Benim için önemli değil. Neden mi kimin ne mal olduğunu kimse bilemez de ondan. Namusla bekaret farklı kavramlar çünkü. Her şeyi yapıp zarı sağlam kalan namuslu mu sayılacak yani. İnsanların geçmişine değil şu anına odaklanın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen nasılsam, karşımdakini de öyle isterim..
Diyelim ki beni kandırdı.. Olabilir, aldanırım ama aldatmam.. Bu yüzden insanda vicdan var.. O vicdan hergün onu yer bitirir.. En sonunda itiraf etmek zorunda kalır..
Beni kandırdı diyelim.. Şeksiz, şüphesiz inandım.. Ama yapmış bir hata, tövbesini de etmiş.. Bana söylemiyor.. Söylemeden de ölmüşüz..
Allah'ın onu affettiğinin göstergesidir.. Sağlam bir nasuh tövbesi etmiş.. O günahı hiç işlememiş gibi..
Ben de onu iffetli bulmuş, öyle muamele etmişim..
Ama uzun yıllar sonra evliliğin ortasında bana bunu söylerse, dünyamı başıma yıkar.. Güven kalmadığı gibi, evlilik de kalmaz..
Onu bir ömür de affetmem, inşallah Allah affeder..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır önemli tabi ki bir kadının bakire olması. Gelmişin 30-35 yaşına o kadar kişiyle kim bilir neler yapmışsın şimdi de diyorsun ki geçmiş geçmişte kaldı. Geçmişte kaldı da iğrenç bir geçmiş napayım ben böyle bir kadını.
00 Yorumla
+1 yılgeçmişi bir fikir sahibi olmak açısından değerlendiririm yoksa bakire değil diye hayır demem , yüz güzelliği seksilik bekaretten önemli bana göre
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
İnsanın ruhu içi önemli fakat tünel de olmasını istemem
00 YorumlaÖnemli. Katil mi hırsız mı bilmem gerekir, geçmiş geleceği tayin eder.
00 YorumlaGüvenecek ghost olmayacak biri yokki, zara gelene kadar çok konu var aslinda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen düzgün biri olabilirsin ama alnınızda yazmıyor, benim için geçmiş çok önemli evleneceksek*
00 Yorumla
+1 yılbakirim ama önemsiz bu soruları sormam zaten. büyük ihtimal yalan dicektir tüm kızlar öyle yapıyor. kanama bekaret göstergesi değil ilişkiye girip kanamayan insanlar var. sadık olsun yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılBravo
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe bu dediklerine gore onemli olmus olmuyor mu senin icin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herkesin geçmişine bakarsak hayatımıza kimseyi alamayız insan lazım bize
00 Yorumla
+1 yılBenim için de değil
20 YorumlaBekaret benim için önem tasimiyor
00 YorumlaEvet. Önemli benim için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok gördüm zar yerinde ama her boku yemiş
00 Yorumla
+1 yılHaklısın bekar mısın sen
03 Yorumla
Soran+1 yılBekarım
- +1 yıl
Ö. zldn bişe sorabilir miyim
Soran+1 yılSoramazsın
+1 yılFarketmez kuzum
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bi yazmışsın ki sana göre ne olsa fark etmez sanki
- +1 yıl
Öyle degil elbette. devir kötü. bakire kız ariyisun kızın anal kısmı tunel gibi. Herkes de zamanında yapti bisiler. O yüzden farketmez dedim.
hayır önemli değil
00 YorumlaÖnemli değil
00 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette
00 Yorumla Geçmişi önemli bekareti önemli değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılFark etmez
00 Yorumla Değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli abi millete inlemiş kadını ben almam
07 Yorumla- +1 yıl
hahhahah, sanalda inlese peki? reelde yapmamış ama sanalda gösterip inliyorsa
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir aile ferdinin böyle olmasını kabul ediyor musun sen
- +1 yıl
evet
Cevap sahibi+1 yılGüzel, seninle tartışacak bir şeyimiz yok demektir
- +1 yıl
diyelim evlendin ve evlendiğin kadın bir klnikte kızlık zarı diktirdi ve sen hiç anlamadın ve o da söylemedi sır kaldı, napıcan puahahhahaha :D google ye kız yazıyorum hemen kızlık zarı geliyor ülkede çok yaygın diktirmek, modern ülkeyiz bak , her numara var
Cevap sahibi+1 yılYa tamam kardeş en modern sensin ganatlık moda olmuş aw
- +1 yıl
ben değil millet öyle oldu, her tarafta kızlık zarı kliniği var, müşterisi var ki açılmış bu kadar
+1 yılOnfmli olmaz olur mu
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası