Üniversiteye yeni geçtim ve ilk defa cinsellik hakkında rahat konuşabileceğim arkadaşlarım oldu. Biri daha yeni bekaretini kaybetmiş. Seks yaptıktan sonra "yani bu muydu" demiş ve canı aşırı yanmış. Diğeri de 20 yaşında ve 3 yıldır bakire değilmiş. Onun da canı ilkinde yanmış.. kendimi tek bakire olarak biraz dışlanmış hissettsem de mera ettimm.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir saçmalık sebebiyle bekaret vermeyin sakın. Cinsel namusa sahip çıkmak ne zamandan beri dışlanma sebebi olmuş? İlkinizin acımasından ziyade bu noktaya odaklanmalısınız. Öyle ki o yapanlar da sonradan pişman olacaktır an azından onların bir kısmı için geçerli bu.
Hanımefendiler, girdikleri cinsel ilişkinin arkasında duruyor olsaydı zaten ''kızlık zarı diktirme'' olayları bu kadar yaygınlaşmazdı. Üniversitede veya benzeri yaşlarda, bir anlık zevkin içinde veriyorlar özelini ve sonra da yaş ilerledikçe pişman oluyorlar. Hiç öyle demeyin ki ''bu devirde kimse bekarete bakmaz'' diye çünkü bakılıyor. Eli yüzü düzgün ve parası olan birisi, ilk şart olarak bakirelik istiyor. Kendisi yapsa bile istiyor (ki burası iki yüzlülük). Ama yapacak bir şey yok. Toplumumuz, cinsel namus yükünü kadının sırtına vuruyor ve erkeğinkine de ''elinin kiri'' diyor. Yani büyük ihtimalle bu veya benzeri bir sosyolojiden gelen birisiyle ilerde evleneceğiniz için bekaretinizi korumanızda büyük fayda vardır.
Diyeceksiniz ki ben de ''modern (?) ve bekaret aramayan'' bir erkek bulurum. Bulmasına bulursunuz da öyle tiplerin zaten evlilikle ilgisi de pek olmuyor. ''Aşk adamıyım'', ''eğlence adamıyım'' deyip de ''Amerikan Pastası'' hayatı yaşayanlar zaten evliliğe sıcak bakmıyor ki baksalar bile onların pek çoğu da bakire isteyecektir iki yüzlüce.
Evlilik düşünen kişiler ise genellikle aile kavramına önem veriyor ve bakirelik de bu kavram içerisinde değerlendiriliyor. Yani bir kez yapıp da bekaretinizi verirseniz olacak olan bellidir. Ya erkeği kandıracak (diktirme, yapay zar, regl gününe denk getirme...) ya da açık açık söyleyeceksiniz ve kullanıldıktan (benle de yapsın diyebilirler) sonra terk edileceksiniz. Yıllar böyle böyle geçecek ve yaşınız otuz olduğunda bir bakacaksınız ki bir düzine erkekle beraber olmuşsunuz ama yanınızda yörenizde kimse yok. O erkekler, kendini kurtarır çünkü toplumumuz iki yüzlü ama siz ortada kalırsınız. Bekareti dert etmeyen biriyle evlenseniz (yani bunu kabul etse bile) bile günün birinde tavır değiştirip de sizin başınıza kakabilir bu durumu. Bir şey istersiniz ya da bir konuda tartışma yaşarsınız ve o da size der ki ''tatlı geldiyse onunla olsaydın''. Bu sözü duymak istemiyorsanız çevrenizdeki tiplere bakıp da özelinizi kimseye açmayın. Erkeklere de güvenmeyin çünkü konu aletleri olunca her türlü değerinden vazgeçebilirler genellikle.
04 Yorumla- +1 yıl
Sizi hiç ilgilendirmez. Siyasi bir konuda olsaydık tartışırdım ama bu tarz konularda sizin gibi tiplerin görüşlerini dikkate almıyorum.
- +1 yıl
Onu siz bileceksiniz. Hanımefendinin konusunu boş yere yazımızla doldurmayalım.
