Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide ağıza veya yüze boşalmak kadın için aşağılayıcı mıdır? Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Erkekler ağıza boşalmayı çok severken kadınlar neden bunu aşağılayıcı olarak görürler? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Cinsel ilişkide ağıza veya yüze boşalmak kadın için aşağılayıcı mıdır? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Neden aşağılama olsun ki? Bu bir zevk meselesidir. 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zaten erkek zevk alsın diye her şeyi yapıyoruz sekste öyle şeyler düşünülmez ki 2 2 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Evli misiniz Yorumla siyahcorap +1 yıl yazık erkeğinize Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Kadın kendisi düşünmüyorsa erkeğe hwr yol trabzon 1 0 Yorumla
horuslupercal Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 40% 2 ay ne alaka? bunu özellikle isteyen kadınlar var. 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. buna kadın izin vermezse asıl ben aşağılanmış gibi hissederim :) 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben tam tersini düşünüyorum... O yüksek haz ve karşılıklı anlayıştır. 1 0 Yorumla
Cemilekafa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Aksine çok gurur verici 3 1 Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Seversin Yorumla
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Aşağılayıcı mı bilmiyorum ama aşırı keyifli 3 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Kesinlikle aşağılayıcı değil 1 3 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Zevk meselesi bence Yorumla TheMedeni +1 yıl Tabi kiKadını sevmemek değil Yorumla TheMedeni +1 yıl Görseldeki kadın gerçekten mükemmel Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. bence aşağılayıcı değil zevk meselesi 2 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Partnerim istemezse boşalmam 1 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Neden aşağılama olsun ki? Bu bir zevk meselesidir.
Zaten erkek zevk alsın diye her şeyi yapıyoruz sekste öyle şeyler düşünülmez ki
Evli misiniz
yazık erkeğinize
Kadın kendisi düşünmüyorsa erkeğe hwr yol trabzon
ne alaka? bunu özellikle isteyen kadınlar var.
buna kadın izin vermezse asıl ben aşağılanmış gibi hissederim :)
Ben tam tersini düşünüyorum... O yüksek haz ve karşılıklı anlayıştır.
zaten zevkli olmasının nedeni aşağılayıcı olması.
Aksine çok gurur verici
Seversin
Aşağılayıcı mı bilmiyorum ama aşırı keyifli
Kesinlikle aşağılayıcı değil
Zevk meselesi bence
Tabi ki
Kadını sevmemek değil
Görseldeki kadın gerçekten mükemmel
bence aşağılayıcı değil zevk meselesi
Ağzıma boşalınca yutarım hep.
Partnerim istemezse boşalmam
hayır