Cinsel Yaşam İlk sekste canım çok acır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İlk sekste canım çok acır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
subgirl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl rahat olursan gevşer ve ön sevişmeyi uzun tutar hazır hissettiğinde olursan hayır 3 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İlk sekste can acimasi sizin elinizde olan bir şey on sevisme yeterli olursa ilk ilişkide acele edilmezse ummadığın şekilde çok rahat gecer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl https://youtu.be/ibh5KJXtRgg?si=7cy3V-trONOEtEMV 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hahhhahahahhaha yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sandığın gibi bir acı olacağını sanmıyorum tabi bu sana ve karşındakine bağlı biraz da Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Biraz aciyabilir ama yeterli düzeyde oral olursa ve soft bir birleşme yapilirsa, pek hissrtmezsin 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Erkeğe bağlıSana karşı narin olursa acımazAma kendini düşünürse zorlanabilirsin 0 0 Yorumla
revolve-34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl selam burdan bırkac detay vercem ama kelımeler banlanıyo dm acık eklersen yasadıklarımı anlatırım 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hsyir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden herkes farklı bir sey söylüyor Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Düğün yakın galiba 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok 18 oldum Yorumla by_kowboy +1 yıl Evlenmeden önce mi ilişki yaşamak istiyorsun? Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl karşındaki kişiye ve cinsel performansına bağlı 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana bagli. Yeterince islanirsan acimaz 0 0 Yorumla
gokselinho Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Ne zman yapcan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ne zaman hazır olursam Yorumla gokselinho +1 yıl Çok acıtmasınlar Yorumla bakire_bozucu +1 yıl hani yazmadin Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. acır biraz 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Acısada öldürmez 0 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. valla hiç bilmiyorum 0 0 Yorumla
Richi35 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Partnerine bağlı 😊 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeğe bağlı bu 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İllaki 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sana bagli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
rahat olursan gevşer ve ön sevişmeyi uzun tutar hazır hissettiğinde olursan hayır
İlk sekste can acimasi sizin elinizde olan bir şey on sevisme yeterli olursa ilk ilişkide acele edilmezse ummadığın şekilde çok rahat gecer
hahhhahahahhaha yaaa
Sandığın gibi bir acı olacağını sanmıyorum tabi bu sana ve karşındakine bağlı biraz da
Biraz aciyabilir ama yeterli düzeyde oral olursa ve soft bir birleşme yapilirsa, pek hissrtmezsin
Sana bunun makalesini okutabilirim ulaşırsan
İyi sevişen oral yapan olursa acıyı zevkler en aza indirir
Erkeğe bağlı
Sana karşı narin olursa acımaz
Ama kendini düşünürse zorlanabilirsin
selam burdan bırkac detay vercem ama kelımeler banlanıyo dm acık eklersen yasadıklarımı anlatırım
Hsyir
neden herkes farklı bir sey söylüyor
Birlikte olduğun kişiye bagki
Düğün yakın galiba 😊
yok 18 oldum
Evlenmeden önce mi ilişki yaşamak istiyorsun?
karşındaki kişiye ve cinsel performansına bağlı
Sana bagli. Yeterince islanirsan acimaz
Ne zman yapcan
ne zaman hazır olursam
Çok acıtmasınlar
hani yazmadin
acır biraz
O kadar değil
Hayır.
Acısada öldürmez
valla hiç bilmiyorum
Partnerine bağlı 😊