Erkeklerin çok oralı olduklarını düşünmüyorum olaya bence anlık bir zevk olarak bakıyorlar. Çok duygusal erkeklerde olabilir illa ki ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Erkeklerin çok oralı olduklarını düşünmüyorum olaya bence anlık bir zevk olarak bakıyorlar. Çok duygusal erkeklerde olabilir illa ki ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Bence kişiye göre değişir.. seks beni, bağlamaz.. çünkü ben seks göre değil aşka göre hareket ederim her zaman.. ama genel konuşacak olursak seks erkekleri daha çok bağlar çünkü bir kadınla sevişten sonra daha çok yapmak isterler.. ama kadınlar daha duygusal açıdan yaklaşırlar genellikle..
ama günümüz de zaten herkesin amacı seks olmuş saki bedava cinsellik için evleniyor gibi geliyor iki taraf da.. insan her zaman duygulara kalbe aşka bakmalı diye düşünüyorum.
Beklentilerin karşılandığı bir seks ise erkek biyolojik olarak daha kolay bağ kurar. Her ne kadar kadın bağlanır denilse de, seksin verdiği muhteşem zevkin etkisi geçince kadın yeniden hal, hareket ve davranışlara odaklanır.
Erkek ise yeniden bu zevki yaşamanın yollarını arayıp mümkün olduğu kadar kadını bir sonraki cinsel ilişkiye kadar hoş tutmaya özen gösterir. Çünkü olaya zevk odaklı bakan taraftır.
Cevap
16Cevap
Bu konuda bende sana katılıyorum, biz kadınlar daha çabuk bağlanabiliyoruz.
Seks kadınlar için daha farklı bir durum. Herkesle yapmadıkları için yapılan insan özel oluyor. Buda daha fazla bağlanmak demek.
Erkek açlığı ile yaklaşır. Duyguyla pek işi olmaz.
Kadın ise duygularıyla. Kalbini ortaya koyar. Bu yüzden kadın daha çabuk bağlanır.
Bence her iki taraf içinde özel bi bağı kuruluyor ve kişiye göre dedeğise bilir 🤔🤔
Sarılıp uyumamış olanlar çok da anlayamaz bu durumu
seks yapınca erkek bağlanmaz aksine uzaklaşır. Tecrübeyle sabit. Yapmanı önermiyorum
@Canknt35 erkeksiniz tabi birbirinizi destekleyeceksiniz.
Kesinlikle bağlanmıyor tam tersi uzaklaşıyor.
@Canknt35 Bilem niye 😅 ben bu batağa biri düşmesin diye uyarıyorum.
Erkek cinsellik yaşayınca sağlanmıyor soğuyor. Sonra da kadından sadece cinsellik beklentisi oluyor üzgünüm maalesef böyle
elde edınce kacar ama kadın baglanır
@anticooor07 maalesef kadın bağlanıyor, erkek de kaçıyor böyle ilişki mi olur
evet kadın ona aitlik hissedıyo ve kadın sevmezse guvenmezse bırlıkte olmadıgı ıcın herseyını teslım etmıs oluyo
Kadınlar biraz daha ışkım ışkım ışkım davranır
Çoğunlukla kadınlar ama kişiye göre değişir duygusal tipler
Kadınlar bağlanır, erkekler bağlanmaz.
Kölelik sistemine her heryerde hayır diyorum
Cinsel çekim olabilir
Kadınlar da öyle olmuş
Kadın daha kolay bağlanır
Kadın heralde daha duygusL oldugundan
Erkek adam cinsellikle bağlanmaz
Güzel soru ama bir düşüncem yok.
yaniiii kısmen
Hangi taraf daha duygusal ise o taraf...
Erkek saftır erkek bağlanır
İçin gıdıklandı yine😛
Erkek baglanir
Kadınlar
Erkek
Kadın bağlanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?