Selammm😛 Güzel ve düzenli tatmin edilmek bir erkek için oldukça bağlayıcı, ama kadınlarda seks sonrası duygusal açıdan daha bağlı hale geliyorlar? Peki sizce seks kadın için mi daha bağlayıcı erkek için mi? #reda
İlişkide cinsel hayatın olması kadınları mı daha çok bağlar erkekleri mi?
değişir her ikisi de olabilir ama beni bağlamaz. ben cinselliğe göre şekillendirmem ilişkimi.. bir ilişki de aşk daha önemlidir her zaman için.. cinsellik olmasa da olur.. veya kötü olsa da olur bu yüzden bitiyorsa insan gerçekten sevmemiş demektir
Merhaba, Seks beni bağlamaz. Sekste gözüm yok, aşka gözüm vardı, onda da gözüm kalmadı! 😅
Ben helal aşkı istiyorum. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Cinsellik Allah'ın emri helalin ile her türlü dokunuş sevaptır İslam'a göre olan dokunuşlar!
Sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü patır kütür çatır çutur çat çat çat fışk, sevişmek isterim! 😅
Sekse verdiğim değer önem sevdiğimin mutluluğu tatmin oluşuydu, mutlu olsun, huzurlu olsun, tatmin olsun, yüzü gülsün, gözlerinin içi gülsün, sonra varsa istediği bir şey mutfaktan bir koşu alıp geleyim isterdim, canı ne isterse, ne çekerse, getireyim baş ucuna, soğuk içecek olur tatlı olur ne olursa!
Daha sonra uzansın göğsüme sol kolum saçlarında, saçlarını okşarken, öperken, uyuya kalsın, saçlarını okşayım, masaj gibi kafa masajı, uyumadan önce izlemek isterim aşkımı, onu izlerken uyuya kalmak, sarmaş dolaş...
Aslında sevgi olmadan cinsellik olmaz yani sevgi olmadan cinsellik yaşanıyorsa sadece birbirinden haz alma odaklıdır ve bu konuda erkekler daha fazla bağlanır çünkü erkeklerin cinsellik yaşayabileceği bir kadına denk gelmesi kolay değildir. Ama arada aşk sevgi varsa her iki tarafta bağlılık duygusunu Yaşar
Ruhsal ve bedensel bağ kurmak kalpte başlar ama tenler birleşirse kadnlar bağlanma problemleri yaşayabilir kadnlara bir öpücük bile bazen bağlanmak icn yeterli bir sebeptir
Kadınlar ten teması kurduğu erkeğe daha çok bağlanırlar. Hormonal durumları gereği buna çok yatkınlar. Erkeklerde de etkisi var ama kadınlar kadar degil.
Kadınlar duygusal oldukları için daha çok ve çabuk bağlanır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Pompişlenme olduktan sonra hiçbirşeyin önemi yok bu sorunun bile önemi yok pompiş gücün varsa azgınlıktan ölüyorsan yanıksan böyle bir konuyu aklına getirmezsin (hayat boş POMPİŞLE COŞ)