En İyi Cevaplar
+1 yılHanfendi bekaretinin bozulmaması seni dışlanmış mı? Hissettiriyor yazık neyse bana bu düşmez bu konuda değil canın yanması konusu ilgilendiriyor canın yanacak evet ama bu acı sana değil karşındaki partneriniz e bağlı öyle hayvan çifleşir gibi sevişir se evet canın epey yanar ama ön sevisme ne kadar uzar elle uyarır sizin lobido artar böyle yavaş yavaş ön sevismek yani olayı şöyle özetleyim açık olmak da fayda var kızların korkusu canın yanıyor muhabbeti çok saçma bana göre çok yaşadım kimse duyduğum gibi değilmiş hiç öyle abartılı canın yanmadı dedi niye Çünki önce karşındakini biraz yükselt yani böyle zevkten çıldırsın vajina genişlesin kız kasılmak yerine kendini serbest bırakabilsin öküz gibi hayvan gibi değil yavaş yavaş girsin çıksın ufak ufak birden değil sonra bak bakalım kim kime yalvarıyor canı yanıyor mu? He canı yanacak fakat bu kalbine bıçak saplanmış gibi değil elini kağıt kesmiş gibi olacak ince ince bir süre yanacak
Dip not buzlukta buz varsa madem güzel ve acıyı en aza indirmek istiyorsanız dolapta buz olsun rakıya koyduğumuz ufak buzlardan ilişki sonrası içinize yerleştirin deneyen ne demek istediğimi anlar deneyen kazanır sevismek ilişki yaşamak dan ziyade Bi sanattır00 Yorumla
İlk ilişki tecrübeli biriyle yaparsan ön sevişme oral ile seni iyice sulandirip yavaş yavaş giriş yapıp sende kasmazsan çok az bir yanma ile zevkini alır ve istekli olursun, acemi biri olup seni hazirlamadan birden giriş yaparsa canın çok yanar, onun için bu işte sulanması, seni ruhsal olarak rahatlatıcı biriyle yapar beyindeki tüm kas kilitlerini açan yapıda biriyle olursan rahat bir ilişki yaşarsın, bu arada alet büyüklüğü ve kalınlığında önemli hele büyük olur acemice olursa seni bu işten soğutur bile, bu arada üniversitede bazıları şununla yattım bununla yattım diyenlere inanıp bari bende birine vereyim deme, evlenmeyi hedefle evleneceğin kişiyle bunu yaşa derim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir şey. İnanma sakın öyle bir şeye. Sadece şu var olay tamamen erkekte bitiyor, işte bu gerçek. Herhalde sizde gidip bi öküzle evlenmezsiniz değil mi? 1 saatlik ön sevişme ve minicik bir kayganlaştırıcıyla hiç bir şey anlamazsınız bile. her şey o anki ne kadar çok ıslanmanıza bağlı..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
128Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır acıtmıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. İlk jenital ilişkilerde kızlık zarı diye anılan hymen in vucudunuzun bir parçası olduğunu ve bu birleşme sonrası patolojik değişime biraz saygı duymak lazım. Tamam karar verildi bu konuda eyleme başlandı. İnsanlar bu aşamadan sonra ilk gün sanki hergün birlikte oluyorlarmışçasına standart birleşme modunda günü ya da geceyi tamamlamaya kalkıyorlar. Bu bana göre yanlış. Bana göre bu aşamanın şu şekilde olması lazım. Karar verilen ilk günün penisle değil ilk girişin (tabiiki ciddi bir önsevişme sonrası) parmakla olması gerekiyor. Parmağın açtığı ufak açıktan çok çok yavaş giriş yapılması, kenetlenmenin verdiği hazzı doya doya yaşamanızı ve ilk git gel yapmamanızı öneririm. Sadece o gün birleşmenin eşsiz tadını manevi anlamda yaşamış olmanız ileriki dönemlerde birbirinize olan cinsel saygının temelini atmış gibi düşünebilirsiniz.
60 Yorumla
+1 yılCano daha dün ilk defa ilişkiye girdim sevgilimle ve daha önce duyduklarını unuuut. Eğer istersen ve rahat olursan sadece ufacık bir iki saniyelik bi yanma ve daha sonra sadece zevk almak. Bumuydu falan diye bişey yok inan bana. Sevdiğin adamla gerçekten istediğin kişiyle yapman önemli. Biz şimdiye kadar sadece sevişiyorduk, hafif ucunu sokuyordu parmaklıyordu ve ben oral yaparak onu boşaltıyordum. Ama şimdi zevkime ulaşmış hissediyorum. Önceden yarım kalıyordu şimdi tam olarak zevk alabildim. Korkma akışına bırak ama dışlanmışlık hissiylede bekaretini verme. Biz evlilik yolunda ilerliyoruz. Şimdi ilk oldu ama bakalım bidahaki olacakmı belkide evlenene kadar olmayacak.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bu acıma mevzusunun kızlık zarının şekliyle de alakalı olduğu kanısındayım. Benim ki esnek bir zar mastürbasyon yaparken kendimi yeterince gevşettiğimde bakireligimi bozmadan kendimi tatmin edebiliyorum cunku esnemis oluyor. Bu arada insanın vucudunu iyi tanıması lazım. Ben 20 yasimda tam anlamıyla orgazm olmayı öğrendim. Sende orgazm olmayı öğren bence ben ondan onceleri mastürbasyon yaptigimi saniyomusum.. Son olarak hayatına aldığın o insan ilerde büyük bir pişmanlık yaratabilir bu yaşlarda kafa yapısı tam oturmadığından dış faktörler seni yanlış duygulara itebilir. Bence kendini tatmin etmeyi ögren :)
613 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cubirik sizin gibi sapiklar yazmasin diye gizliyim bebeğim
Cevap sahibi+1 yıl@Cubirik genel konustum eger profilim gizli olmasaydi 98484 kişi hemen mesaj atardı ama aynen sen deneyimlerime inanma
Cevap sahibi+1 yıl@Cubirik abazanlari cekmesi cok zor degil amacım o olsaydı gizli olmazdım :)
- +1 yıl
Özelden bana yazabilir misin? Bir şey sorucam.
- +1 yıl
@Cubirik Abazalıkla ne alakası var bunun?
- +1 yıl
Şey bana özelden yazarmısın tecrübeli sin demekki yardıma ihtiyacım varda 😅
- +1 yıl
@Justtacigarete Aynen ya benim de ihtiyacım var
- +1 yıl
Hahaha gizli üye sana muhtaçız ulaş bize spwlşw
Sekten zevk Alman için önce kendini keşif etmen gerekir sonra ise partnerin senin zevk noktalarını öğrenmesi gerekir bu da zaman alır. Yani birinden hoşlandım hadi yatalım dersen tabiki hiç zevk almazsın!
önce aşık ol ruhuna hitap etsin sonra çok çok sonra, kendini rahat hissedinceye kadar o kişide, cinselliği yaşamalısın. Dışlanmış hissettirecek hiç bir durum yok! Özel olsun ki pişman olma, bekaretini kaybetmek için ve dışlanmamak için öylesine biriyle bu hatayı yapma
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızlık zarı çok ince bir deri parçası içeriden gelenlere yol veren dışardan gelen sperm haricindeki her şeyi engelleyen.. İnce kan damarları ile bezenmiş beyazımsı bir doku.. Eğer erkek ilk defasında kızı yeterince organize eder zebklenditir ve korkularını alarak yavaşça içine girerse kız yalnızca bir iğne batması gibi bir şey hisseder.. Ancak erkek kontrolsüz ve hayvanı bir şekilde girerse kız çoğu zaman bir acı hisseder Kaldiki birde esnek zar ise daha çok acı hisseder.. Tüm yaşam boyunca erkek kadını zebklenditir islaklik sağlarsa kadın hiç bir acı ve sıkıntı duymaz.. Kısacası tüm iş onsanca gereği kadar dikkat ederek yapmli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoyle dogru bir kisi ile dogru bir onsevisme baslangici ile aciyi cok aza indirebilirsin ve belkide hic acida duymazsin buradaki amac erkegin kendini dusunmesinden cok seni bosaltmaya ve rahatlatmaya calismasi olacak on sevmede senin islanman gerekiyr ve sonrasinda yine daha fazla uyarilman icin oral yapilmasi gerekiyor sen de birlesme olacagi sirada gozun tavanda olsun ya da onun gozlerine bakman lazim o da asagi bakmayacak aniden olmasi gereken bir sey olmasi gerek bu sekilde kasilmazsin ve aciyi en aza indirirsin vajinan da islak olacagi icin oenisi icine daha kolay alacaktir ne kadar dar olsada bence arkadaslarin bunun belki eksikligini yasadigi icin o acıları yasamis olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben 18 yaşında bekaretimi kaybettim gram acı ağrı kanama hiç bir şey olmadı. Bu yüzden ilk ilişkimde sorun yaşadım. Yapmamam gereken biriyle yaptım ve ilk defa olacağını bakire olduğunu söyledim. Kanamam olmayınca karşımdaki az şerefli arkadaş beni kandırdın diyip psikolojimi alt-üst etti. Tam bir travma. Sana tavsiyem bekaretin bir önemi yok ama kiminle birlikte olduğun çok önemli. Ilk ilişkini düzgün seçmelisin. Çünkü genelde herşeyin ilki çok kötü oluyor. Benim başıma geldi. Bilgisiz kültürsüz cahil insanlardan uzak dur. Ben doktora gittiğimde bana esnek yapılı bir zarım olduğunu ve yırtılma ya da kanama gibi bir şey yaşamayacağımi ancak hamile kalırsa doğumda panama olabileceğini soylemisti. Partnerine Dikkat et.
34 Yorumla- +1 yıl
Evet tamamen yanlış kişi ile olmuş.
Cevap sahibi+1 yılmaalesef. Çocuktum o yaşta yapmamin mantıklı olduğunu da düşünmüyorum.. ama oldu bir kere. Baskalari kırılmasın üzülmesin. Temkinli olun. Sizi zorlayan biriyle asla ilişki yaşamayın. Gerekirse o an toparlanıp eve dönün. Ilerideki cinsel ilişkilerde de hep acısı çıkıyor bunların.
- +1 yıl
Yani olan olmuş bir kere. Artık ileride dikkat etmek lazım
- +1 yıl
En iyi görüş bu olmali
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
İlk seks acısı derecesi kişiye göre değişir
İstediğin arzuladığın sevdiğin kişi ile yapmadığın birileri memnun olsun dışlanmış hissetmiyeyim diye yaşanan her seks acıtır
60 Yorumla Aslında çok acıtmaz. Acısı bir anlık o bir anlık acıda zaten kızlık zarı yırtılıyir kan geliyor. İkinci ve üçüncüde acımaz artık alışık olur, zaten ortada bir perde kalmamış oluyor. İlk gün fazla kasmamak gerek kendini.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki de acıyor. Benim acısı ikincisinde bile devam etmişti. Dele dele giriyor zaten acıması kadar normal bir şey yok ama korkma. Bu durum biraz da erkeğin anlayışına bağlı. Hareketleri yavaş olursa zevk almaya başlarsın. İki üç seks sonra zaten insan dişi aslana dönüşüyor merak etme. Deneyimlerime dayanarak konuşuyorum
92 Yorumla- +1 yıl
Biraz konuşalım mı
- +1 yıl
dişi aslan derken nasıl bir aslan bu :) üni okuyorsun sanırım sende
Bence gurur duymalısın hala bakire olduğun için dışlanmış hissediyorum demen çok saçma evlendikten sonra yap
120 Yorumla
+1 yılO dislanmis hissetmene devam et sen bak arkadaslarin ne demis mal mal hareketler yapip akran baskisindan yasiyorsunuz zaten hepiniz aman herkes yasiyor diye acisa nolcak acimasa nolcak kafaya koymussun aman geri kalir yanin olmasin millete kanitlayip onlar gibi saga sola tecrubelerini aktarman lazim ya o yuzden git yasa alti ustu erkek cinsel organiyla hasir nesir olcan demi sonucta dislanmismis lafa gel
10 Yorumlaİlk ilişkide aşk dolu ve nazik yaklaşıldığında kadın ağrı hissetmeyecek sadece kendisini biraz rahatsız hissedecektir. Vajina girişi kuvvetli kaslarla çevrilidir ancak kadınlarda cinsel birleşme sırasında kaslar rahatlar, vagina dışarı doğru genişler. Kadınlar bunu seks sırasında yok denecek kadar az hisseder.
00 Yorumla
+1 yılDışlanmış hissetme, bunu birilerine ozendigin için ya da sadece merak ettiğin için yapmamalisin, gerçekten bunu yapmak istediğinde ve doğru kisi olduğunu düşündüğün kişiyle yapmalısın.
Sorunun cevabına gelirsek, ilk ilsikide evet ağrı olabiliyor, ancak bunu minimuma indirmek sana ve partnerine bağlı. Dogru zaman, doğru pozisyon ve doğru şekilde yapılırsa, acı minimum haz maksimum olur00 Yorumla
+1 yılBeden senin bedenin yaşamak istiyorsan yaşa can yakma olayına gelirsek ön sevişmeyi uzun tut ıslanma olayı ger zamankinden fazla yoğun olacak şekilde hazır hissettiğinde partnerinin yavaş yavaş yapmasını hayvan gibi davranmayasını söyle ve sadece o gün 1 kez yap 3-4 gün sonra istediğin kadar yap canın yanmaz daha öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Herkes atıp tutuyor arkadaş ksks herkes jhony sins olmuş memlekette, soruna gelirsek bekaretini bozduracaksan bozacak kişi önemli abaza ve tecrübesiz birisi kızlığı sert bozarsa kanamadan ölüme kadar bile gidebilir o yğzden narin ve tecrübeli birisi ile ilişki yaşayıp bozdurursan canın en fazla 5 dakika acır o da aşırı bir acı olmaz teşekkürler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKim nederse desin canım bak ilkinde korkman gayet doğal acıyı hissetmen gayet doğal olacak bittikten sonra belki oturamiyicaksin birkaç güne anca kendine geleceksin kimileri demiş ki ilk başta aciyo sonra zevkini düşün falan bunlar yark görmemiş canım her şeyin bir ilki vardır sana değer verene ver gerisi mühim değil ahshshs
31 Yorumla- +1 yıl
Çok rahat çok profesyonel
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsadece ilk seks değil.
eğer ki kadın yeteri kadar ıslanmamışsa 100 ilişkiden sonra bile acı çeker.
10 Yorumla
+1 yılİkiside yanlış erkeklerle seks yapmışlar. Tecrübeli, seksten anlayan, kadın ruhunu ve bedenini bilen bir adamla yapacağın sekste o masada asla böyle konuşmazsın, her zaman seks deyince gözlerin parlar.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Evet ilki biraz acı verici çünkü bugüne kadar yaşamadığın bir şeyle karşılaşıyorsun birde korunmak için condom kullanıyorsan başlı başına bir acı
55 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu aci tamamen sana bagli. Sen kendini kasarsan, arkadaslarinin anlattığı cok acidi hikayelerine takili kalirsan kendini korkutursan sende aci hissedersin. O kadar abartili bir acı degil.
Ve tecrubeli bir erkekle bunu yaşarsan hatta bunun icin mi korktum diye kendine güleceksin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ön sevişmede oldu baya ıslaklık da iyidi ama sevgilimin ki büyüktü ondan baya zor oldu bu işte erkeğin organı önemli kim ne derse desin
82 Yorumla- +1 yıl
Ten uyumu ve partneri tanıma diyelim.
- +1 yıl
vay be fikirni almak isterdim
+1 yılArkadaşlarına özenme yakarsın başını:) sorunun cevabını da bilmiuorum yapanlara sor
60 Yorumla
+1 yılAcitmaz , sebebi ise şu ; düzgün olacak erkek seni rahatlatacak vajinan kayganlasmis olacak vajina ağzı strese bağlı kasilmayacak , kendini rahat bırakacaksin işte o zaman sabun gibi kayar gider , sana da sadece zevkini cikarmak kalır. 🤗🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaret konusunda kendini neden dışlıyorsun. Asıl onların dışlanmış hissi yaşaması gerekiyor! Sonuçta evlilik son derece kutsal bir olgu bekarlar evlenince hayatlarını birleştirip tek vücut oluyorlar. Bence evlilğin en önemli noktası sadakat ve sabırdır. Çünkü cinsel ilişki yaşamak istesemde gelecekteki eşime sabırla sadakatimi gösteriyorum. Umarım benim gibi düşünen kızların sayısı azımsanmayacak kadar fazladır
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKışıden kışıye farklı oluyor bazısı kalın dar oluyor erkekte acemi olunca ıyıce kıvama gelmeden acele gırnce açın oluyor bu yuzden evlnen kızlar sekse kusuyor üşü bilen hıc incitmeden zevkle kızı mutlu eder kızda ömur boyu keyif alır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. İlk olduğu için acıtır ama seks her zaman zevk veren bir şey olduğu için acısını bile hissetmezsin
510 Yorumla
+1 yılO onların birlikte olduğu adamların beceriksizliği. Evet kadınların canı bakire olsalarda olmasalarda seks esnasında yanar önemli olan bu acıyı partnerlerine zevk verecek hale cevirebilen bir erekek bulabilmek
00 Yorumla
+1 yılAcımıyor bence kimle olduğunuza bağlı değişir. Bide psikolojini ve morelini bozma yapılmış iğrenç yorumlara bakıp 🙃
31 Yorumla
+1 yılİlk seksim çok harikaydı. Hayır acımadı. Sadece sürekli rodeo ya binmek istiyorsun..
40 Yorumla
+1 yılİki kişinin deneyimini duydun ve kendini tek bakire mi ilan ettin? Üstüne dışlanmış hissettin falan
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahibe teresa kalmayi tercih ederim boyle ahlaksizligin kol gezdigi zamanda. Unide bile kendime dikkat etmistim ben ama yoldan cikan cok. Son pismanlik fayda vermez hicbir zaman
40 YorumlaKendini dışlanmış hissetme, bana kalırsa evlenene kadar yapma ama tâbi kendi kararın, yeterince ön sevişme dediklerinden olursa pek hissetmezsin.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. üniversiteye kadar zaten artık kızlar düzdürüyolar kendini üniversitede genç erkekler de patlatılmamış kız arıyorlar onlar ilişkide korktukları için daha zevkli geliyor gençlere o tarz kızları bozmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcıtıyor mu onu kadınlar iyi bilir ama ilk seks tecrubesizlikten heralde biraz uzun tutuldu galiba 1 hafta kasık ağrısından ilaç kullanmak zorunda kalmıştım.
00 Yorumla Kesinlikle sana anlattıkları kadar abartılı bir acı olmaz. Tabi bunu kiminle yaptıklarına bağlı eğer ilişkiye girdikleri kişiyi biraz acemisi biraz canlarini yakabilir
00 Yorumlaİlk defasında acıması ya da acımaması tümüyle çiftlere bağlıdır yerine göre acısız olabileceği gibi yerinde canı yanabilir hazır olmazlarda eğer acemice.
00 Yorumla
+1 yılBi ayıyla, beraber olmazsan acımaz canım, öyle sevişmeden ıslanmadan girerse, acır, Bi de ilkinde çok yavaş olmalı, amaç zevk vermek can yakmak değil
00 Yorumla
+1 yılAcımadan olmuyor önce bunu kabullenmek gerek
36 Yorumla- +1 yıl
@nrkrmzzz sende bişey olmamışsanırım :D
- +1 yıl
@nrkrmzzz değil tabiki
- +1 yıl
@nrkrmzzz geneli öyle bir olmayan kısım genellemeye girmiyor
+1 yılCinsellik denen şey oyle çok zevkli aman bi sey degil. Gir çik gir çik yani ne bu yaa? Canini da acitiyor evet resmen o kocamann şey mimnacik icine giriyor kadinin yani aciyod tabi ki ve çok zevksiz bi sey. Cjnselligin nesini seviyorlar anlamiyorum.
