Cinsel Yaşam Anal seks partnerin için mi yoksa sevdiğin için mi tercih edersin? ulasbanakoyayimsana Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kendin için mi partnerin için mi? Güncellemeler+1 yıl Yokmu kimse Güncellemeler+1 yıl Yorumlar gelsin Anal seks partnerin için mi yoksa sevdiğin için mi tercih edersin? Cevapla Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Bakireyse o isterse partnerim için onun dışında çok tercih etmem 0 2 Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Yapistirgitsin Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl 😂 Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Bakireyse partnerim için değilse zevk için ! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakireyim diye 2 8 Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Seviyirmusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik yasamak için. Taduna varmak için. Vajina kadar değildir ama evlenmeden yapamam Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Yapmadın mi hiç yaptın mi Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Anlayamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anal yaptim tek. Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Şık yaparmiisn zevk aldinmi Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl D,,,,, m den konuşalım istermiisb burdannanlatma istersen Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Burdamisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tercih edilmemesi lazım 2 18 Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Denedim mi hic Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl İyi geçmedi herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farketmez haram ve sağlığa zararlı tercih edilmemeli Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Sen beyendin mi peki nasıl gecti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben fikrimi söylüyorum doğru olan bu Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Tamm onda sorun yok fikrine saygı duyuyorum Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Senin deneyimin nasıl geçti onu merak etttim istesen burdannyazma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisini anlatayım iyi olur kötü olur ilişki yani bu Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Hepsini dinlerim sende tecrubeni benimle paylasir misin Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Bekliyorum g,,,, l Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok niye sana özelimi anlatayım iyi misin? millet bi tuhaf olmuş ya Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Özelim değil. tecrubeni anlat ki biz doğru yapalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafayı mı yedin? Ben yanlış bsey bu diyorum bir ikincisi ben den mi öpreneceksin beş yaşında mıısn git ala sen Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Evet anlatsan olurmusjn tecrubeni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sg sinirimi bozma Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Sijirlene ek bir şey yok ki sen oruc sun herhalde ondan gerginsin Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Tamm kusura bakma anlatmak istersen yazarsın iyi gunler Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben zevk alıyorum diye tercih ederim 1 1 Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Denediniz. i partnerin ne diyor Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sevdiğim için... ama arada yaparım sürekli değil 0 2 Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Partnerin Yorumla Barmecide +1 yıl yani o da istiyorsa yaparım ama istemezse zorlamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocam isterse yalvarsın yapmam 1 1 Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Evlimisin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu sitede fîsting yapan kiz bile var mk 0 6 Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl O ne kral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek elini kizin gôtune sokuyor Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Yok artık kimmmi o bu sitede bunu yapan Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl TKP atsan bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta bana demisti ki o kadar cok yaptilar ki artik acimiyor demisti kiskandim valla Yorumla ulasbanakoyayimsana +1 yıl Kimmi os bro paslasana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bakireyse o isterse partnerim için onun dışında çok tercih etmem
Yapistirgitsin
😂
Bakireyse partnerim için değilse zevk için !
Bakireyim diye
Seviyirmusun
Cinsellik yasamak için. Taduna varmak için. Vajina kadar değildir ama evlenmeden yapamam
Yapmadın mi hiç yaptın mi
Anlayamadim
Anal yaptim tek.
Şık yaparmiisn zevk aldinmi
D,,,,, m den konuşalım istermiisb burdannanlatma istersen
Burdamisin
Tercih edilmemesi lazım
Denedim mi hic
Evet
İyi geçmedi herhalde
Farketmez haram ve sağlığa zararlı tercih edilmemeli
Sen beyendin mi peki nasıl gecti
Ben fikrimi söylüyorum doğru olan bu
Tamm onda sorun yok fikrine saygı duyuyorum
Senin deneyimin nasıl geçti onu merak etttim istesen burdannyazma
Hangisini anlatayım iyi olur kötü olur ilişki yani bu
Hepsini dinlerim sende tecrubeni benimle paylasir misin
Bekliyorum g,,,, l
Gerek yok niye sana özelimi anlatayım iyi misin? millet bi tuhaf olmuş ya
Özelim değil. tecrubeni anlat ki biz doğru yapalım
Kafayı mı yedin? Ben yanlış bsey bu diyorum bir ikincisi ben den mi öpreneceksin beş yaşında mıısn git ala sen
Evet anlatsan olurmusjn tecrubeni
Sg sinirimi bozma
Sijirlene ek bir şey yok ki sen oruc sun herhalde ondan gerginsin
Tamm kusura bakma anlatmak istersen yazarsın iyi gunler
Ben zevk alıyorum diye tercih ederim
Denediniz. i partnerin ne diyor
sevdiğim için... ama arada yaparım sürekli değil
Partnerin
yani o da istiyorsa yaparım ama istemezse zorlamam
Anal sekse karşı bir insanım.
Tercih etmiyorum
Kocam isterse yalvarsın yapmam
Evlimisin
Bu sitede fîsting yapan kiz bile var mk
O ne kral
Erkek elini kizin gôtune sokuyor
Yok artık kimmmi o bu sitede bunu yapan
TKP atsan bana
Hatta bana demisti ki o kadar cok yaptilar ki artik acimiyor demisti kiskandim valla
Kimmi os bro paslasana
İkimiz için de