puhahahaha gece gece aklıma geldi ya, ben bugüne kadar kimse neden vücudumda böyle bir özellik olduğunu söylemediği için cinnet geçiricektim o yaşlarda böyle bir şey keşfetmek harika bi deneyimdi :d
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen mastı cok gec kesfetmistim. 24 yasindaydim. O zamana kadar istek geldiginde sadece bacaklarimi sıkıca birbirine surterdim. Boyle bir sey oldugunu bilmezdim. Bir gece o yetmedi ve yastıkla denedim ve sonuna kadar gittim 😀 aman tanrım dedimmm dunyada cennet boyle bir seymiymis. Bunun icin neden bu kadar tantana yapildigini anladim 😀
104 Yorumla
Soran+1 yılya harika hahahahahahaha
- +1 yıl
Bende aynı şeyleri yaşadım birebir aynısı ya😅😅
Cevap sahibi+1 yılEski güzel günler 😢
- +1 yıl
Dershane de yapmıştım bende ilk 😅😅
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 yaşındaydım. Kendimi bildim bileli libido yüksek (uzun zamandir durgun). İlk yaptığımda ayaklarım beni taşımıyordu artık. İnanılmaz zevkliydi
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyandım benimki sertleşmiş hemen musait yere geçtim daha önce 31 nedir bilmedik duymadım yapmadım ama içgüdüsel olarak elimi attım ve okşadım ileri geri yaptım ve boşaldım sanki bir yer kasiniyorda orayı kasiyordum güzeldi ama beyaz bişey fışkırdı ona anlam veremedim o zaman
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
+1 yılİlk yaptığımda günde 100 hedef koymuştum sürekli yapıyordum berberde okulda arka sırada heryerde ama sonra anladım ki boş bıraktım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şaka değil, yaşım 16 idi. İlk defa denedim kendimi tatmin etmeyi.. O an deliriyorum sandım! Tarifi imkansız garip bir histi
00 YorumlaÇok komik bir hikayesi var ama güzeldi. O ilk her zaman farklıdır ilerleyen zamanlarda aynı hissetmezsiniz. Özel olay ama güzel 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılmerak etme , yaşlanana kadar harika bir deneym olacak , ama uygun partner ile ☺️
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben titreye titreye boşalmıştım kalp atışlarımı hissediyorum o an 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 yasinda yaşadım o duyguyu anlatılamaz tabi şimdi 40 yaşını geçtim. o zaman boyunda başlayıp ayak uçlarına kadar alınan zevk artık yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk boşaldığımda öyle bir şaşırmıştım ki ortalık batmıştı adeta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13 yaşında falandım daha döl gelmiyordu ama zevk suyu geliyordu
00 Yorumla
+1 yılKalbim yerinden fırlayacak gibi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılula gece gece ne geliyo aklına yaaa sen
04 Yorumla
Soran+1 yılyaşlarının küçük olacağını düşünüp tatlı olur diye sormuştum abazalar bastı ya…
- +1 yıl
şey abla abla ben ilk orgasm olduğumda pipim daha çok acımıştı biliyo musun böyle dimdik oldu off çok acıtmıştı
Soran+1 yılya allah seni kahretmesin sus hahahahahaha
- +1 yıl
ay sus sus çok ayıp
+1 yılsen bide emilmeyi ve hard seks yapmayı bekle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok bee onun için erken daha. gerçekten aşık olacağım adama saklıyorum kendimi, herkesle yaşanacak basit bir olay değil bence.
- +1 yıl
evet bencede öyle olmalı.. ama asık olmak çekici bir bedende hayal ettiğin ruhu tasıyan birine denir yani mutlu olabilir misin garantisi yok kadının dogasıda bu..
Kaç yaşında keşfettin ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl16
Soran+1 yılkanka sende bi tık geç kalınmışlık var gibi
+1 yılkalp krizi geçiriyorum sandım
10 Yorumla
+1 yılOlsam söylemek isterdim
011 Yorumla- +1 yıl
Yapıyodum artık bıraktım bu durumla ilgili
- +1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
Ondan degil canim sıkıldı bu orgazm ile alakalı olamayacağımı düşünüp yapma gereği duymuyorum
- +1 yıl
Her gün arka arkaya
- +1 yıl
Yani şöyle psikolojime de bagli bazen alıyordum bazen ise normal
Aynen. Hala çok harika bulurum bu olayı
00 Yorumla
+1 yılSen kaç yaşında keifettin
00 Yorumla
+1 yılBen 4 yasinda alexix texsas internet
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşında oldu sen anlatsana merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatılmaz yaşanır o orgazm
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşamak vardı nasıl bisi acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer yerim titredi o zevki daha yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece gece sesli güldüm 😂😂
00 YorumlaBende bir şey sorabilirmiyim
03 Yorumla
Soran+1 yılhayatında daha önce hiç yaşamadığın bir duygunun verdiği heyecan vardı be
+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılhatırlamıyorum bile dkdkld
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimki korkunçtu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitredim çok ilginçti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne hissettin
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç?
00 Yorumla