43 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik kesinlikle böyle bişey değil senin anlattığın şey baya tecavüz. İnsan isteyerek ilişkiye girdiğinde gevşer rahatlar penis daha rahat hareket eder iki tarafta tatmin hisseder.
- +1 yıl
haklısın, ben de öyle düşünüyorum, bunların hormonları aşırı üst düzey olduğundan abarttıkça abartıyorlar.
+1 yılDışlanmış hissettiği şeye bak ya allah akıl fikir versin
20 YorumlaRahat olursan çok güzel geçiyor, ilk olduğu için de elbette acıyacak olacak o kadarrrr
20 YorumlaBu site yemin ederim insanları cinselliğe teşvik ediyor...
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama iradesi olmayan kanar yapar
- +1 yıl
@öylesinebirisiigg kesinlikle. Dikkat ettiysen hep bu tarz soruları günün sorusu seçerek insanların gözüne sokmaya çalışıyorlar ve kasıtlı yapıyorlar..
- +1 yıl
Aynen!
Dışlanmış hissetme, doğru olan senin yaptığın. Onlara sakın özenme. Farklı farklı tenlerde olanların kendilerine saygısı yoktur. Zevklerine engel olamazlar. Bunun da adını özgürlük koyarlar. Acıtmıyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Özenme durumu yokta ilk defa böyle şeyleri açık konuşunca garip hissettim. Ve ne bileyim en yakın arkadaşlarım ya sevişme düşünceleri garip geldi sanırım ksjehdhehdhd
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılO partnerine bağlı durumu başından sonuna sanat olarak gören bir partnerin varsa daha önce neden yaşamamışim dedirtir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadının yersiz korkularına erkeğin de bilgili akıllı ve ilgili oluşuna göre değişir.
cahil öküz bir erkek olursa acı kesinlikle olur.00 YorumlaÖn sevişmeye önem vermeden vajina kuruyken girersen tabiki kadının canı acır. Vajinanın ıslanması, sulanması gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlkte acır ama ne kadar acıyacağı sana bağlı ortaklı namuslu kız kalmadı üniversite fuhuş yeri oldu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fazla merak ne gelirse hep meraktan zaten onlar yapmış diye sen de mi koşacaksın acıya 🤦♂️😂
00 Yorumla
+1 yılHayır çok acımaz korkmam seni korkutmuşlar yavrum bakire olmak kötü bişi değil ki en güzelini yapıyorsun bebeğim 🥰
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Tecrubesiz erkek sadce kendini düşünen ve tek amacı zevk almak için seks yapan erkekle yaparsan evet acı olur sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. İlkönce biraz acı sonrası hep zevk ilerleyen zamanlarda biraz acılı olsun diye daha kalın uzununu istersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe demiş dalkılıç
Gel gel gel güzelim gel hiç acımicak53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon tarkanındı lan o
murat dalkılıçla tarkan ikilisi hep abaza şarkılar yapıyo karıştırdım o yüzden- +1 yıl
Oha Tarkan'a laf soktu ben şok. Serdar Ortaç verelim sana.
- +1 yıl
murat abimiz derineeeeee daha derineeeeee demiş gizli hahahhhaahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişen bir durum bu.. Zarın yapısı son derece önemli ve partnerinizin nasıl davrandığı..
30 Yorumla
+1 yılarkadas ortamin motorlardan olusuyor dikkat et
10 YorumlaSen sakin öyle şeylere yanaşma ve kimseye inanma dikkat et kendini de koru
10 Yorumla
+1 yılErkeğe bağlı. Biraz nazik ve ön sevişme iyi olursa rahat olur her şey.
00 Yorumla
+1 yılTeknoloji insanların içinde yasadigini dışarı vurmasına neden oldu :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜniversitelerimizde tek merak edilen şeyler bunlarmı
00 Yorumla - Devamını Gör (114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım