+1 yılAnal oral vajinal biri yoksa ben yokum, ayrıca asla asla deme çok gördüm öyle büyük konuşanı hem bu saydıkların artık sıradan asla yapmıcağım tek şey yatağıma ikinci bir erkek almam yoksa bi çok kez grup yapmış biriyim ama tek erkek olarak yatağımdaki benle olduğu sürece sadece bana aittir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılgrup yapmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal seks yapmam sanırım.
Onun dışında birçok şeyi yapabilirim eğer o ilişki içinde huzurlu ve rahatsam, o kişiyi seviyorsam güveniyorsam.828 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHee grup vs bunlar asla olmaz. O aklıma bile gelmedi.
- +1 yıl
Aferin
- +1 yıl
Yapmam dediğiniz çoğu şey yaparsınız sekste her şey olabilir unutmayın kendinizi avutup kandirmayin
Cevap sahibi+1 yıl@kıpçak0806 28 yaşına kadar yapmadım daha da yapmam. O yaşları geçtim.
- +1 yıl
Bizde 28 yaşındayız bende yapmadım ama kadınlar saklıyor kapatmaya çalışıyor böyle şeyleri
- +1 yıl
Allah bilir hiç yapmamissindir sen şimdi 😄
Cevap sahibi+1 yıl@kıpçak0806 çoğu erkeği elde tutmak için yapıyor. Bakire olan ama zar gitmesin diye yapıyor. Adam olursanız “SEKS YAPMAZSAN AYRILIRIM” demezseniz hiçbir kız yapmaz. Yine o kızların babasına gidip de biz kızınızla seks yapacağız lütfen kızınıza namus ahlak bekaret baskısı yapmayın diye konuşursanız ve tüm erkekler olarak bir kadın evleneceği zaman seks yapıp yapmadığına ya da kaç kişiyle yaptığına odaklanmazsanız böyle yalanlar olmaz.
- +1 yıl
Ve görüş sahibi noktayı koyar
Cevap sahibi+1 yıl@Godlike_Ruler_ bir de erkeklerin gözünde veren kız seks yapan kız değersizleşir. O düşüncenizi de değiştirmeniz lazım.
- +1 yıl
Bana da laf soktun kendi geçmişinle bir derdin mi var bir hikayen mi var orası tam kesin değil. sonuc olarak anal yapmamissin vajinalin yerini tutmaz
- +1 yıl
Genellememek lazım. Biraz tecrübeyle zarın tek başına hiç olduğunu öğreniliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Godlike_Ruler_ zarın zaten bir anlamı yok. Zar gitmeden de defalarca bir kadını orgazm edebilirsin. Onunla her fanteziyi yapabilirsin. Yeter ki zar gitmesin. Zar gitmeden her şey olur. Ben hiçbirini yapmıyorum. Ne anal ne oral ne vajinal penetrasyon ne de sürtünme hiçbiri yok bende. Ben hayatıma girecek herifte kalıcılık arıyorum.
- +1 yıl
Yapıyorsun demedim ki ☺️ erkek gözünden yorumladım. Kalıcılık için ne gerekli asıl?
Cevap sahibi+1 yıl@kıpçak0806 laf sokmuyorum. Sebeplerini anlattım. Kadına vajinal ilişki zevk vermez aslında vajina bir kastır sadece döllenmeyi sağlar. Çocuğun çıkmasını sağlar. Asıl zevk veren klitoristir. Klitorisi uyarman vajinaya girip çıkmandan daha çok zevk verir. Vajinaya girip çıkmak zaten klitorisi uyarmak demek. Bakirelere yaptığınız seks biçimi çoğu zaman penis vajina penetrasyonundan daha güçlüdür çünkü direkt klitorisi uyarırsınız.
- +1 yıl
Hanım efendi biliriz biz neyi uyardigimizi uyaracagimizi geçmiş var az çok da olsa laf sokuyormuş gibi anlama da. Tabiki klitor bölgenin asıl zevk verdiği nokta orasidir süreklilik devamlılık önemli
Cevap sahibi+1 yıl@Godlike_Ruler_ sevgi, sadakat, güven ve ailemi tanımak istemesi, benimle bir gelecek kurma hayali. Benimle kendisini aynı hayatın içinde görme isteği.
Cevap sahibi+1 yıl@kıpçak0806 geçmiş var derken?
- +1 yıl
Defter kaba diyorum hani klitorisden zevk alacağını biliriz kadınların
- +1 yıl
İdeal erkek modelin bu yani. Güzel…
Cevap sahibi+1 yıl@kıpçak0806 he sen çok seks yaptın yani. Böyle erkeklere de zerre güvenmiyorum. Bundan dolayı da hiç cinsellik yaşamamış olmak beni sinirlendiriyor. İnsan kendi gibi birini görmek istiyor karşısında ya da 1-2 kişiyle cinsellik yaşamakla sınırlı kalmış bir erkek olmasını istiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Godlike_Ruler_ ideal erkek modeli bu değil. Bu kalıcılıktan anladığım şey.
