğindeki özellikler şahane bence
Soran+1 yılTeşekkürler:)
Cevap sahibi+1 yılBazen arzuların arasında özellikle sevişme konusunda karşındakine yap diyemeyip yapsa dediğin çok özel şeyler mutlaka vardır fiziğin inan bana hak ediyor özellikle yüze senin gibi bir kız otursa inan dil sınır tanımaz hemde doyamadan karşılık beklemeden bir çok şeyi yapan olmak için Deli olan çok erkek vardır ki hayal gibisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem ilgini çeker mi ama istersen eşimle sana ders verelim anonim bir uygulama üzerinden tabi kamera falan açarız
013 Yorumla
Soran+1 yılTövbe dusbsushx
Cevap sahibi+1 yılkız ne be neden olmasın fantezi arıyoruz karımla
Soran+1 yılKarini çıplak izlemelei hoşuna nasılsın gidebilir
Cevap sahibi+1 yılbir kız izlicekse sorun etmem
Soran+1 yılİlginç fudndu
Cevap sahibi+1 yıldenemeliyiz anonim kalarak
Soran+1 yılDaha neler dudns
Soran+1 yılEşin kaç yaşında senin ve korkmuyor musunuz biri sizi kayıt altına alsa mesela
Cevap sahibi+1 yılbbiz sana kamera açarız ama tedbirlerimizi alarak elbette
Soran+1 yılOha cesarete bak simdj siz video da cekiyorsunuzdur
Cevap sahibi+1 yıle tabiki vazgeçilmezimiz
Soran+1 yılYüzünüzü göstermeden mi cekiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıltabiki
+1 yılBir sürü yöntem sayabilirim. Kocan evden çıkmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe söyler misin lütfen
+1 yılBol bol saks0 çekerek
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler
- +1 yıl
Ooo sen buna böyle diyosan geçmiş olsun.
Soran+1 yılAdamın gözünden düşerim ama
- +1 yıl
Saçmalama şu hurafeleri kim söylüyor ya? Asıl adamı mest edecek şey o
Soran+1 yılErkeklerin gözünden düşerler asagilanirlarmis diye duymustum
- +1 yıl
Boş laf onlar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurdan yazılınca ban garanti ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLezerde bidaha kıl çıkıyor mu acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılGittiğin yerin kalitesine bağlı canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılO seni mutlu eder merak etme :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTek taraflı olmaz ama
Cevap sahibi+1 yılÖğrenirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBol bol p*rno izle öğren. Eşim gibi olma.
08 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izleyemiyorum utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılO da öyle diyor ve hiçbir şey beceremiyor. Bıktım artık önceki sevgililerimi düşünüyorum hep.
Soran+1 yılEsine anlayışla yaklaşmayı denesen bak ne kadar masum bir eşin var ki p*rno bile izleyemiyor kadın kıymetini bil bence karının ve onu daha rahat yavaş yavaş teşvik wt sense alıştır biraz erkek değil misiniz kadını rahatlatip alıştırmak sizin işiniz
Cevap sahibi+1 yılBu konuyla ilgili hiçbir şey bilmiyorsun. Öğrenemeyeceksin de. Sana mutsuz evliliğinde başarılar dilerim o zaman.
Soran+1 yılHer kadın evliliğin başlarında utangaç olabilir çok normal eğer erkek kadına zevklerin en güzelini yaşatirsa kadın da zamanla kendini açar sınırları kaldırır belki de suç kariniz da değildir
Cevap sahibi+1 yılBu konuda bilgisiz biri değilim. İki senelik evliyim ve daha önce de cinsel hayatım vardı. Ne nası yapılır gayet iyi biliyorum. Karşımdaki insan kendini tamamen buna kapatmış birisi. Tek pozisyonda ilişki yaşıyorum ve eşim hiçbir şey bilmiyor. Ona göre her şey sapkınca.
Soran+1 yılO zaman eşinizi bir cinsel terapiye götürün derim
Cevap sahibi+1 yılÇok da umrumda değil bu saatten sonra
Gizli Üye(18-24)+1 yılDert etmesenize ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılbrak o senı yonetsın sen ıtaat et
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de manken gibi yatmak olmaz ki
- +1 yıl
o senı kaldırır yatırıda sen ıtaat et
+1 yılVideolar izle
06 Yorumla
Soran+1 yılİzleyemiyorum ya utanıyorum kendimden
- +1 yıl
Öyle değil ya youtubeda rayka kumru fslan var
- +1 yıl
Onlara bak
- +1 yıl
Açık saçık değiller
Soran+1 yılİzleyemiyorum cinsel içerikli şeyler :(
- +1 yıl
Yahu bunlarda herhangi bir cinsel şey gözükmüyor neden anlamıyorsun? Sorumu beğen link atayım sana
Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Alisirsin yeterki icinde olsun
00 Yorumla
+1 yılKocan öğretir sana rahat ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yalaşın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral, oral, oral.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanla ogrenmelısın
00 Yorumla
+1 yılVereli
00 YorumlaBiraz film izle
04 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum yaa
Soran+1 yılEvet ya gülme 😅😅 ne bileyim özellikle çıplak erkeğe falan asla bakamıyorum bir ara izlemeyi deneyeyim dedim ama öğrenmek için kudurmadim yani😅 neyse izleyim dedim adam ortaya çıkınca bir yerleri gorununce işte yok bakamıyorum valla gözlerimi kapatıyorum istemeden neden böyle oluyor bilmiyorum dudbxusnsusns
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden edemesin ki
06 Yorumla
Soran+1 yılBir halt bilmiyorum da ondan
Cevap sahibi+1 yılTaktik istiyor musun
Soran+1 yılÜstü kapalı şekilde olur
Cevap sahibi+1 yılBurdan ban yerim
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama lütfen
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi