Ben yeni evliyim dinimizde günah diye biliyorum benim de birinin cinsel organı bilmem ne yapmak hep saçma gelmiştir. Bazıları çok normal karşılıyor bazıları benim gibi düşüyor. Eşim de olsa kadını küçük düşüren bi durum gibi geliyor bana. Ne bana yapılsın isterim ne de benden istensin. Hayatımda ilk kez eşime yaptım o da ben çok seviyorum bir kere olsun yap dedi. ben ilk defa yaptım çok hoşuna gitti. Aradan uzun zaman geçti yine istedi. Kafam güzelken yaptım. Eşimi seviyorum onunla olduğu için sıkıntı yok ama. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz Kadın Erkek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOral kimseyi aşağılamaz , cahilliği aşşağılık boyutunda olan insanlar fikirleriyle konuşmalarıyla ve yaptıklarıyla insanları aşağılama güdümüne girerek , ne denli aşşağılık olduklarını ilan ederler. Cinsellik bir bütündür ve sevişme esnasında cinsel organın temel görevi birleşme sağlamaktır , nasıl ki insan sevdiğinin bir başka yerini öperek emerek sevebiliyorsa cinsel organda en zevk alınan bölgelerden biri olmakla birlikte diğer kısımlar gibi sevdiğimiz insanın vucudunun bir bölümüdür. Bu açıdan bir problem olmadığı gibi çok önemli bir güzelliktir. Dini boyutta bakacak olduğumuz zaman , bu konuya dair , yanlıştır , veya haramdır gibi bir hüküm söz konusu değil. Ictihad olarak yani islam alimlerinin ortak görüşü olarak , ağız yoluyla gerçekleşen bir durum olması sebebiyle ve Allah ı anmakla ibadet ederken sureleri okumakla , bunu yaparken sesleniren uzvumuz ağız dil olduğu için uygun görülmeme durumu vardır. Fakat , mesela bir analda olduğu gibi yasaktır ibaresi söz konusu değildir. Peki eşiniz size yapıyor mu? Hoşunuza gitmesi onuda çok mutlu etmiştir. Bunu farkettikten sonra o istemeden yapmaya başlama durumunuz oldu mu?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGünah veya aşağılama olduğunu nerden çıkarttınız günah demek için kaynağıda olması lazım bildiğim günah değil gelelim aşağılamaya cinselliği aşağılamak olarak görülürse ohoo bir sürü şey var ozaman yorgan altında paçalı donu sıyırıp gir çık ile hallolması lazım kaldıki oda aşağılamak en iyisi çocuk olması için deminki yöntem yapılır keyf almak mutlu olmak için yapılmaz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılKafayı güzel yapman normalse buda normal şey ben yaparım bana da yaparlar hiçte küçük düşecek Bi durum değil yatakta kartlar hep açık zevkini yaşıyorsun dini boşuna karıştırma istersen
00 Yorumla
+1 yılDini olarak düşünürsek evet yapılması günah. Oral seks karşılıklı olduktan sonra neden küçük düşürücü olsun ki? Eşin de sana yapabilir mesela. Seni daha da şevke getirir bu durum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOral seksin günah olduğunu kim söylemiş?
Yok öyle bir şey00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. neden sana yapmıyor sana yapsa anlarsın aslında aldıgı zevki
00 YorumlaOral seks olmadan seksin tadı çıkmaz günahta değil saatlerce yalamak yalanmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Partnerler isteyerek yaptığı sürece çok keyifli ve cinsel hayat için faydalı bir eylem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Oralin günah olup olmadığini soruyorsun ama kafan güzel oral yapıyorsun ne değişik bişe bu. Günah olduğunu senden öğreniyorum ilk defa
10 YorumlaBence çok zevkli bir şey. Bence zevk almaya bakarsan çok hoşuna gider. 😉
00 Yorumlazevk verici bir şey. özllikle erkek erken boşaldığında ya da kadın orgazm olmadığında...
00 Yorumla
+1 yılHiçbir din oral seks günahtır demiyor. Bi tarafinizdan din adı altında hurafe uydurmayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yapman güzel eşin zevk almış eşinde sana yapsın o zevki sende hissetmelisin güzel yapılınca çok zevkli oluyor önyargıların bir kenara bırakmalısın eşinle zevkin dibine vurmalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasi yok, harika bir şey keyfini, zevkini çıkarın bunları düşünmeyin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kafan güzelken yaptın ama günah öyle mi 😂
10 Yorumla
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor
00 Yorumla
+1 yılOral dinen günah degil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafam güzelken derken
02 Yorumla
Soran+1 yılAlkollüyken neyini anlamdın?
Cevap sahibi+1 yılSaksodan zevk almadın mi
+1 yılSadece arka kapı Günah haram.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum zaten evet. Teşekkürler.
- +1 yıl
Blowjob serbest rahat ol
Cek saksounu bak dalgana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafan güzelken günah olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSıkıntı değil 69 yapın zevkten uçarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiniz de zevk alıyorsanız devam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYakın zamanda arkadanda istiycek bak gör
05 Yorumla
Soran+1 yılBabayı alır. Onu ben en başta söyledim. Götü yiyorsa istesin 😬
Cevap sahibi+1 yılBi kafann güzellindede onu denkgetrr valla😊
Cevap sahibi+1 yılSende kırmamak icin kafan iyi oldu icin yaparsn
Soran+1 yılNahhhhhh
Cevap sahibi+1 yılYa tabiki karr senn saygi duyarm ama evlisn iste kırmamak icin yaparsn
- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılOral günah değil ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe alaka.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılabilri ayrıca dinen günah değil oral
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılharam değil
00 Yorumla
+1 yılhiç yalatmadın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzormu oral
01 Yorumla- +1 yıl