- +1 yıl
Tövbe ettik geçmiş geçmişte kaldı eski defterler onlar bir iki kişiyle yaşamış birini veya bizde senin gibi hiç cinsellik sürtünme oral anal yaşamamiş biri denk gelse
- +1 yıl
Anlıyorum merak etme. Olayları pentrasyonla açıklaman ayrı keyifliydi. G noktası efsanesini çürütmene sevindim ☺️
Cevap sahibi+1 yıl@kıpçak0806 niye denk gelsin ki onları da tecrübesiz diye seks yapmıyor diye istemezsiniz. Ya da benimle seks yapsın diye teşvik etmeye çalışırsınız
- +1 yıl
Valla benim kimseyi teşfik falan ettiğim yok rahatim o konuda teşvik eden düşünsün, tecrübeli de ister gibi bir halim yok bakire de illa olsun demiyorum her şey zarla ilgili bakirelikle ilgili değil ruhu temiz bakire olsun insan olsun namusunu resmi ruhen korusun yeter
Cevap sahibi+1 yıl@kıpçak0806 evlenmedem önce seks yapmak isteyen kadın ve erkekten o dediğin çıkmaz.
- +1 yıl
28 yaşinda mısın sen?
- +1 yıl
Evlilik öncesi seksle ne ilgisi var karakter meselesi kişilik meselesi
+1 yılAnal ve işemeli sıçmalı olmaz evlenmeden yapmam zaten
10 YorumlaFeet, kendimi kelepçeletme, kölelik, birde para vererek asla yapmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkek erkeğe yapmam onun harici sınırsızım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok herşeye açığım partnerimle tek yapmayacağım paylaşmam kimse ile
10 Yorumlaeşcinsellik, kölelik gibi mallıklar yapmıyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki sınırlarım falan var, mesela işemeli sıçmalı fanteziler benden olabildiğince uzak olsun. ama asla asla dememek lazım bence.
00 Yorumla Ters ilişki, kendini becertmek diyebilirim ve karşı tarafın da asla istemeyeceği şeylere de zorlamamak...
00 Yorumla
+1 yılSoft seks. Sevişmek güzel ama seks soft çekilmiyor. Otobüsle iç anadoluya gitmek gibi bir şey. Tatsız, manzaradız, ruhsuz
00 Yorumla
+1 yılSanırım benim o şekilde bir sınırım yok 😊 ha tabi anal hariç büyük günahlardan birisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. saçma sapan eş değişme falan gbi hayasızca işler yapmam.
00 YorumlaRabbim o kelimeyi söylediğim günü göstermesin amin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜçüncü kişiler varsa yokum
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılFisting pissing shiting gibi iğrenç şeyler..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGrup yapmak ve anal yapmam ağza boşalmam ve ayak fetişim var fotjob olayını yapmam 😃
10 YorumlaAnal ve grup seks geri kalan fantezi dünyam 🌈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAn*l ve grup asla olmaz
70 Yorumla
+1 yılGrup falan hiç bana göre değil.
10 Yorumlas*çmalı ayin. bide g*tümden uzak dursun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAsla yapmam dedigim seyleri asla yapmam
10 Yorumla
+1 yılYok. Şartlı olarak her şeyi yaparım ben jzjzjzjz
32 Yorumla- +1 yıl
şartlı derken?
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılİşemeli sıçmalı, işkence ettirme vs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanal
80 YorumlaPartnerimle her şeyi yaparım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Bosaldigim yeri yalamam 😅
00 YorumlaAnal hariç hepsi
00 Yorumla
+1 yılİşlemeli sıçnalı mide bulantısı kusma vs şeyler
00 Yorumla
+1 yılçarpık ve çoklu ilişkiler asla...
00 Yorumla
+1 yılYapmam dediğim bişi yok
00 Yorumla
+1 yılSanırım öyle bir tabum yok ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİki kişi arasında ise sorun yok
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılherseyı yaparım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal asla yaptırmam iğrenç bir şey bu.
10 Yorumla
+1 yılSekste her şey olmalıdır mübahtır caizdir 😄😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var tabiki
10 Yorumla
+1 yıleşcinsellik zor
11 Yorumla- +1 yıl
erkeklte we kızda
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan çıkarıp agzina vermem
00 Yorumla
+1 yılAnal grup ve cuck
10 Yorumla
+1 yılYokkk
20 YorumlaAnal be gurup
00 YorumlaAnal deliği yalamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok var.
00 Yorumla
+1 yılSwinger ve grup
00 Yorumla
+1 yılAsla grup yapmam
00 Yorumla
+1 yılYokk
00 Yorumla
+1 yılSeks sevmem
00 Yorumla
+1 yılGrup
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğrenç şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGrup
00 Yorumla
+1 yılAnal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal oral
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım