Yaşadığımın bir dakika sonrasını bile unutup hayatıma devam ediyorum. İnsan acelecidir, bazen yaptığı hataları gözünde kestiremez. Kendimizin ve başkalarının geçmişine merhamet edip her an kendimizi güncelleyip aynı beden içinde değişmiş ve dönüşmüş biri olarak devam etmek çok faziletlli bir şeydir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi hakkında ne kadar dürüst olan var ki, inanmaktan başka çaren yok
12 Yorumla- +1 yıl
Etmez
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGöz göre göre geçmişi namussuzluk dolu hafif biriyle evlenecek halim yok.
01 Yorumla
+1 yılEvet önemli kadın erkeğin geleceğine erkekte kadının geçmişine bakar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, takılmadım..
03 Yorumla- +1 yıl
Asla
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılAsla takılmam takılmadımda
00 Yorumla Geçmiş önemli tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş geçmişte kaldı geçmişe takılmam
00 Yorumla
+1 yılEvet
02 Yorumla- +1 yıl
Geçmişine bağlı bu durum. her insan geçmişinde hatalar yapar, acı çeker, aşık olur, anı biriktirir. mühimvsn bunların derecesi. gecmisinde suç işlemiş biri ile beraner olmaz istememe mesela en basidi. gecmis benim için önemli değil demek doğru gelmiyor bana. Elbette önemli, ne derece önemli olduğu değişir sadece. olmasi gereken budur..
Benim kafa biraz farklı çalışıyor bu konuda, örneğin bir hata değil fakat birine deli divane aşık olmuş , çok acılar çekmiş biri ile beraber olmak istemem. bu bana zarar verir.. ve kaygıya neden olur. guven konusunda çok hassas biri olarak söylüyorum, mutlaka acaba hala öylemi diyeceğim biliyorum. gecmiste evlenmiş boşanmış , çocuklu biri ile evlenmem.. çünkü onun aldigi sorumluluk öyle buyukki, o sorumluluğu almak, bir zamanlar aynı yatakta olduğu kadın ile, çocuğunun annesi olduğu için iletişim kurmak zorunda olması, ve bunu kabul etmek zorunda olmak beni çok ciddi rahatsız eder.. kendini çok kaptıran, takıntı boyutuna gelecek kadar olan aşklardan korkarım mesela.. bu beni uzaklaştırır. hem geçmişte olması, hemde bana karşı olmasını istemem.. biriyle beraber olmak, ilişkiye girmek konusuna gelince, bu tsbiki beni uzecektir aklıma takilacaktir.. bunun bir hata olduğunu düşünmüyorum fakat diğerleri kadar takilmam.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılönemsiz
00 Yorumla
+1 yılÖnemlidir
00 YorumlaEvet tek özellikleri doğurmak bari temiz olsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam