Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Asiri odaklanma. Kendini kaptırma. O an sadece zevk düşünme ve haz alma. Bunu severek yapinca o tarz acılı seyler aklina gelmiyor. Taki rahatlayan kadar. Ve bu kötü bir şey değil. Tabi aşırıya kacmazsa...
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o an başka bişey düşünemiyorum o ana kadar düşünüyorum ne istersem ama o anda böyle tam heycanli yerlerinde sanki zaman duruyor mesela zaman kavdami kayboluyor gibi oluyor hiç biseyde duymuorun çevre sesleri vs sanada öyle oluyormu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılBu tırnaklama olayını genelde kadınlar yapar erkekler değil. Ve evet hissedilmez.
Bu terslikte bir iş var..03 Yorumla
Soran+1 yılNe ara tirnaklamis bende hatırlamıyorum ki hangi pozisyonda sanırım ben ustteyken bak o konudada anlamadigim bir şey var mesela ben üstte olunca birden duraksiyor geri çekiyor kendini bekliyor bir an onuda anlamıyorum neden yapıyor
- +1 yıl
Adamın üzerinde zıplarken kayaya vurur gibi zıplıyorsan az durup nefes almaya çalışıyordur..
Soran+1 yılHayır kayaya vurur gibi ziplamiyorum herseyinn bir ilmi vae harelde biliyoruz nasıl ziplanacagini
+1 yılYa kendini kaybediyorsun ya da acıtamıyor diyelim😃
02 Yorumla
Soran+1 yılBence birinci seçenek
- +1 yıl
Bunu daha sert biriyle karşılaşmadan bilemezsin😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar şiddet dolu sevişmeler yaşamıyorum. Bilmem belki de çok geriliyorsun ve hissetmiyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılGayet rahatim onunla ilgisi yokki
- +1 yıl
Vallahi evli biriyim. Akıl sır erdiremedim. Demek bir hissiyat sizlik var. Ya da olaya kendini kaptırıp hissetmeme
Soran+1 yılHissizlik değil işte bunu nasıl ifade etsem ki bilemiyorum
- +1 yıl
Sürekli olan bir şeymi
Soran+1 yılGenellikle
Soran+1 yılBir süre sonra öyle oluyor
- +1 yıl
Çok enteresan bir kişiliksin😀
Soran+1 yılNeden ki cokmu anormal bişey yaşıyorum ben
- +1 yıl
Sence değil mi anormal. Ya kendinden geçiyorsun. Ya sağlık sorunun var gibi. Sen buna ne diyorsun
Soran+1 yılYa bı bakimdan hoşuma gidiyor o an zaman kavramı her şey gidiyor sadece o anı çok yoğun yaşıyorum aldigim zevk çok fazla cunki ama diğer bakımdan böyle bir urkuyorum yani acıyı hisettmemek nedir ya filan oluyorum ve bu sadece bana olan bir seyli yoksa temel biseyimidir bunu merak ediyorum şikayetçi oldugum bir durum değil asla öyle tamamen hisssizlesme gbi bir durum değil dediğim o anda sadece zevk alma yani mesela icerlerimde acı oluyor o an ama bu hoşuma gidiyor mesela
- +1 yıl
Ne mutlu size ne güzel hayatın gençliğinizim tadını çıkarın
Normal bazen kadina yumrukla burunu ağzını kırıyorsun .. kadın öldügü zaman anlıyor dayak yediğini
08 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun hiç anlamadim
Soran+1 yılSert sevmekle alakalı bisemi yani bu
Soran+1 yılBu bakış açısından bakınca öyle gibi evet teşekkürler
Soran+1 yılTeşekkür ederiz seninde oyle olsun inşallah
+1 yılİroni yapıyorsun değil mi ne kadar seksi bir kadın olduğunu anlatmaya çalışıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ironi değil gercekten hissetmiyorum o anda
- +1 yıl
Yaşamadan inanmak zor buna... gizlidesin
Soran+1 yılNeden inanmak zor dedin ki anlamadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu anormal bir durum az da olsa insan hisseder ya
bu şiddetli bir ilişki sevdiğinden kaynaklı ve sana o şiddeti gösteremediğinden dolayı hissedemiyorsundur :D06 Yorumla
Soran+1 yılYok hisettmiyorum hissettigim tek acı bazen sert yaptığımızda icerlerimde bişey açıyor onun dışında bişe hissetmiyorum yani kolumda sırtımds boynumda vs böyle yerlerde hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİlişkiyi şiddet ile yaşamadığın için zaten hissetmiyorsun çünkü o şiddeti gösteremiyor sana gösterseydi canın yanardı?
Soran+1 yılBu şiddet gostertmedigi haliyse siddet gösterdiğini düşünemiyorum cidden erkekler nasıl bu kadar güçlü olabiliyor ya
Cevap sahibi+1 yılEvet gosteremedigi haldir bence veya güç potansiyeli o kadardır
Bir erkek bir kadının güç ve şiddetli ilişkiye tav olduğunu bilirse son gücünü kullanır :) demek ki seninkinin de son gücü bu kadarmış :) yaşlarınız kaç? Bu arada
Oooo güç bizim işimiz 😇 dua et şimdi onun elindesin benim gibi s*kste güce meyilli birinin eline düşsen kaçarsın 😂
Soran+1 yılYaslarimz 26/30 son söylediğini kabul etmiyorum çirkin bir yakıştırma bu 😡
Cevap sahibi+1 yılHimm yaşlarınız da kötü değil bence gençsiniz? neden nasıl yani çirkin bir yakıştırma derken?
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senin seksinde normal. demekki alissmissin sertlige aci hissetmiyorsun o an
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Hormonlarla alakalı olabilir. Yani demek çok ateşlisiniz
014 Yorumla
Soran+1 yılBundan çok ateşli olduğumuz mu çıkar ortaya 🤣
Soran+1 yılİtifat kabul ediyorum bunu o halde tesekkurler
Soran+1 yılHer gün
Soran+1 yıl4 yil
Soran+1 yılEvet yapiyoruz oluyor bazen ama sorun edecek kadar değil uyuşma olmuyor ağrı sızı oluyor bazen gün içinde de devam ediyor mesela yürürken filan agridigini hissediyorum ama akşama geçmiş oluyor
Soran+1 yılİki çift derken anlamadım
Soran+1 yılSen öylemi yapiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O anın azginligindan fark etmezsin
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
İstekleniyorsun ya fazlaca ondan olabilir.. yanii ancak burdsn bu kadar yazabiliyorum
Soran+1 yılSende öylemi oluyorsun sanada öylemi oluyor yani
- +1 yıl
Evet o an bende anlamıyorum ne kadar sert davrandigimdan kendimi kaybediyorum
Soran+1 yılEvet işte kendini kaybetmek tam olarak bu oluyor bende bunu demek istedim de ifade edemedim sağolasın
Soran+1 yılSoruma yapılan görüşlere bı göz atsana herkes garipsiyor heralde seks yaparken herkes kendini kaybetmiyor bizim gibi
- +1 yıl
Öyle olmayınca da tadı cikmiyor sanki
- +1 yıl
Okudum evet de ne bilim hele bazı pozisyonda felan insan kendini direkt kaybediyor
Soran+1 yılYani bencede öyle ama acıyı hissetmemek çok garip bişe ya
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşim bi seferinde üzerimde zıplarken çişini yaptı ve haberi olmadı desem...
015 Yorumla
Soran+1 yılİşte buna inanmam cunki bu çok zor bir ihtimal o anda istedende cis yapamassin cunki benim bir kere cisim vardi eşim bırakmadı beni cisim var dedim devam ettik ve çok cisim vardı sonrs kaçtı gitti seks bitti bir süre ciisim gelmedi sonrssinda yapamadım yanj seks yaparken çiş yapmak çok zor zorlaşan bile olmayacak bişe
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum cidden seni ama inan oldu hatta çok utanmıştı
Soran+1 yılEnteresan demekki herkeste aynı olmuyor
Cevap sahibi+1 yılevet yani ben de çok şaşırmıştım ama garip bi şekilde o an sıcaklığı hissedince sanırım kendinden o akdar geçmiş olması benim çok hoşuma gitmişti
Soran+1 yılBence çiş degildir o squit olayı olmus tur bu ihttimal çiş olayından daha olabilicek bir durum aşırı zevk durununda olur nadiren olan bisi
Cevap sahibi+1 yılaaa nasıl yani?
Soran+1 yılŞiddetli boşalma işte
Cevap sahibi+1 yılbu gerçekm değil diye billiyodum
Soran+1 yılGerçek banada olmuştu bır kere
Cevap sahibi+1 yılO sıvı çiş deliğinden çıkmıyo mu
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılBosaldigimiz yerden geliyor
Cevap sahibi+1 yılÇok şaşırtıcı bu. Baya çiş gibi mi
Soran+1 yılHayır aynı degil rengi aynı şeffaf ama yapış yapış bişi dokusu farklı
Cevap sahibi+1 yılhmmm peki sen kaç kez yaşadın bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılerkeği çizmen gerek aslında
011 Yorumla
Soran+1 yılYa bende yapıyorum farkında olmadan ama genellikle yorganı sıkıyorum ben farkettigim zaman
- +1 yıl
yorganın yerine eşinin sırtına dayan ki o da farkına varsın hazzın
Soran+1 yılOzaman dsha fazla hızlanıyor ama ozamanda içerlerim açıyor
- +1 yıl
kaç yaşındasın sen sormadım ama
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
kocan kaç yaşında
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
iyiymiş
- +1 yıl
özelden yazabilirsin bana istersen detaylı konuşmak için
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni niye ısırıyor ki
32 Yorumla
Soran+1 yılHani birbirini isirirsin ya şaplak atarsın ne bilim o anda böyle nasıl desem vahsi davranışların olur sen onu isirirsin oda seni isiriir filan oyuzden
- +1 yıl
Hard seks olması gereken işte
İyi beceriyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarındeşen jack ile mi evlisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet evliyiz
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin esin de neymis oyle
014 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ki neden öyle dedin
Cevap sahibi+1 yılNeler yapiyor yani knk normal mi geliyor sana bunlar tirnak gecirmeler falan
Soran+1 yılYani o anda normal geliyor bana cunki bende öyleyim neden anormal olsunki
Cevap sahibi+1 yılYahu birbirinizi yaraliyorsunuz daha nolsun az insan olmaya calisin diyecem...
Soran+1 yılBilerek isteyerek yapmıyoruz heralde hem seks yaralanmasi yaralanma sayılmaz yani ölecek halimiz yokya
Cevap sahibi+1 yılNe sayilir peki.
He olmuyormusunuz o zaman tamam yaa bende az daha kan kaybindan oleceksin sandim icime su serptiniz yani cok rahatladim oh oh, cok iyisiniz...
Soran+1 yılNe demek istiyorsun neyce konuşuyorsun anlamıyorum biz çok iyiyiz harikayiz mi dedim ben anlamaya çalışıyorum burada acı neden hissetmiyorum diye
Cevap sahibi+1 yılYahu madem sorun yok zevk aliyon tutku falan her sey var guzel neyi kurcaliyon o zaman
Soran+1 yılBilmek istiyorum merak ediyorum herkese olan bisemi banami özgü diye Allah Allah sen hiç bir şeyi merak etmiyor musun ozaman ne diye buradasın ki
Cevap sahibi+1 yılYahu zevk aldigim memnun oldugum seyi neden kurcalayim...
Soran+1 yılTamam sen kurcalama ben kurcaliyorum var mı bir sorun yok teşekkürler 🤣
Cevap sahibi+1 yılSenin sorunun var iste benim niye olsun soran sensin jdksfjdskf
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılGuzel...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet, normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi s. kiliyosun iste dewamke
00 YorumlaEvet
04 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor tam olarak sana
Soran+1 yılEvet yazdinya ondan sordum pardon
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. O an anlamazsın
00 Yorumla
Detaylı bilgi