Güncellemeler
+1 yıl
kimseyi aradığım yok bu arada, laf olsun torba dolsun paylaşımı
Güncellemeler
+1 yıl
şu kavga kısmına takanlar da tam düşüncesiz :ddd yahu zaten kavga etmeyen mi var. ben biraz daha deli kavga ederm ama asla küsmem, küsenş de sevmem. ha bi de kavga edip üzerine sevişme deneyiminiz yoksa, edinin 😂😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
vardır.
Cilve her erkeğin hoşuna gider cilvesiz kadin yoktur bunu dışa gostermiyordur onu kıpır kıpır ederse karşısındakine cilveli olur
Hakketten neler yaşıyorsunuz, nerede yaşıyorsunuz vah vah vaaaahhh ki ne vah. Bu mu yani?
o ne demek? neyimiz varmış 🙄
Makyajsız olur temiz olsun yeter
Kavga selsi bitirir ya
Ben. seni. anladım. beni. dene seni. parcalayayim...
Lakin küsenin ağzını cart diye yırtarım. bilesin🤣
o parçalama işini sen ananla yap
hayat yeterince dertli zaten, bir de böyle modelle iyice strese sokmayın kendinizi beyler
aynen gidin 3 tane çocuk yapıp karnızla beraber fabrikalarda çalışarak onları büyütün 😂😂😂
yooo illa çocuk yapmaya gerek yok ama senin saydıklarını paket olarak kabul etmek de manasız 😄
tam hangi kısmı olumsuz geldi, merka ettm? cilve makyaj vs olmadan olmaz mı :ddd yoksa bi kavga mı sorun
senle kavgasız bir iletişimin mümkün olmadığına şurada ikna oldum zaten ona değinmiyorum😄 makyaj kişinin bakım ve kendine özen göstermesiyle alakalı. ben haz ve tutkulara önem veririm o yüzden cilvesiz ruhsuz birisi bana pek hitap etmez😄
kavga böyle edilmez. ben sınırsızım o konuda :ddd okdir, diğerleri zevk meslesi diyelimmm.
hayatı bu kadar rölanti yaşamak iyi değil😄
bana da sizinki rölanti geliyor ama neyse. koyun sürüsü gibi, herkes aynı şekilde, kitleye öğretilmiş kadın erkek vasıflarını yaşatmaya çalışıyor :ddd
ahahahah lafa bak 😄 cümle kendi içerisinde doğruluk taşıyor ama senin anlattığın konuya pek doğru örnek değil
:ddd bakış açısı diyelim.
sen bu düşüncende bir partner bulabildin mi şimdiye dek acaba 😄
5 senelik ilişkim oldu ya. tam da istediğim tarz :dd
niye bitti acaba bir miktar merak söz konusu 😀
o kadarını da bilme ya :dd sen bulabildin mi hayatnın cilveli ve pembiş duygularla donanmış pirensesini 😀
bilelim bilelim merak ettim :D :D
benim love işlerim talihsiz bir geçmişe sahip ya hiç girmeyelim ona boş ver :D
geçmişini ilerisini sormadın. hiç bulmadn mı hayalindekini. zira her yerdeler de :ddd
hayalimdeki gibi olduğuna inandığım biri vardı seneler önce ama talihsiz bir final oldu. genel anlamda love işlerine bakış açım eskisi kadar duygusal değil , bundan sonrası için de yazı tura şansı görüyorum😄
Evlilik zor zanaat
aynen
Evli misin ki
Cidden böyle bir insan mısın
evet, neden
Bilmem hoşuma gitti
aha buldum 😂 bulamazsın dediler oysa
Ahaha ben niye görmüyorum
hoşuna gittiğine göre kafalarımız aynı :d
Kafa yapımız uyuyor da senin niyetin ciddi değil gibi sanki öyle olsa bildirime cevap verirdin sanki
paylaşımda yazıklarmn hepsinde ciddiyim. güncelleme de dahil :)
Biliyorum ama bildirime bak bir
Var tabi olmaz olur mu
dimi ya.
Aynen öyle
Sevişirken kavga da olacak mı
kavga üstüne aşk en tutkulusu :ddd
Hahhaa en sevdiğim
Sevisme yok yani
öyle bir şey dedim mi ki
Himm o zaman çocuk istememen de avantaj bence sıfır makyaj fikri mantikli
Himmm değişik bi fikir denemek lazım :)))
Koç burcu kadını mısın?
evet. hem burcum hem yükselen burcum koç. ama her koç kadını böyle değildir herhalde.
Nefret ediyorum kavgacı koç burcu kadınından.
gel gör ki aynı zamanda umursamaz olduğumuz için bizden nefret edenlerin canı cehenneme der geçeriz en fazla 😂
Kavga moduna girmeyelimde gerisi önemli değil çünkü hayır mübarek ramazan günü oruçlu oruçlu sevişemeyiz.
😂😂😂😂 koptum.
Daha beter ol.
🤣😅😂🤣🤣
sen bu nefretle çok yaşamazsın 😂😂😂
reel görüşüp sx yapabiliriz :)
Onu ananla yapacan artık
Rüyanda bulursun
sebep?
Kimse kavga edeceği ilişkige girmez
kavgayı seven insanlar vardır.
Umarım bulursun seven ben nefret ederim.
Sanmam
Yok sanmam
Ben varım seninle 😂