Cinsel Yaşam Sekste asla yapmam dediğiniz şeyler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Varsa neler bunlar sınırlarınız nedir? Yatakta sınır olmalı mı sizce? Sekste asla yapmam dediğiniz şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sınır olmamalı, karşılıklı beklentiler karşılanmalı ama anal pek tercihim değil. 0 64 Yorumla Soran +1 yıl Sana katılıyorum sadece anal hariç :) Arada olmalı ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arada da olmamalı bence.. Ama yapana da saygı duyarım yani banane 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç yaptın mı peki😂 yapmadan mı yapmam diyosun😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Yorumla Soran +1 yıl Evli misin peki çok katısın ama 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli değilim. Nişanlıyım. Anal Dinen doğru değil. Onu geçtim hijyenik bulmuyorum. Katı değilim aslında. Yatak odasının ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim çok şükür. . Yorumla Soran +1 yıl Peki ağza boşalma vs bakışın nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa bunu yazmayı unutmuşum. Bunu da asla istemem. Midem almaz yani tiksinç 😂🙈 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂ee hani anal hariç her şey okeydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu demeyi unutmuşum 🤭🙈😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Oral peki😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende bi türbanlı vibe ı alıyorum gibi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesettürlüyüm evet 😂 ama ne alaka ya şimdi. Her kapalı aynı mı Yorumla Soran +1 yıl Haklısın tabikide sadece tahmin ettim ya öyle bi hissettim yani😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse bişi demiyorum :) Yorumla Soran +1 yıl Oral e cevap vermedin😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordun mu ki? Ayrıca ne bu merak? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim yaa😂😂 sormuştum da gözden kaçmış sanırım😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Son soru olsun.. 😂 Orale karşı Bi düşüncem yok. Denemem lazım : ))) Yorumla Soran +1 yıl Peki hanımefendi soru istemiyosunuz madem😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu da bi ben cevaplamışım he 😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla ya😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden böyle bişey sormak istedin Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim öyle aklıma geldi ya😂😂 Sevgilimle sınırsızdık biz genelde😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Sende sınır olmamalı diye başladın sonradan o olmaz o da olmaza döndün😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece 2 şey dedim abartma be😂 Yorumla Soran +1 yıl Anal no ağza boşalma no oral şüpheli😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 😂 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bence oral yaparsın bu arada😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Anal a hâlâ karşı mısın😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yaşıyor musun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne ölmesi ya bayılmışım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Asıl sen yaşıyo musun😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yıkılmadım ama ayakta da değilim 😁 Yorumla Soran +1 yıl Kesin sahurdan sonra öğlene uyudun sınırsız hanım😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 😂 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah uykuda bile sınır yok😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uff abartma ya Yorumla Soran +1 yıl Ya şaka dedik be hahhs Yorumla Soran +1 yıl Zaten sınırsız olmadığın için takılıyorum sadece 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kocan anal istesin de gör😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli misin? Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır Yorumla Soran +1 yıl Neden sormuştun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilinle anal yaptın mı hiç Niye buna bu kadar taktın :)) Yorumla Soran +1 yıl Evet yapmıştık. Ya ne bileyim kadınlar anala karşı gib duruyolar ama sonradan seviyorlar gibi oluyo Yorumla Soran +1 yıl Ya takma değilde merak yani😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Yorumla Soran +1 yıl Sen bu konuda katısın sanırım :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyleyim Yorumla Soran +1 yıl Neden peki hani acır diye mi yoksa dini sebeplerden mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 side. Ayrıca hijyenik değil Yorumla Soran +1 yıl Sadece hijyenik değil gelmiş Yorumla Soran +1 yıl Başka bi şey yazmış mıydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmak istemiyorum artık çok uzadı bu konu Yorumla Soran +1 yıl Peki tamamdır Yorumla Soran +1 yıl Nişanlınla hiç yakınlaştınız mı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimsin merak ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Tanımazsın ya çok aktif değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam o zaman Yorumla Soran +1 yıl Peki tamam. Evlilik ne zaman belli mi Yorumla Soran +1 yıl Heyyy karşıt hanım hahahahsh Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sınır olmamalı, karşılıklı beklentiler karşılanmalı ama anal pek tercihim değil.
Sana katılıyorum sadece anal hariç :) Arada olmalı ya 😂
Arada da olmamalı bence.. Ama yapana da saygı duyarım yani banane 😂
Sen hiç yaptın mı peki😂 yapmadan mı yapmam diyosun😂
Yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum.
Evli misin peki çok katısın ama 😂
Evli değilim. Nişanlıyım. Anal Dinen doğru değil. Onu geçtim hijyenik bulmuyorum. Katı değilim aslında. Yatak odasının ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim çok şükür. .
Peki ağza boşalma vs bakışın nedir
Aa bunu yazmayı unutmuşum. Bunu da asla istemem. Midem almaz yani tiksinç 😂🙈
😂😂ee hani anal hariç her şey okeydi
Bunu demeyi unutmuşum 🤭🙈😂😂
Oral peki😂
Sende bi türbanlı vibe ı alıyorum gibi 😂😂
Tesettürlüyüm evet 😂 ama ne alaka ya şimdi. Her kapalı aynı mı
Haklısın tabikide sadece tahmin ettim ya öyle bi hissettim yani😂😂
Neyse bişi demiyorum :)
Oral e cevap vermedin😂😂
Sordun mu ki? Ayrıca ne bu merak? 😂
Merak ettim yaa😂😂 sormuştum da gözden kaçmış sanırım😂
Son soru olsun.. 😂 Orale karşı Bi düşüncem yok. Denemem lazım : )))
Peki hanımefendi soru istemiyosunuz madem😂😂
Sorunu da bi ben cevaplamışım he 😂
Valla ya😂😂
Neden böyle bişey sormak istedin
Merak ettim öyle aklıma geldi ya😂😂 Sevgilimle sınırsızdık biz genelde😂😂
Anladım
Sende sınır olmamalı diye başladın sonradan o olmaz o da olmaza döndün😂😂
Sadece 2 şey dedim abartma be😂
Anal no ağza boşalma no oral şüpheli😂😂😂
😂 😂 😂
Bence oral yaparsın bu arada😂😂
Anal a hâlâ karşı mısın😂😂
Sen yaşıyor musun 😂
Ne ölmesi ya bayılmışım 😂😂
Asıl sen yaşıyo musun😂
Yıkılmadım ama ayakta da değilim 😁
Kesin sahurdan sonra öğlene uyudun sınırsız hanım😂😂
Evet 😂
Maşallah uykuda bile sınır yok😂😂
Uff abartma ya
Ya şaka dedik be hahhs
Zaten sınırsız olmadığın için takılıyorum sadece 😂
Kocan anal istesin de gör😂😂😂
Evli misin?
Yok hayır
Neden sormuştun
Sevgilinle anal yaptın mı hiç Niye buna bu kadar taktın :))
Evet yapmıştık. Ya ne bileyim kadınlar anala karşı gib duruyolar ama sonradan seviyorlar gibi oluyo
Ya takma değilde merak yani😂
Anladım.
Sen bu konuda katısın sanırım :))
Evet öyleyim
Neden peki hani acır diye mi yoksa dini sebeplerden mi
2 side. Ayrıca hijyenik değil
Sadece hijyenik değil gelmiş
Başka bi şey yazmış mıydın
Konuşmak istemiyorum artık çok uzadı bu konu
Peki tamamdır
Nişanlınla hiç yakınlaştınız mı peki
Gizliden çıkar mısın